- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Mauzes
addikt
Wow, ez komoly. Egy mögöttes gondolat, hogy ez a magyar vásárlóknak - már akik vesznek a másodpiacról - jó lesz, mert a helyi újraértékesítők (pl. "nepperek") nagyobb merítésből tudnak majd olcsósított Legot venni, és így továbbra is vagy növekvő mértékben lehet majd bolti ár alatt vásárolni.
-
Cheesus
senior tag
Lehet volt már róla szó, de szerintem elsiklottam felette.
Tegnap születésnapomra kaptam a barátaimtól egy Speed Champions Aston Martint, amit ma munka közben ki is raktam, és már az irodát díszíti benn. Az lenne a kérdésem, hogy a Halálos iramban Dodge mellett melyik autók még hasonlóan kidolgozottak/méretben hasonlóak mint pl az Aston Martin? Lehet akár régebbi Speed Champions készlet is, nem feltétlen kell ideinek lennie.[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
sb
veterán
Ez nem jutott eszembe. Gyenge a fantáziám. (Vagy bizonyítja, hogy milyen ízlésesen összeillik a két témakör. )
Nálam a konklúzió az, hogy SW-vel mindent el lehet adni (vagy legalább próbálkozni lehet vele).
@Mauzes
10%-kal olcsóbb mint ha megveszed magát a boltot.ON: A halloweeni VIP ajándékról tudja valaki mikor jön? Most a Castaway-el együtt vagy később?
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
válasz wolfcsibe84 #55455 üzenetére
Hát vagy igen, vagy még gwp-vel sem vagy ott - ráadásul azt el is kell ám adni, "sokkal" melósabb.
-
-
MarioG
csendes tag
Néztétek?
[link]
Art of bricks -
Mauzes
addikt
válasz wolfcsibe84 #55459 üzenetére
Ja ok. Bár ha sok szettet vesz az ember, akkor a sok gwp-vel nem tud mit kezdeni.
-
addikt
válasz wolfcsibe84 #55455 üzenetére
Sokmindentől függ ez, ha csak origint akarsz akkor bolt + gwp jobb lehet, mint bármi, de ha 1x összerakott is játszik ott nagyon jó árfekvésűeket ki lehet fogni.
MarioG: nekem ez a fajta legozás nem gyere be
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Tyler Durden #55461 üzenetére
Nekem most jött meg az egyszer összerakott, bontott Old fishing store és a Ghostbusters firehouse. Mivel már egyik sem kapható, így nagyon örülök ennek is, mivel régi vágyam volt beszerezni őket. Nem volt olcsó, de még mindig jobb áron jutottam hozzá, mint bontatlan másodkézben keringő társaihoz, így én sem zárkózom el a bontott készletek elől főleg ami saját részre lesz.
-
RapaNui1
aktív tag
Együtt a csapat. Ahogy raktam őket össze felidéződtek a régi emlékek. Jó lenne ha embernek több ideje lenne és miután mondjuk kirak egy ilyen sorozatot végig tudná nézni a Bolondos dallamok részeit, nosztalgiázni egy kicsit. Ettől eltekintve egy nagyon jól sikerült kis sorozat, szerethető, színekkel teli figurákkal, nem bántam meg, hogy amíg még lehetett beszereztem őket.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz zskovacs72 #55467 üzenetére
Pontosan, nekem is ez a 2 sorozat ami megfogott, DC, Marvel egyéb sorozatok valahogy nem érdekelnek, de ez a kettő kell. Ízlések és pofonok.
-
RapaNui1
aktív tag
Az annyira hála égnek nem fogott meg. Esetleg ha abból veszek akkor azt befektetési céllal fogom tenni, de eddig még nem mozdultam rá. Jelenleg pár készlet maradt, amit karácsonyig be szeretnék szerezni, az pedig a világítótorony, a szezonális jegesmedvék, a harry potter, marvel és star wars adventi kalendárium, illetve az új winter village és a Sesame street. Ezen közül a winter village az egyetlen amit csak azért szeretnék megvenni, hogy ne szakadjon meg a sorozat, az összes többi megy kibontásra. Ezek közül a világító torony a legdrágább, de remélem addigra összegyűlik annyi Vip pontom, na meg talán lesz valami gwp is, ha megveszem akkor nem kerül többe 90k-nál.
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
válasz apholyon #55471 üzenetére
Kockafalunál láttam 1890ft ért ahol van bőven raktáron. Én a kockaáruháztól vettem meg a teljes sorozatot, amit előtte már kibontottak a beazonosítás végett, de nem voltak még összeranva, így került postával együtt 29k ba tehát kb 2450ft ba darabja. Nem bánom, mert így meglett az összes és nekem kellett nem eladásra. Azt bánom, hogy most találtam csak rá, mert korábban megszerezhettem volna olcsóbban, mint ahogy jelenleg a muppets is csak 1090ft az emagon.
-
Crus
őstag
válasz RapaNui1 #55470 üzenetére
Nem szoktam sorozatokért lelkesedni, de abban feltétlenül egyetértek veled, hogy a Looney Toones és a Muppets nagyon jó, főleg nekünk, akiknek a gyerekkora része volt. De ez a 23. sorozat ez nálam is nagyon betalált... talán csak 2-3 figura van ami so-so, a többi nagyon jópofa. Ebből gondoltam, hogy szerintem te is venni fogod őket idővel.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz RapaNui1 #55474 üzenetére
Igen, ebben egyetértek, de nem akarom itt mind kielemezni, de a teljesség igénye nélkül, így azért el lehet őket jól sütni:
- hóember -> mehet is a téli szettekhez
- kapitány -> világítótorony (akár a korábbi creator is), castaway gwp
- rénszarvasos ürge -> téli téma
- diótörő -> téli téma
- elf manó -> téli téma
- páncélos lovag csaj -> középkori témaHivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
gaga33
tag
Tudja esetleg valaki, hogy a 75316 Mandalóri
csillagharcos készlet végleg kikerült a gyártásból? Előre is köszönöm a választ -
gaga33
tag
válasz ADAM1337 #55480 üzenetére
Köszönöm, én is néztem listákon de a Legonál nincs és irtam nekik amire ez a válasz érkezet:
"Köszönjük megkeresését.
Leellenőriztem raktárkészletünket, és nem látok olyan időpontot, amikor legközelebb szállítmányt várnánk. Mivel a Mandalóri csillagharcos™-t nemsokára kivezetjük, valószínűleg ez a termék már nem lesz elérhető a jövőben.😔
Remélem, segíthettem, kellemes napot kívánok!...." Felhasználtam volna a VIP pontokat azért akartam ott megvenni, de akkor beszerzem máshonnan. Sajnos erre a készletre is ezt a választ kaptam 75296[ Szerkesztve ]
-
magickonfig
tag
Megjöttek a tesztalanyok ,3-4 hét után a Lego hivatalos oldaláról. Nekem iszonyatosan bejönnek, és ár/értékben szerintem nagyon jó. Egyedül a páncélt tartom feleslegesnek. Az witcher blackflacon kombó meglepően pofás. Szerintem lesz még rendeles és abba a csuklya, pajzs is biztosan szerepelni fog.Ha lesz készleten torzó, láb, pajzs kérlek szóljatok
[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz magickonfig #55482 üzenetére
Ezt tracking-gel küldték ?
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
xcvbxcvb
aktív tag
Igen régen simán küldték, azért kérdeztem hátha azóta változott. Az ingyenes ajándékot kiküldik külön futárral, a nagy értékű alkatrészrendelést meg simán tn nélkül. Ez így visszaélésre ad okot több oldalról is. Pláne most hogy ilyen túlhypolt lett a lego sajnos.
Küldtem pm-et tegnap előtt. Szoktad olvasni ?
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
HUN_Sector
őstag
Coop lego pontgyűjtés (bár coopba és cba-ba én be nem teszem a lábam)
[link] -
Dilikutya
félisten
válasz HUN_Sector #55486 üzenetére
Ezekért az árakért nem is érdemes. Csak a 60327 lószállítót néztem, rémlett, hogy nem ennyi. Auchanban most szerintem akciós, de alapból is olcsóbb, és amúgy is egy csomó helyen kapható 8000 Ft alatt is, de még a S@H-ban is olcsóbb az alapára, mint itt a Coopban. Fürdőkádas kaszkadőr szintén.
És akkor így akarjuk kiszorítani a multikat, és nemzethy áruházláncot sikerre vinni helyettük.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
válasz HUN_Sector #55486 üzenetére
Azert pl a sima 3999-ftos motorosert ami lego.hun 2999 kaphatnanak nyugodtan egy feljelentest...gondolom nem egy ilyen van benne.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
sb
veterán
Ezek nekem csak egy farsangi bálhoz köthetőek kb.
A manólány talán az egyetlen ami szerintem integrálható de az is csak azért mert az eredeti készlet is ugyanilyen mese jellegű. A többi szerintem komolytalan normál készletekhez.Nem mondom, a 22-esből is vettünk hasonlót, pl. mosómedvének öltözött az jópofa, de a többi 2-3 figura normál jellegű.
A 23-asnak is úgy indultam neki mikor megláttam, hogy hú de jópofa mind. És amúgy az is, de aztán felmerült a fenti kérdés: hogy hova. Önmagukban pedig, annyival, hogy ötletes, nekem így véget nem érő gyűjtögetésnek tűnik. Nem voltam/vagyok benne a figurákban, de így kb. végtelen a sorozat a bárminek beöltözött és bármilyen lábkiegészítőbe bújtatott figurákkal. Nem látom a célt. -
törölt tag
Van új brickative modular. Eddigi legjobb szvsz. Ezt tuti össze fogom szedni.
[link] -
Mauzes
addikt
válasz #75376384 #55493 üzenetére
Érdekes cucc. Ezekhez van importálható inventory vagy egyesével kell összeválogatni? Ja és az útmutató vétel előtt meg lehet nézni, hogy mi az inventory? Ha nem, az eléggé béna, lehet majd csak a kifizetés után derül ki, hogy amúgy 300 ezerbe kerülne, mert olyan elemekből rakta össze...
-
Mozaart
aktív tag
válasz Mauzes #55494 üzenetére
Oldalon, azonnal megtalálod, ha kicsit tovább olvasol. Ha előbb megkapod a parts listet akkor egy egyszerűbb szettnél meg sem kellene venned a manualt.
About Us
We sell DIGITAL INSTRUCTIONS for our Lego modular buildings, vehicles and others:The manual includes:
PDF manual
XML / TXT files for bricklink.com
PDF parts list.
Egyébként annyiban igazad van, hogy sok más hasonló tematikájú oldalon oda van írva egy becsült érték, de ez szerintem nagyon nehéz.. konkért árat sose fogsz kapni, plusz az árfolyam váltakozás stb.
Aki ilyet össze akar építeni az általában számol vele, hogy legalább egy modular building ára de biztos van több.[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
törölt tag
válasz Mauzes #55494 üzenetére
Én már vettem tőlük korábban. Nagyon profi és jól optimalizált. Ha vannak benne ritkább elemek, amik különösen drágák arra szokott alternatívát adni.
amikor megveszed akkor tételes, importálhato listát ad, amit aztán bl-ről össze lehet vadászni.
ez egy moc szóval senki se mondta hogy nem lesz drága. Ami segíthet ha van “beáldozhato” anyagod más készletekből. -
LÁZ
Topikgazda
vajon ez a 8.-i Allee store újranyitás mennyire lehet blastermaster event akció ügyben?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
addikt
Alzáról lőttem egy Groot-t /76217/, 17190 Huf volt most az ára, volt egy 3k-s kuponom és ingyen szállítás, szal 14.2k-ban megállt ,ennyiért szerintem megérte. Egy dologtól félek csak, mivel még nem rendeltem tőlük, remélem a doboz nem darabokban ér ide..
Látom más is felült a nosztaliga vonatra a Looneys Tunes sorozat képében Nekem még 2db figura hiányzik, nincs valakinek eladó? Dodó Kacsa és Csőrike amire szükségem lenne.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest