Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz erikke17 #12219 üzenetére

    Korábban volt ez a téma terítéken [link] (hivatalos MS), ki is lett vesézve, Teejay csinált auto reg file-t (nekem is megvan ha kell)
    Ezzel 7-es alatt is elveszi eltávolítás után portokról áramot, mint XP és így frankó, mert 2,5" usb-s külső vinyónál nem a legjobb pörögve kikapni, kattam is egy jó nagyot.
    De amit +ba észrevettem korábban gépemen 32 bites W7 HP volt, annál ezt megjátszva leállt rendesem, most új gépen 64 bites W7Ulti alatt, amin nem változtattam még, mert hol leáll egyből rendesen (motor is full), hol nem..., de szerintem függ külső vinyó usb vezérlőjétől is, mert WD Passport leáll rendesen, de 2,5" Iomega , amire OEM usb-sata device-t ír, nem mindig... :F
    fent van dualbootba W8 is, de ott csak metrón barangoltam :D , párszor volt rajta csak külső vinyó, nem is figyeltem, az hogyan választja le, de majd megvizslatom...
    Szerintem nyugodtan megjátszhatod :K , ettől még nem borul meg rendszer, utána meg simán vissza is tudod állítani akár (portok ugyanúgy működnek rendesen, a gyári beállítás állítólag usb töltőknél jobb, v vmi ilyesmit hallottam), restart meg alap természetesen.
    Milyen külső vinyóról van szó amúgy?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák