- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
magickonfig
tag
Lego DeLorean (10300) - PROMO VIDEO - YouTube
szerintem easter egg-nek ott van a jubileumi Castle is -
RapaNui1
aktív tag
válasz manokaj #47653 üzenetére
Hát nem tudom nekem megvan a Titanic is másodjára is az elsőt elvitték kihagyhatatlan áron, de ezt is árulom marha drágán, ha lesz rá vevó hát vigye ráérek kivárni mire lesz készleten újra. Azt nem taglalnám hogy mennyiért vettem és mennyit húztam rajta, ha meg megmarad kirakom, megy a többi soha el nem adom darabok közé
-
Krajczi
tag
Debreceni Müllerben bizonyos City polybag-ek 800 Ft.
A gyerek egyelőre csak bébiételt kapott, én 4 zacskócska játékot. -
Dilikutya
félisten
Van még, de azok nem voltak akciósak, legalábbis múlt héten nem. Ott jellemzően többféle polybag van amúgy, meg úgy általában véve is jó a LEGO kínálat (árak nem feltétlenül bajnokok ).
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ayo
veterán
spar: 30k online rendelés felett 15% lejön kuponnal - tehát a jó kis legókat lehet még olcsósítani
http://jateknaplo.blog.hu
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, biztos volt már, de a kocka.hu-n az ajándék szettet többször is odaadják több darab limit feletti rendelés mellé, vagy egy vásárlónak csak egyszer jár?
-
-
Mauzes
addikt
Más téma: van arra valami módszer, hogy egy szett minifigjeinek értékét külön hogy lehet megállapítani? Konkrét eset: van egy 75954 Hogwarts Great Hall szettem, ahol a 10 db minifiget eltenném magamnak, de az épületet (kígyóval, hajóval, stb) elpasszolnám. Hogyan lőjem be az épület árát?
BL-en megnéztem kíváncsiságból, de így külön összeszedve többre jön ki a minifigek értéke, mint a közel 900 db-os szett használt árának a fele, ami nekem nem tűnik reálisnak.[ Szerkesztve ]
-
-
Mauzes
addikt
válasz balint82 #47673 üzenetére
Igen, erre én is gondoltam, hogy külön-külön az épület és a minifigek együttes értéke alacsonyabb, mint a komplett szetté. Meg amúgy én sem veszek soha ilyet. De a másik oldalon meg talán létezik olyan, akit meg pont az épület érdekelne, és akkor meg minek porosodjon nálam, inkább hasznosuljon valahogy. Na mindegy, lehet majd inkább eladom egyben.
-
timar88
tag
válasz Mauzes #47674 üzenetére
Szerintem a figurák átlagos értéke 1500 ft körül mozog. Láttam már több hirdetést jófogáson ahol figurák nélkül árulták egy adott szettet, bl-n is szokták. Én 25-re taksálnám a jelenlegi árat figurák nélkül, így megbontva. Régebben újonnan volt ennyi, de most 45 a legolcsóbb helyen boltban, jf-n 40.
[ Szerkesztve ]
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
Throme
veterán
-
timar88
tag
válasz Throme #47677 üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy új a készlet, így azzal számoltam, illetve azzal, hogy kezd kifutni. Bontatlan zacskókkal, dobozzal szerintem a 25 reális ár. Ha használt, összerakott készletre vonatkozott a kérdés akkor 20 szerintem. 35 jófogáson a legolcsóbb használtan, annál már nem is fog lejjebb menni, tehát a 25 elég karcsú figurákkal..
[ Szerkesztve ]
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
timar88
tag
válasz Throme #47677 üzenetére
Egyébként nem értem miért 25-el kéne számolni. Ez egy 3,5 éves szett, az ára 2 éve volt 25, a bolti legolcsóbb jelenleg 45. Honnan jön a 25?
De tőlem legyen annyi, akkor az épület legyen 10, de mivel figurák nélkül külön nem ér annyit, legyen 8, de mivel a lego minősége egyre szarabb mert törnek az elemek, legyen 6, mert ez a sok állasban már tönkrement. Amúgy is környezetszennyező, úgyhogy vonjunk le egy környezetvédelmi termékdíjat is, legyen 4. Annyiért megveszem szívesen. Eladod Mauzes? Ja és légyszíves a postát Te álld már ha lehet. Köszi[ Szerkesztve ]
-
timar88
tag
válasz Mauzes #47681 üzenetére
Ha használt az reális szerintem. 1 hét alatt ne várj csodát. Bl-n és jófogáson hirdetem a viking hajót legolcsóbban és hónapok alatt semmi...
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Mauzes #47681 üzenetére
A jófogáson 35k ért látom a használtat figurákkal együtt. Ha pl nekem kellene csak megépíteni engem pl a minifigura nem nagyon hat meg, mindig az a problémám velük hogy hova rakjam őket mit kezdjek velük el ne hagyjam stb, tehát van az az ár amiért hajlandó vagyok lemondani róluk, ráadásul pl a Creator autókhoz stb nem is jár, akkor meg ha jó áron van a készlet ehhez sem érdekelne, csak hát pl nekem is megvan. Ki kell várni a megfelelő vevőt.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
nálunk pont fordítva van, de átérzem
http://jateknaplo.blog.hu
-
manokaj
tag
válasz MarioG #47582 üzenetére
Ma a kedvesem összerakta a Vespat. Tetszett neki az eredmény nagyon(nekem is). Kb. ugyanakkora mint a Harley. Csak az a hülye sisak nem tud megállni rendesen. Ha a kormányon van, teljesen elforog a kormány, ha az ülésen lecsúszik. Persze kiállitva megmarad.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok,
21318 szettet hol lehet a legolcsobban kapni?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Throme
veterán
Egy kis DeLorean bemutató.... funkciókkal
[link][ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Kössz a tippet egy ilyen kisebbik Classik szettet én is beszereztem.
Eddig ezeket nem is néztem pedig tényleg jó elemgyűjtemények.Ma meg rendeltem egy 75551 Minions szettet mert a gyerek imádja ezeket. Remélem élőben is jó lesz. Mondjuk egész Fehérváron sehol nem találtam hogy legalább a dobozát megnézzem.
Més que un club!
-
Crus
őstag
válasz Napfénysüti #47694 üzenetére
Kíváncsian várom, hogy nálad akadnak-e majd az ajtók + ha jól rémlik Kevinnél a leírásban egy olyan műszaki pult elem ábrája van feltüntetve, ami nem is szerepel az egész készletben. Van helyette másik...
Fele áron vettem, úgy BB és dísztárgyként jó, de játékként kevésbé... az én gyerekem nem túl boldog az ajtók elakadásától, és a minap úgy sikerült megfognia az egyiket, hogy fél óra volt, mire újra összeraktam. Olyan könnyen szétpotyog ez is, hogy egyre gyakrabban megfordul a fejemben, hogy elengedem már ezt a Lego témát és rászoktatom inkább arra, hogy bottal verjen politikusokat...
31120, Medieval Castle-t rakom neki össze és itt is már a 3. alkalommal járok úgy, hogy az óvatos illesztés ellenére is megrogy a szerkezet és megérem javítani. Túl könnyűek a műanyagok, egyikük szoros, a másik lazább és nincs rendes tartása.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
nagyúr
-
Mauzes
addikt
Emberek, ne menjetek az Auchanba, ha nem akartok pontgyűjtős Lego-ra költeni. A hétvégén vásároltam kaját 5 pontnyi értékben, erre a a pénztáros 10 pontot adott (vagy azért, mert a kislányom aranyosan integetett neki, vagy alapból adnak mindenkinek). Na mondom, csak be kellene húzni ezt a Pickup-ot. 45-50 között nem vágytam rá korábban, de azért 37-ért nem hagytam ott. Visszamegyek, megveszem, erre ugyanaz a pénztáros 7 pont helyett megint adott 10 pontot. Na akkor megint hasonló gondolat, 33-35-öt nem voltam hajlandó adni a Papagájvirágért, de a feleségemnek tetszik, 25-ért csak behúzom. Megint kaptam pontot. És ott volt még a Ford SC szett, amit direkt kihagytam korábban, mert jóval drágább volt a többi SC autónál, de hát akciósan csak behúzom. Remélem látható a mintázat...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest