- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
válasz HUN_Sector #47248 üzenetére
El is lehet adni a coin-t 10e-ért?
Melyik a legkeresettebb? Esetleg a tartó? -
Mauzes
addikt
válasz magickonfig #47172 üzenetére
Ez én sem értem, s@h is "csak" 66k a Könyvesbolt és van is készleten, de a boltokban iszonyat megdrágult. Másodpiacról meg szinte kifogyott. Én meg 45k-nál még vártam valami jó kis akcióra...
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Megjöttek az emagos speed championok az easyboxba, 3 dobozban és 2 zacskóban. Sajnos az utóbbiak kisé viseltesek lettek.
-
Angelina87
tag
Megérkezett, teljesen rendben van a doboz, minden.
Pedig kicsit bizonytalan voltam, mert a kockafalun írták, h új termék és még nincs feltöltve kép??? ( az olyan furi volt, de 56-ért mondom jó, bepróbálom )
Amit én szeretnék, az a hotel úgy nagyon igazából még na majd meglátom még
" A világon vendég vagyok."
-
Throme
veterán
-
HUN_Sector
őstag
Úgy néz ki, jövőre már 500-as euro árfolyammal is számolhat a lego...
-
ayo
veterán
válasz HUN_Sector #47258 üzenetére
pont azon gondolkoztam, hogy idén lassan mi nevetünk, hogy jól benézték az eurót és még mi fogunk jól járni...jövőre viszont kemény árak lesznek itt is, ha ez így halad...mondjuk talán ez fog a legkevésbé fájni :/
http://jateknaplo.blog.hu
-
zbundy
aktív tag
válasz HUN_Sector #47258 üzenetére
Akkor most kell befektetési legót venni
-
HUN_Sector
őstag
Némiképp mar felárazta a jateknet, de par tétellel be lehet menni árukereső alá:
Csak tedd a kosárba a kiszemelt termékeket, válassz 4 féle kupon közül és használd fel a vásárlásod végén!
1. 50% szállítási kedvezmény 5 000 Ft vásárlás felett, ehhez használd a
22JN50 kódot.
2. 1000 Ft kedvezmény 10 000 Ft vásárlás felett, ehhez használd a 22JN1000 kódot.
3. 2000 Ft kedvezmény 20 000 Ft vásárlás felett, ehhez használd a 22JN2000 kódot.
4. 4000 Ft kedvezmény 40 000 Ft vásárlás felett, ehhez használd a 22JN4000 kódot. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz HUN_Sector #47263 üzenetére
Bocs a dupláért. Azt írja, hogy LEGO-ra nem megy.
"A kuponok akciós termékekre is vonatkoznak, kivéve LEGO® termékek."
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Dilikutya
félisten
válasz hami85 #47268 üzenetére
Hajh, képen azért ez eléggé "báncsa" a szememet, pedig én is ezt és a régi Ferrarit tervezem beszerezni. Esetleg a Lotust. A két duo pakk annyira nem mozgat meg, a jelenlegiekből is csak a Corvette van meg.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
-
Dilikutya
félisten
válasz Throme #47277 üzenetére
Eredetiben is. Nekem az a Mercedes amúgy se tetszik, semmi eredetiség nincs benne, pár év múlva senki se fog rá emlékezni. A Countach meg örök klasszikus, a definitív Lambo (meg az ezt követő első Diablo).
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
h3lios
addikt
válasz Dilikutya #47280 üzenetére
Már ne is haragudj, de ekkora hülyeséget már régen láttam leírva.
A formáról lehet vitatkozni, mert az szubjektív. (nekem egyébként tetszik).
De, hogy semmi eredetiség nincs benne ?Ez az első forgalomba is kerülő autó, amibe F1-es motor fog kerülni. Hatalmas mérnöki munka volt ezt megoldani és nem véletlenül késnek vele nagyon sok évet. Hihetetlen kíhívás 1 ilyet megvalósítani.
A modern kor 2 legkiemelkedőbb autója tech fronton pont az AMG One és az Aton Martin Valkyrie.
Az egyik a hajtás lánca miatt kiemelkedő a másik meg az Aero csomagja miatt.B-tag: H3lios#2825
-
NomAd_82
aktív tag
-
-
RapaNui1
aktív tag
Mindenkinek gratulálok az új szerzeményéhez, nagyon jó mindegyik, és jó építést kívánok. Jó látni ezt a sok fotót, szemet gyönyörködtető látvány.
-
Angelina87
tag
válasz RapaNui1 #47287 üzenetére
Még női szemmel is szépek ezek a most megjelent kisautók!!
A nagy forma1-esnél, amit én is beszereztem, meg engem még a szín sem zavar, pazar látvány ez így is legóból...
Lehet én vagyok a laikus nőőőő, de kit érdekel szép és készMkinek jó építgetést, jön a hétvége, és még 5-öt kell aludni és itt is lesz a hosszúhétvége aztán (még több legóval remélhetőleg)
-
Throme
veterán
válasz Gergőke88 #47284 üzenetére
Nekem úgy a mercivel nincs bajom és ha most kihoznak valami újdonságot, akkor mutassák be, viszont az F1-ről mindent elárul a 2020-as Szahír nagydíj, ahol a 44-es autóba először. egy alkalomra beülő Russel gyakorlatilag végigverte a mezőnyt és a merci csapat balfaszsága (szerintem szándékos) kellett ahhoz, hogy ne nyerjen a végén.
Ez mindent elmond az F1-ről és a 44-es gyerekről, aki ( a futam után fénysebességgel felgyógyult mindenféle covidból is) egyéb dolgaival is beszennyezte az F1-et, amik nem oda valók, de hát "sóbiznisz".
A hollandot se nagyon kedvelem, de örülök, hogy ő nyert legutóbb.
Lego duplaszettben jól néz ki az F1-es verda, de inkább a párja miatt vettem meg.
Aztán csinálhatnak ebből sorozatot és jöhet a ferka is, csak ők nemannyira remeklenek, na meg aztán ami ott is ment, az is szégyenfal.
-
HellGreg
őstag
Nem tudjátok, hogy az Auchanban van-e még a pontgyűjtő akciós Speed championből? Az még hiányzik tavalyról, és csak most vettem észre a neten, hogy akció van.
-
Sordoran
addikt
válasz koncsik #47289 üzenetére
Honnan tudod? Nekem nem tűnik fel ezen a képen.
Itt látszik, kíváncsi vagyok ha írok boltnak lesz-e eredmény.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Angelina87
tag
Hát szóval forma 1-ben egy az egyben én rá szavaznék... egy Schumi figurával
na ezt beszerezném, de szerintem sokan" A világon vendég vagyok."
-
Angelina87
tag
válasz Angelina87 #47296 üzenetére
Közben itt keresgetésre jött elő minifigura... le vagyok maradva, de ekkora nagy méretarányban nem látok hirtelen, javítson ki valaki, ha tévedek..
-
Dareiosss
senior tag
Amazon.de a 42110 Land Rover 120 euro, 42138 mustang 33 euro, a Ducati 40 euro, a 10290 picup 90 euro.
Ezen kivül is vannak jó ajánlatok, lego akció van.[ Szerkesztve ]
-
Pötyi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.