- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Asszonnyal most akarjuk még kirakni a téli készleteket, de a bontatlanokat komolyan nincs szívem kibontani 10229 és 10216 van esetleg valakinek eladó?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁ ezazzzzzz [link]
-
Gondwana
addikt
-
mark!
őstag
Valakinek van esetleg Pirates hajója? Eladó persze Privátba, ha van!
>
-
-
thomeef
őstag
Olx-es lego hirdetéseket nagyon bírom. Erősen használt, full hiányos, figurák nélküli, doboz/útmutató mentes készleteket az új ár 1,5x-eséért árulnak. És 5 hirdetésből 4 ilyen...
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Gondwana
addikt
-
mark!
őstag
Havercsávónak ma lett meg a Halálcsillag... 80e-ért megérte? XD
>
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Na sikerült összeraknom az UCS X-Winget. 45k körül vettem szóval ennyiért az a véleményem, hogy egy nagyon szép és masszív gép lett Vitrinbe lenne a helye de sajnos akkora, hogy nem fér be szóval a szekrény tetején lesz egy darabig Ha jó áron meg tudjátok venni akkor mindenképp vegyétek meg
-
Gondwana
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #2972 üzenetére
(Nekem meg 50.000-ért meg egy zombiért nem akartad eladni... Itt a 9493, de a kibontásával még várunk pár hetet, most a betonkeverő a legújabb, azt tojta a fiatalúrnak a Mikulás)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
boost
addikt
Tegnap voltam egy bécsi Lego Shopban, ahol össze volt rakva a 10240 X-Wing UCS és nagyon állat.
Hatalmas, és nagyon részletes a gép. Komoly kéztetést kaptam, hogy összerakjam, de jelen pillanatban nem férne el a dolgozószobában. Előbb kell egy szekrény neki.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
úgy néz ki, megmenekült a karácsony , német barátaink lezsiroztak egy adventi naptárat fakkjeee
ps. jó sokat kell egyszerre kibontani
szgergely: na igen, mondtam, hogy jó anyag, igy voltam a 7191-el én is, nézegettem kiállitásokon, meg neten, szép-szép, de amikor össze lett rakva, akkor jöttem rá, hogy mekkora a masina, nálam az asztal sarkán pont elfér, másik oldalt meg az AT-ST
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
emiki6
veterán
LEGO fülbevaló: [videó]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Na valahára befejeztem az UCS Shuttle-t. Elég fan a build, de a mérete mindent visz. Aki teheti ezt se hagyja ki
-
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Nem tudjátok, hogy kaphatóak e még azok az xbox gamek amik lego polybaggel voltak ellátva? Azt hiszem a batman 3 és a hobbit volt ilyen, de nem találtam még semmit, hogy kaphatóak e még a polybaggel együtt. Vagy ez a deal csak előrerendelésnél élt?
-
sqpp
őstag
Sorry, valamit elolvastam.XDDD
-
LÁZ
Topikgazda
válasz thomeef #2986 üzenetére
ehhe, 13k-ért rendeltem ámerikából ezelőtt kb 8 éve , sztem 30körül azért meg lehet csipni ebayről, az még nem annyira vészes.
@sqpp: sebajj, dobjál be egy legós képet, és minden okés
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz thomeef #2998 üzenetére
elég ha paypal-al tudsz fizetni, én simán belicitálok ha engedi az ebay, aztán ha esetleg nyer az ember, lehet beszélni, hogy küldje el, +13-15 euro, ha van annyira intelligens a fricc, akkor simán elpostázza.
10/8szor működik
-
Pötyi
őstag
3000.
QNX is cool!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest