- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
válasz Tyler Durden #55500 üzenetére
-
addikt
Hát igen, nekem továbbra bejövős. Itt most hasonlítva más sw készletekkel, látszik, hogy ez sem lett egy kis darab. Az árazás már más tészta, elszállás van ennél is. Első kanyarban tutti, hogy maradok a Falconnál
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
magickonfig
tag
válasz Tyler Durden #55502 üzenetére
Hát igen a Falcon viszi még mindig a pálmát. n1
-
LÁZ
Topikgazda
durva dolog készül
T-9 nap
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
nagyúr
-
addikt
-
RapaNui1
aktív tag
Vagy bejeletik az új Creator Eifel tornyot, hogy karácsony előtt még kicsit elbánjanak velünk , vagy jelenleg 430ft a dollár árfolyama lehet hogy a kettő együtt jön, Eifel készlet 630 dollár 430 ft-os árfolyammal.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Tyler Durden #55502 üzenetére
Jól néz ki, de továbbra sem értem, a sima mellé miért jött UCS ebből. Nem egy ikonikus SW járműről van szó.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Dilikutya #55510 üzenetére
A Millennium Falcon is létezik több méretben, ahogy az At-At lépegető is és még sok más, Landspeeder, vagy akár a gépjárművek is, mini busz, nagy busz, mini vespa, vespa stb. Szerintem ennek egyetlen oka van a bevétel maximalizálása, van aki ezt tudja megvenni, van aki meg azt, van aki meg mindegyiket, de a lényeg a bevétel,hogy akinek sok pénze van az sokat költsön, akinek meg nincs rá anyni az is elmondhassa hogy megvan, igaz nem UCS de megvan.
-
RapaNui1
aktív tag
Elkezdtem szétszedni az Old fishing storet, mert nem teljesen szétszedve kértem. Hihetetlen mennyire jól kitalált és részletgazdag szett. A középkori kovács is nagyon tetszik, de szerintem az Ideas készletek között ez viszi a pálmát, nem véletlen, hogy a mai napig ennyire népszerű, valamint hogy ennyire felment és tartja is az árát. Már alig várom hogy teljesen darabjaira legyen szedve és elkezdhessem az építést. Egyszerűen csodás.
-
Throme
veterán
válasz Zotyipotyi #55503 üzenetére
Nagyon köszönöm ismételten, hogy felhívtad rá a figyelmet. Tegnap beszereztem a motort 56k huf áron.
Előre hoztam a karácsonyi ajándékozásom. Fel is bontottam, hogy belekukkantsak minden megvan-e. Úgy néz ki minden oké.Örülök ennek a szettnek, mert már lemondtam róla, annak ellenére, hogy gyűjtöm a motoros szetteket.
Megjelenési ára 75k is kiverte a biztosítékot, szeptemberi emelés 91k huf-ra méginkább.Ezen a mostani áron - pláne a hivatalos árakhoz viszonyítva - szerintem jó vételnek számít.
-
csigay2k
csendes tag
S@h-on megint lehet black falcont összerakni, van minden.
-
addikt
válasz RapaNui1 #55508 üzenetére
Hát az árfolyam résszel ne is rakj idegbe, ha ilyen "remekül" megy minden hamarosan újabb emelés várható..
Old fishinghez meg sok vidám építési órát kívánok. Volt szerencsém élőben látni, mert haveromnak megvan, tényleg eszméletlen az a készlet..Dilikutya: hát ez szerintem kinek mi. Én nagyon szerettem a sorozatot, így adom, hogy lett belőle UCS verzió. Annak ellenére, hogy pl a az AT-AT lépegető mennyivel ikonikusabb, engem pl egyáltalán nem hoz lázba, más meg arra van rákattanva. Amúgy pont tegnap nézegettem videokat az SW UCS hajókról, hát még egy Tie Fighter is be kell majd szerezni, az is nagyon jól mutatna..
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dilikutya
félisten
válasz Tyler Durden #55519 üzenetére
Nekem személy szerint a sorozat nem tetszett, baromi rossz felépítésű. Enyhén összefüggő sztori, de epizódonként más cselekmény, ami nagyjából egy 90-es évek végi közepes RPG szintjét üti, menj ide, beszélj ezzel, ad munkát, menj oda, üsd le a szörnyet, és hozd el neki amit ott találsz. Bár még így is jobb, mint a Boba Fett sorozat, arra semmi szükség nem volt. Szerintem az Obi-Wanra se. Az Andort már el se merem kezdeni, mert az ráadásul totál semmilyen karakter a filmben is. Egy Greedo előzménysorozatban is több fantáziát látok.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
czanga
őstag
válasz magickonfig #55522 üzenetére
Ohh ez jó!
Viszont Star Wars akció nincs? -
ZsZso
Közösségépítő
eMAGon két jó Speed Champions ajánlatot találtam:
LEGO Speed Champions 76909 Mercedes-AMG F1 W12 E Performance y Mercedes-AMG Project One
LEGO Speed Champions 76908 Lamborghini Countach
A 76909 lányom wishlistjének legelső helyén volt, úgyhogy be is ruháztam rá. (mondjuk akkor volt még hozzá sárkányos DOTS cube is, most már csak extra DOTS csomagok közül lehet választani)
Egyébként a LEGO Ideas 21318 Lombház is egész elérhető áron (64 ezer Ft) van, de ez messze van a legjobb árától.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
czanga
őstag
válasz czanga #55523 üzenetére
Látom közben, ami a háttérben felsejlik az a Tauntaun vs AT-AT microfighter.
Online is mutatja mi akciós, de ami nagyon jó abból boltban sincs pl. -
Dilikutya
félisten
Ha már tél, a 76407 is sokkal téliesebb (meg vagányul is néz ki), mint az új Winter Village szett. Igaz, nem különösebben ünnepi.
-
Zotyipotyi
csendes tag
Mall.hu-n is van pár Lego jó áron (pl. Tallneck, orchidea), érdemes szétnézni.
-
addikt
válasz Dilikutya #55520 üzenetére
Fiammal néztük a sorozatot, nekünk tetszett, pedig a Star Wars sequel trilogy az véleményem szerint ülj le 1-es. Book of Boba Fett-t még nem kezdtük el, én arra is kíváncsi vagyok, a karaktert nagyon bírom. Obi-Want szintén nem volt még szerencsém megnézni, majd reflektálok ha végre eljutunk oda is.
-
Dilikutya
félisten
válasz Tyler Durden #55529 üzenetére
De a sequel nem semmilyen, hanem konkrétan nagyon rossz. EP7-et még elvitte a fanservice, engem is bevitt 2x a moziba, de az EP8-ra nincs mentség, hogy az mi volt. Az EP8 próbálta menteni a menthetőt, de nem volt elég bátor hozzá. És ott volt a lehetőség, hogy egy újabb epic gonosszal gazdagodjon a filmművészet, erre egy hisztis hülyegyerek maradt Kylo végig. Pedig Han Solo megölése egy olyan fordulat volt, amivel lehetett volna mit kezdeni, és az elég merész húzás is volt. Végül a szereplők hullajtottak pár cseppet érte, de amúgy lazán átsiklottak afelett, hogy a saját fia gyilkolta meg a Birodalmat megbuktató lázadók egyik legnagyobb hősét. Na ehhez képest a Mandalorian jó.
-
addikt
válasz Dilikutya #55530 üzenetére
Én azt nem értem, hogy miért ilyen fostengert adnak ki, mikor 1000+1 sw könyv van, olyan sztorikkal, hogy hajad lerakod. Ehelyett meg megy ez a maszatolás..
-
Dilikutya
félisten
válasz Tyler Durden #55531 üzenetére
Nem ragaszkodnék a rajongói könyvekhez, bár a 91-es Thrawn trilógiáról már annyit hallottam, hogy azt megnézném filmen is. Thrawn úgyis bekerült hivatalosan is az SW-be, LEGO-ban is van, úgy tudom a rajzfilmekben is, meg most már hivatalos könyvek, képregények is jönnek ki a szereplésével.
De ez az új trilógia hihetetlenül rossz. 2 hete újranéztem az EP1-2-t, mai fejjel egész jó filmek, pedig a 2. részt anno kimondottan utáltam. EP1 még elment, 15 évesen láttam moziban, ma se tudok igazán rosszat mondani rá, az EP2 szerelmi szálát viszont gyűlöltem. Az EP3 azért elég jó lett már, a trilógia legnagyobb hibájának pont a lényegét tartom, nincs eléggé kidolgozva Anakin karaktere, és a sötét oldal felé fordulása.
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz Dilikutya #55530 üzenetére
Az EP7 nekem nem tetszett, nagyon másolta az EP4 cselekményszálát. Az EP8-ra elmentem, a film vége felé rámtört a pisilhetnék, és egyszerűen nem volt annyira érdekes, hogy megpróbáljam visszatartani. Közben kaptam egy telefont, és azt is inkább felvettem, majd a wikipédián elolvastam a cselekmény végét, és rájöttem, hogy semmit nem hagytam ki. Az EP9 már nem érdekelt annyira, hogy elmenjek moziba, aztán amikor hallottam, hogy visszahozták az uralkodót, teljesen kiakadtam. Ezzel értelmetlenné tették Luke Skywalker és Darth Vader áldozatát, zárójelbe tették Anakin Skywalkert, és a klasszikus trilógia fő dilemmáját és annak lezárását. Szóval menjenek a fenébe.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
balint82
senior tag
-
addikt
válasz Freddy76 #55533 üzenetére
Kb ugyanaz a vonal, mint nálad, az EP9-t a mai napig nem voltam hajlandó megnézni /feleségem ment el a fiammal moziba/. Gyászkeret mind3 rész úgy, ahogy van.
Dilikutya: nekem EP2 a nagy szerelmi szál kivételével tetszett. EP1 az olyan felemáskorlát volt, de elment, viszont az EP3 az nálam ütött. Amit írsz az Anakin vonalról azzal egyetértek, nálam mégis nagyot ment a film, szerintem pont azért, mert szignifikánsabban jobb volt, mint az EP1-2.
Nahh hát akkor képben vagy, pl pont Thrawn admirális az egyik, akit nagyon várnának már megfilmesítve. Rengeteg lehetőség van az SW univerzumában, csak tudni kell kihasználni.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dare2Live
félisten
kockavaros mostanában szállított vkinek?
rendeltem egy szép adagot elöző pénteken és még semmi. Ami azért erősen gond mert szombaton kisfiamnak szülinapja lesz. MInden amit rendeltem ott volt a 3-4nap.
Írtam nekik tegnap de nem válaszoltak. Telefonnál telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Mandi99
csendes tag
válasz Dilikutya #55527 üzenetére
Én ezt Halloweeni készletnek néztem. havat nem ráépítve, zöld alaplappal, pár színes levéllel. Még várom, hogy legyen rá akció, kevés helyen árulják még sajna.
Viszont a Látogatás Roxmorts™ faluban 76388 készlet vagy ezzel együtt tényleg jó téli készletnek.
Az új Winter Village egyedüli előnye, hogy ráfér a párkányra, régi típusú ablakoknál akár ablak közé is beférhet szerintem. -
Dare2Live
félisten
válasz Freddy76 #55533 üzenetére
SWnél ráadásul kvázi egy generációt köpnek újra és újra szembe. Talán az egy ami értelmezhető volt a Rogue One. Régi sorozatok elmentek, Rebels nekem akár még azt mondom, hogy tetszett.
És mindennel ez van. Most nézem a gyürük urás sorozatot, anno könyveket és filmet is imádtam és verem a fejem a falba. És most nem is a néger elfről, néger törpékre gondolok (ami azért erősen wtf) vagy úgy amblokk Galadrielre hanem, hogy mindenütt szembe köpik a fanbaset. Ki se tudom fejteni rá is keresek.
De a GOT utolsó két szezonját is botrányos lett. Elfogytak a könyvek és összeomlott.
Olyan mérges lettem, hogy lemondtam mindent előfizut. Nah elnézést kijött.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
czanga
őstag
Végülis csak 3 évig kellett várni (némileg erős túljelentkezés van, és volt köztünk olyan aki 5 éve írta az első emailt a jelentkezéssel... ), de bejutottam a Nyíregyházi LEGO gyárba nemrégiben. Nem volt rossz, de picit mintha többet vártam volna a gyárlátogatástól. Elszeparált, nagyjából 1 emelet magasan lévő folyósókról tekinthettük meg a gyártás egyes fázisait, viszont a két látogató programot vezető lány nagyon jófej volt, és az előadás is érdekes volt.
-
Mozaart
aktív tag
-
gaga33
tag
válasz Dare2Live #55536 üzenetére
2 hete rendeltem, irtam nekik és válaszra sem méltattak.... Az utolsó szállításuk minősége egy palacsintára emlékeztetett úgy, hogy a külső doboz sértetlen volt..... Telefon, levél, nulla válasz..... Minifigeket rendeltem 2 hete, gondoltam azt el tudják juttatni úgy hogy nem préselt dobozban... Készletet soha többé onnan.
[ Szerkesztve ]
-
czanga
őstag
válasz Mozaart #55542 üzenetére
Évente 1-2 emailt írtam nekik, a legtöbbre elutasítós válasz jött, miszerint nincs mert Covid meg túljelentkezés stb, aztán egyszer csak jött egy email, hogy mehetünk, és kérdezték nekünk mikor lenne jó.
Szóval én valójában nem vártam semmire, nem volt szémításba véve, hogy bejutok valaha is. Ebből a szemszögből nézd, innen azért nem rossz. A látogatás ingyenes, így csak benzin meg kaja költségünk volt.Szvsz egyszer megéri bejutni.
-
ZsZso
Közösségépítő
Köszönöm szépen az Auchanos akciót srácok. Friends lakóhajó ennyiért kihagyhatatlan volt, egy Speed Champions és egy dinós szett is befigyelt!
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
addikt
-
ADAM1337
nagyúr
válasz balint82 #55534 üzenetére
Én Suprából hoztam még egyet 4500ft-ért szintén Óbuda. (sor végén mindig van egy rész ott még volt az a d-max is akcióba meg 1-2 készlet)
2 hp-s könyv volt leakciózva.
2 szett duplo családba ajándéknak jó lesz az egyik.
Supra
Dinós szett.
A classic darabos készletekből volt még 2 kisebb. -
Dare2Live
félisten
válasz gaga33 #55543 üzenetére
Pénzel mi lett?
Baromi dühös vagyok ugorhatok be autóba, hogy megkeressem amit szülinapjára kinézett. Nem BP itt ez nem egyszerű és sokkal drágább mint netről rendelni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest