Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz King Unique #18429 üzenetére

    Azt mondja, hogy ha leszedi a gumibakokat akkor épp, hogy kevésbé vibrál, mivel teljesen laposan fekszik az asztalon. Valamint, hogy ha felfordítjuk a winyót az asztalon, akkor is csökken a vibrálás. Ez utóbbi igaz, kipróbáltam, szóval abban is lehet valami, hogy ha teljesen síkon fekszik az asztalon akkor ez csökken. Nehéz ezt megítélni, főleg, hogy be se mutatja, rá se dugja a winyót, de én azt a gumibak leszedést már a garancia miatt se lépném meg. De ez irreleváns abból a szempontból, hogy -mint írtam- az előző MyPassport-om kb. harmad ennyire se vibrál/sustorog. Úgyhogy vagy az új generáció lett "ilyen vibrálós" úgy ámblokk, vagy az enyémmel nem stimmel teljesen valami.

    Ja és azt is mondja a fickó a videóban, hogy ő felhívta a WD-t és azt mondták neki a vibrálás normális. Nincs sok infó erről a neten, biztos mert még elég új modell, így nehéz eldönteni, hogy ez esetben ez tényleg mennyire "normális", én viszont addig is gyanakszom. Míg az előző gen-es winyó szinte teljesen hangtalan, addig ez is a fent leírtak szerint jóval hangosabb (bár csak akkor észlelhető, ha közel hajol a fülével az ember), még úgy is, hogy "lapjáraton" van, tehát nem történik adatforgalom.

    Ha ez lenne az első külső WD winyóm és nem lenne más tapasztalatom, lehet normálisnak tartanám, de így felmerült bennem a kétség. (Ha ez a típus/modell miatt van így, akkor meg extra szerencsések akik még az előző gen-ből táraztak be maguknak nagyobb kapacitásút).

    Várok még a fórumozók visszajelzésére, hogy még a 14 napon belül kiderüljön a dolog...

Új hozzászólás Aktív témák