- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
timar88
tag
válasz tocsek18 #53700 üzenetére
Tetszik, de szerintem bitang drága lett. Vannak klassz részletek benne, de az alsó lapokra én biztos raktam volna hullámokat, vagy akár az egészre, így nekem nagyon száraznak hat, a pár átlátszó elemnek pedig nem igazán látom az értelmét.
[ Szerkesztve ]
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
Mozaart
aktív tag
válasz tocsek18 #53700 üzenetére
Vílágítás közben. Nekem nagyon adja.
[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Dilikutya
félisten
A legnagyobb készletem a 275 darabos 6379: Riding Stable volt. Aztán a 126 darabos 6057: Sea Serpent. A többi 30-60 darabos rendőrautó, helikopter, pici kalózos cuccok, pici Space űrhajók. Meg volt egy valamilyen Basic elemkészlet. Ezekből épült vár, kalózhajó, AT-AT, X-wing, II. világháborús tank, Orca, ilyen-olyan házak, repülő, meg ami épp eszembe jutott, vagy épp láttam valami filmben.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
timar88
tag
válasz RapaNui1 #53704 üzenetére
Szerintem ennek nem ez a lényege. Pont, hogy az a jó, ha nem erős, így nem zavaró. Ha bevilágítaná a szobát annak mi értelme lenne? Ez nem lámpa akar lenni. Ráadásul mivel körbe-körbe forog duplán zavaró lenne. Nekem legalábbis biztosan.
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
MODERÁTOR
-
RapaNui1
aktív tag
válasz timar88 #53707 üzenetére
Nem én írtam hogy gyenge a fényerő hanem a tutorialban hozzák negativumként a készletben. Lehet hogy még ahhoz képest is gyenge mint amit várnánk tőle nem tudom, ezért is írtam, hogy a lego lighting gyártók szerintem erre fognak rámenni és ez fogja eladni a világítást. Egyébként én is jobban díjazon a gyengébb fényerőt, bár ez egy világító torony, ennek azért piritania kéne.
-
Throme
veterán
Lego tengeri ütközet
-
LÁZ
Topikgazda
Aszongya az internet, hogy a muppetek kivonulnak a hónap végén
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
LÁZ
Topikgazda
válasz maross #53714 üzenetére
A legónál a 6os doboz az olcsóbb volt, mint a 6x1, de ha jól emlékszem, ilyen figurás kivezetéskor mindig van vmi akció ezekre a legonál...de max marad a 10% of a storeból, majd 7főn benézek oda...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
apholyon
aktív tag
válasz maross #53714 üzenetére
Nincs, csak a 6-os. Bár állítólag létezik 36-os karton, amiben mindenből pontosan 3 db. van (úgy emlékszem Pötyi írta), de én sehol nem találtam...
@LÁZ: a múltkor írta itt valaki, ezért kezdtem el összeszedegetni... Csak eddig nem túl szerencsésen...
[ Szerkesztve ]
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
apholyon
aktív tag
válasz UberMutant #53712 üzenetére
Már írtam neki
Csak PM-ben, mert nem rég hiszti volt ebből (pont nálam, aki tényleg egyszer egy évben adok el valamit, ha egyáltalán... lol).
-
timar88
tag
válasz Throme #53711 üzenetére
Nagyon klassz. Elképzelni sem tudom mennyi munkája lehetett vele. Van egy régebbi videója is, az is kalózos témában, illetve meg lehet nézni, hogyan készült a film, érdekes volt az is. Le a kalappal.
-
RapaNui1
aktív tag
Az emagon nincs most valami kedvezményes kód? Lehet bepróbálnám ezeket a 6-os karton muppet figurákat.
-
RapaNui1
aktív tag
Nem tudom ki hogyan van vele de a most megjelenő galaxis őrzői, HP és Star wars adventi naptárok elég ígéretesnek tűnnek, főleg a galaxis őrzői tartalma tetszik nagyon.
-
Throme
veterán
válasz timar88 #53718 üzenetére
Ezzel tuti rengeteg! kockáról kockára. Ráadásul épületet és hajót is bontania kellett, azt is kockánként.
Ezért se folyamatos a mozgás, hanem "kockás"Az is tetszett, ahogy az ágyúk torkolattűzét legóval oldotta meg.
Belekukkantottam egy másik videójában, ahol szintén két hajó viaskodott. Az egyik amolyan Karib tenger kalózai féle kinézetű volt. Elején cápafogakra emlékeztető fogak...
Az ilyeneket értékelhetné a Lego.
szvsz... -
Mahrenburg
őstag
válasz UberMutant #53712 üzenetére
Rákerestem, azt hittem készletazonosító.
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
timar88
tag
válasz Throme #53721 üzenetére
Ez direkt ilyen technikával, slow motionnal készült. Előnye, hogy gyakorlatilag minimális felszereléssel is elkészíthető nagyobb tudás nélkül is. Azonban rengeteg idő és munka, viszont a látvány egyedi.
-
apholyon
aktív tag
válasz japunk #53728 üzenetére
Oooh f@szom... már lebeszéltem magam róla... mérd már meg kérlek szépen Te is, hogy pontosan milyen magas ebben a pozícióban...
Rapa: a legjobb, amit emagon tehetsz a Muppetekkel, hogy app-ból rendelsz 2 csomag 6-osat és 1 darabot külön + 2k-s kupont szerzel valahonnan. Így ingyen szállítással 1067 Ft-ra jön ki darabja... Csak ugye nem biztos, hogy kijön a sor (vagyis inkább biztosan nem...). Én is azon gondolkodom, hogy ez legyen, vagy menjek be a Tesco-ba, oszt' próbáljam meg kitapogatni ezeöccázé darabját...
[ Szerkesztve ]
-
apholyon
aktív tag
Ha már kalózok... ez milyen komoly már...
-
Segal
veterán
válasz apholyon #53732 üzenetére
Csinálnék neki helyet itthon"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
RapaNui1
aktív tag
Ez már túlnő az én elképzeléseimen, mind térben, mind anyagiakban, mind időben, mind darabszámban stb. Nagyon szép de ez már tényleg arra való hogy mutogassák, ráadásul az sem baj ha a befektetett i dő, pénz és energia azáltal megtérül. Szerintem ez már túlnő a hobbi kategórián, inkább valahol, a hobbi, munka és pénzkereseti lehetőség mezsgyéjén mozog.
-
flashpointer
őstag
kineztem egy mocot de meg sosem epitettem igy, mennyire bonyolult es munkaigenyes briclinken osszevalogatni az alkatreszeket egy ~1500 daraboshoz ha csak pdf utmutatoja van? Annyira jonne ki kb mint egy bolti 1500 darabos vagy mennyi felarra erdemes szamolni? Tulajdonkeppen 80 % tok egyszeru szurke feher kocka/lejto
-
HUN_Sector
őstag
válasz flashpointer #53735 üzenetére
Általánosságban a MOC mindig legalább kb 2x drágább, mint a készletes
-
ayo
veterán
válasz flashpointer #53735 üzenetére
eléggé. bolti mindig olcsóbb, de ugye ott minden adott. moc nál nagyon körbe kell nézni a boltok listáján, hogy a legjobb árat kapd, 1500 elemnél komoly meló az is. meg ugye vannak arcok, akik építgetnek, de nem zavarja őket, ha egy-egy ritkább elem van a szettben, azokat is érdemes nézni, hogy mivel lehet spórolni, mert sokszor fölöslegesen drága elemeket használnak.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Mozaart
aktív tag
válasz Mozaart #53315 üzenetére
--- AT-AT ---
Előre elnézést kérek, de mostantól csak High rendereket dobok ide, az is elég munkaközinek.A tetővel foglalkoztam. Márcsak ez a részlet maradt a testen ami tavaly szeptember óta elmaradt. Itt a fő koncepcióm az volt, hogy eddig: 1 nem került kihangsúlyozásra a winch gyorskábel rendszere 2 mint jobban megnéztem két oldalt 3-3 winch van, a Lucas féle robbantott nézeten 3 ha eddig levettük a felső páncélt jött vele a kábelezés, ami eléggé idegesítő.
Így a csontvázon maradt az egész, egyrészt nagyon szépen látszik a motor része, így a lámpa sor és korlát is ezen marad. Viszont a playabillity vissza szorul. De mivel a székek modulárisak, kinnt helyet foglalnak a gárdisták, majd középen oldalról be lehet toszigálni. Nekem ez így megfelel. Nyílván a Legónál ezért gondolom keresztre feszítenének.. de ez csak egy MoC.
A korábbi kettő fix kurgli helyett 1 db lesz. Ami lehuzható, mert így lehet lehúzni a felső Armort.
És egy nagy PLUSZ a légbeömlő tényleg légbeömlő ezentúl, betud a friss levegő húzni a felső szintre, jó nincs légbeömlő szürő berendezés, de ez csak egy Lego..[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
ripla
addikt
válasz jackal79 #53685 üzenetére
Egyszer rendeltem tőlük, többet soha. Időben megérkezett, nem az volt a gond, de náluk annyi volt a csomagolás, hogy körbetekerték ezzel a szürke fóliával aztán szevasz. Mintha a kutya szájából szedtem volna ki, úgy nézett ki a doboz. Nagyon kényes vagyok erre, szóval Alzától én többet nem.
-
jackal79
aktív tag
-
Throme
veterán
ez változó. én már kaptam tőlük dobozban. sőt jellemzően normális csomagolásban kapom. ezt emagról is elmondható.
azért olvasni itt bőven rossz tapasztalatokat is, de szerintem ezért kár lemondani jó akciókról.
azt nem tudom az alza foglalkozik külső beszállítókkal, mint az emag, de célszerű saját forgalmazású cuccokat nézni.szvsz
-
ayo
veterán
válasz flashpointer #53742 üzenetére
classic csomagokat mindig érdemes akciósan, ha szeretsz építeni, mert sok dolgot le tudnak fedni, de persze képtelenség 100%-ban, inkább csak jó alapot szolgálnak.
bricklinken lesz lighthouse inventory, vagy lehet már van. azzal meg tudod nézni majd mennyivel drágább lenne, mint bolt. van benne forgó LED, de az kihagyható. neten idővel fel szoktál rakni studio fájlban a készletet összerakva, azon is lehet elemezni, hogy miként lehet máshogy, olcsóbban csinálni v persze inventory ból te is össze tudod rakni, talán az a legjobb, mert akkor jobban megérted, hogy mi miért van úgy.
nem könnyű feladat, főleg elsőre egy ekkora számú szett, én kezdésnek inkább kisebbeket ajánlanék.http://jateknaplo.blog.hu
-
emag nap ajanlata, daytona sp3 124k
discovery ursiklo 55k
millenium falcon 230k
es jopar mas, kozte pl 1970dodge 5790ft, volvo 74k, 10300 53k!
jo esellyel a 2k kupon is ramegy[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
formula01
senior tag
.
megelőztek[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
apholyon
aktív tag
válasz maross #53745 üzenetére
A 10300 kuponnal + ingyen szállítással 51k... szerintem még nem is volt olcsóbb... @LÁZ: neked ez wishlist-es, ha jól emlékszem...
De Boba Fett hajója is jó 14k-ért...
Még jó, hogy pont ma mondtam a feleségemnek, hogy most egy ideig nem költök Lego-ra...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest