- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
Elnézést az admintól, nem reklám, de ezt megkönnyeztem:
[link] -
Rick4
félisten
válasz llacee #83507 üzenetére
FB csoportban ki lett beszélve, vga cserebere nélkül 9.5-ért van a kocsi hirdetve, azaz 2.5M-val többért teszi fel, és ár alatt számít be vga-kat, hadd legyen a 9.5M-s kocsiból 2 hónap alatt 18M.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Frozen
addikt
Zeljesen off ez a kocsis trollkodas ez mar az elmult 2-3 nap alatt a 2.
Persze hogy cserelne barmire mert nem kell senkinek a szar benzintemetos csotroganya
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
koko52
nagyúr
válasz Frozen #83509 üzenetére
Az a fos lassan annyit ér mint egy Leaf 24. Én 3.9-ért vettem tavaly, már kaptam rá 8 milliós ajánlatot. Van baj rendesen.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
tag
válasz Frozen #83509 üzenetére
Köszönöm szépen a jókívánságokat, az a szar (fos) benzines csotrogány egy GTS csomagos Porsche, aminek ha jobban megnézitek az árát (mégegyszer jelezném, GTS csomagos, eddig 1 gazdás 4.8-as, magasan felszerelve és 200e valós méterrel, c-type mentesen), 12-ért vannak fent.
Ha esetleg valakit érdekelne az én verzióm is, az autót beszámítottam egy autómba, és a tulajdonos valószínűleg nem volt tisztában azzal, hogy már árban mozognak, mint a mezei Cayenne-ek, ahogy először én sem, azért lett a 9.5-ből 12, miután jobban megnéztem.Illetve arra való tekintettel, ha a héten egy másik autómért adtak 30%-al magasabb értéket képviselő videokártyát, mint amennyit az autóm ért... szerintem mindegyikőtök igent mondott volna üzletember vagyok, a cégemet is jól ismerik a bányászok, ha már ez a téma, de mindig csak az a fránya előítélet, igaz? Legközelebb, mielőtt kikezdtek valakit, kérdezzétek meg nyugodtan, az emberek általában szívesen válaszolnak, ahogy én is!
-
Rick4
félisten
A te oldaladról nincs probléma, amíg van, aki eladja a videokártyáit ár alatt, és kapja az autódat árában, oda kell adni.
Itt a gond az, hogy az autót 9.5-ért hirdeted, és ár alatt beszámolt videokártyákkal fizetve 12-ért adnád.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
koko52
nagyúr
Annyit ér amennyit adnak érte. Jelenleg, ha 9,5-ért árulod kapsz érte egy Leaf 30KW-os elektromos kisautót. Mindegy milyen hiper-szuper extra mega motor vagy felszerelés, olyan mint egy óriási szigeteletlen családi ház, mélyrepülésben van az ára.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
varmi2
nagyúr
Csak azt nem értem, hogy mit csinálsz ennyi vga-val? Bánya az nem megy. Eladod, többért? De ha megborítod a piacot, vagy más megborítja, akkor nagyon nehezen fogod tudni eladni, úgy, hogy meg is érje.
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
pn4hvq
senior tag
Véleményem szerint nincs semmi baj a hirdetéssel: leírja, mit mennyiért adna/cserélne el/számítana be. A másik fél pedig eldönti, hogy ez neki megéri-e. Az, hogy Plaza mennyit nyer/veszít a bizniszen, egyéni szocproblémája. Ha neki így jó, ennyiért hirdeti, szíve joga, ha nagyon nem jó az elképzelése, nem tudja ilyen feltételekkel eladni. A másik félnek is legyen már annyi felelőssége, hogy el tudja dönteni, saját szemszögéből jó biznisz-e vagy sem.
-
Frozen
addikt
Amerikában 100e km után dobják el a kocsikat..... 200e van benne szóval közel lesz az a motorgenerál is ,mert benzines mind megpusztul 300-400e környékén vagy több olajat töltesz utána mint amennyi benzint. Egyébként a leírásod egy vicc sem évjárat semmi nincs benne amivel fel lehetne mérni a kocsi vagy ehhez hasonló autók értékét ,de így szeretnél érte bányászgépet vagy riget kapni. (az extrákat tolod és írod ami a kutyát nem érdekli főleg úgy ,hogy ezek vesztenek az évek alatt a legtöbbet az árakból)
Egyébként pont egy olyan világ felé robogunk ahol ép mindenki szabadulni akar a sokat fogyasztó nagy monstrumjától mivel drága lett az üzemanyag. Ha nem is mindenki de a világ a zöld irányba húz. Ezért vezette be az eth is a mergét ,hogy kevesebb lábnyoma legyen a világra és nehezebben legyen elkaszálható a jövőben. Az elektromos babakocsik nekem sem a kedvenceim , de felesleges egy 4,8 as motor amikor egy 2.0 turbós motorból már ugyan ezt tudja,vagy még többet is, és ahogy írtam 300e körül nem csak üzemanyag temető de még olajtemető is.
egyébként teljesen elszabadult a topikban mindenféle baromság hsz terén és az offok terén,hogy semmi profitos bányászat nincs és kilátásban sincs semmi.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
MODERÁTOR
-
senior tag
válasz Frozen #83528 üzenetére
főleg ha a tieid hozzászámoljuk.
ugye az megvan, hogy amerikában a kilóméterszámolás annyira elterjedt mit a kéziváltó?légyszives jelentkezz politikusnak, mert bizonyítottan, 110%-ig semmihez (is) nem értesz, de ez ellen határozottan tiltakozol vagy egyetértesz, és bőszen bizonyítod naponta, hogy mégse, vagy mégis!!!4!!négynégy!!
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.
-
nagyúr
válasz Frozen #83528 üzenetére
Figyelj mar. Ez rajtad kivul senkit se zavar. De ha ennyire bant, hogy sok az off, akkor miert nem ignoralod a topicot, vagy iratkozol le? (plane hogy mar reg nem is banyaszol elmondasod szerint, nincs riged meg semmi komolyabb cuccod)
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Frozen
addikt
válasz Shkiz0 #83530 üzenetére
szerintem ne személyeskedjünk, az hogy kinek milyen cucca van ez nem az ovoda,hogy felvágjunk vele kinek van nagyobb. sajnálom,hogy így lesülyedt a színvonal és nincs érdemben egy rendes hozzászolás a topikban, cserébe van autótól kezdve minden téma már.... Nem is értem miért nem zárják le a topikot hiszen minden kérdés megtalálható benne , jelenleg pedig egyetlen egy bányászható érme sincs , még akkor sem nagyon ha valaki lopja az áramot.Szóval igazából lehet x sebességed,ha nem tudod egyiket sem profitra váltani.
ha lehet kocsikról is témázni meg minden másról akkor beszállok én is szívesen,hogy még több legyen az offolás.... csak ha valakinek nem tetszik akkor egyformán mindenkire vonatkozzanak a szankciók ![ Szerkesztve ]
-
őstag
amikor megnyomod a tag letiltása gombot Frozennél, olyan érzés lesz mint akinek levették a téglát a mellkasáról és ujra kap levegőt
én hálistennek most láttam régóta a nevét a válasz hsz-edben először
ha viszont te moderátorként nem tilthatod le, akkor részvétemcryptot minden termékemért elfogadom
-
koko52
nagyúr
6,5-ért kárelőzményes és sok kilométeres illetve resetelt akksival kapsz. Pár száz km után meg jön a feketeleves, hogy nem 11-12 pálcás hanem 9. Igaz nem 9.5 de 8-ért kapsz közepeset. 9.5-ért meg lepukkant 40-est, normálisat meg 12-15-ért. 62-es meg 20 . Basszus, a 62-es a kereskedésben 12 volt tavaly
Nekem Prius volt előtte, na ez ahhoz képest kisautó, ha az közepes."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
xzeebyt
tag
-
Frozen
addikt
Megkértek, hogy ne romboljam a topikot, ebből gondolom ,hogy erre a sok offra és igénytelen hsz-okra van igény a csoportban ezek szerint bármiről lehet beszélgetni akkor is ha nem ide tartozik..... (ezért remélem az az én 2 offom sem okoz problémát a többi 50 mellett,amennyiben igen az diszkrimináció)
Hogy kicsit visszakanyarodjunk a szakmai témához ,hoztam egy telefonos mininget nektek mivel erre nincs külön szakmai topik.
[link]
Inkább androiddal kell turni,mert az almában nincs elég kraft.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Frozen #83525 üzenetére
Amerikában 100e km után dobják el a kocsikat.
Amerikai autók alkatrészeivel foglalkozom lassan 20 éve, talán mondhatjuk, hogy tudok pár dolgot a témakörben, és erre alapozva egészen biztosan állítom, erről sincs halovány fogalmad se!
Csak pár példa, hogy tudd, megint blődséget írsz: [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
Duning és Kruger ismét röhög a markába..
-
fireman123
őstag
...jól leült a topic, senki sem bányászik? ...érdemes visszaolvasni a tavaszi-nyári bejegyzéseket, kevesen voltak akik a mostani helyzetet vizionálták előre, a többség még azt sem akarta elhinni, hogy lesz merge (mivel már évek óta ígérgették és halasztották), valamint az volt a vélemény, hogy "úgyis lesz mit bányászni" az eth után is....ami végülis bejött, lehet bányászni sokféle coint....csak minek, (kivéve akinek napeleme van), ha az áram áráért több db-ot lehet venni mint kitúrni. Még júniusban leálltam és eladtam a kártyákat, de megvallom hiányzik a dolog, mégiscsak 4,5 évig járattam, annyira hozzászoktam, hogy naponta ránézek a hozamokra, beállításokra, ...jó volt vele egy kicsit mókolni, ...tartok tőle, hogy ez már nem jön vissza sosem, kár érte, tényleg jó móka volt ...meg persze bőven nyereséges is
-
kzkz
őstag
válasz fireman123 #83541 üzenetére
Hát én már tavaly nyár előtt eladtam mindent, "kicsit" korán , utána egy kártyám maradt a gépben, azt is leállítottam a merge-kor, hiába van napelem, inkább a kocsiba "tankolom", vagy fűtök vele.
Tök furcsa, hogy túl nagy a csend a szobában, így hogy szinte két évig folyamatosan ment a gép, pörgött a venti, most meg zavar a csend
-
chungey9
tag
Én 3 karit megtartottam, pár napja újra mennek nicehashen 20ft/kWh a hozam, napelem van, nem számítottam több hozamra viszont nem estek akkorát a VGA árak mint gondoltam. 10 VGA kellene hogy elhasznaljam a szaldo áramot tavaszra, de ennyiért nem éri meg megvenni őket.
-
fireman123
őstag
válasz chungey9 #83544 üzenetére
igen, de ha veszek coint és megtartom majd felmegy 3x-ra akkor is megérte és nem kell beruházni kártyákra ....sajnos a szaldós napelem se örökélet, nem lepődnék meg ha jövőre a mostani szaldósókhoz is hozzá nyúlnának, van gyakorlatuk a meglepő húzásokra, akár visszamenőleges hatállyal is
-
bobalazs
nagyúr
MIlyen igazad van.
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Született esetleg valami jó összefoglaló komment, hogy merge után mit tegyen az ember a walletben csücsörgő ETH-kal?
Tudom, hogy vannak poolok, ha esetleg nincs meg a 32 coin, illetve, hogy lehet otthon egyedül is szolgáltatni a POS szervert, ha esetleg igen. A kérdés, hogy körbejárta-e ezt itt valaki, mert ahogy nézem az összefoglaló nem tér ki rá.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
dannyl
addikt
-
viharhozo
addikt
Jelenleg meg ingyen aram mellett se jon ki a bevetelbol a kartya+rig amortizacioja. Aki banyaszik, az szerelembol csinalja.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Rick4
félisten
válasz dannyl #83548 üzenetére
Nekem még privátot is írt, hogy elmagyarázza, 20 év szakmában töltött év után én rosszul látom, és sosem éltem az usában, szóval szerinte valójában nem tudhatom amit állítok.
Azóta nem kell, hogy privátot írjon.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest