Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • unclefucka

    senior tag

    Elkezdődtek az ünnepek (majdnem), így lehet építgetni. :K
    42069 B-modell:

    Az építés jól elhatárolhatóan három részből áll. Az első résznél bele melegedsz az építésbe. A második rész végénél azt hiszed, hogy "Ennyi volt?". Aztán elkezdődik a harmadik fázis és elkezdenek észrevehetően fogyni az alkatrészek. Van valami szívet melengető érzés, amikor LEGO építés közben szépen fogynak az alkatrészek. :D
    Révén, hogy B-modellről van szó marad egy adag, de abból meg lehet plusz dolgokat építeni, bővíteni.
    A játszhatósága jobb, mint a fő modellé, hiszen itt kapunk egy darut, amivel -ahogy azt korábban írták- jól el lehet lenni. Mivel könnyebb a járgány, ezért jobban is lehet vele közlekedni, irányíthatósága hasonló, érzetre. A HOG kormány jó helyen van, mivel a járgány első része borzalmasan orr-nehéz, így a kormányt fogva és egy kis nyomást gyakorolva rá könnyedén gurulunk el bárhová.
    A modell műszakilag legérdekesebb része szerintem az erőátviteli rendszer, és ebből is az, ahogy az első részből átjut a hátsó részbe.
    Az A- és B-modellek összehasonlításában nem ez a legjobb B-modell, ezt a címet eddig a 42039-é tartja, mindazonáltal határozottan ajánlott a megépítése. Igen, elismerem, hogy az A-modell összerakása után semmi ingerencia nincs a szétszedésére, de megéri.

    Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

Új hozzászólás Aktív témák