Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz wrrs #37758 üzenetére

    Erre szerintem csak az adott illető tudja a választ. Azt pedig azután kapja meg, hogy letisztázta magában mire vette a Legot. Én amikor ez a “később eladom” dumát puffogtattam azt úgy vettem eszre, hogy inkább csak önmagam és a család megnyugtatására mondogattam. Itt a család alatt ősöket értem, mert unokát még nem láttak tőlem, így gyermeknevelési tanácsot se fogok osztogatni, de azt se akarom hallgatni, hogy “32 éves vagy miért veszel magadnak legot?”. “Hát mert később eladom” :N

    Ha most felteszed a fenti áron valahova, semmi se garantálja, hogy záros határidőn belül elviszi valaki. Azonban ott a másik oldala is. Ha elviszik abból még több Legot tudsz venni.

    Én amúgy nem őrzöm meg bontás után a dobozt. Bevallom a modular és a ninjago city vonal esetében azért picit sajnáltam is őket, de a fenének kell egy újabb porfogó. Lehet mert, amúgy tetszenek a dobozok az oka, hogy egy hegynyi bontatlan készlet áll most éppen a szomszéd szobában. Tervezem őket kinyitni, de már csak az új lakásban, ahova jelen állás szerint egyedül költözöm. Aztán az is lehet hogy nem, bevallom az utóbbi időben sokat gondolkodtam, hogy mi lenne ha eladnám mégis csak őket. Rebrickable szerint most is már 5 számjegy felett van az értékük frankban.

Új hozzászólás Aktív témák