- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos tablet topic
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
2014-02-13 11:49, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014-02-13 11:47, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-01-28 17:19, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroadKezdődhet a szüttyögés a vámmal.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
SSlyTR
aktív tag
azt jól sejtem, ha ilyen 10 dolláros vacakot rendelek, akkor ha van tn akkor lassabban ér ide, mintha nem lenne? vagy ez nem befolyásolja?
-
Gino20
őstag
Na végre sikerült megrendelnem a telót innen [link]
DHL-el plusz 5200ft-ért, de ha jól tudom a posta is felszámolt volna kb 1500-at így tényleg megéri a biztos szállítás.
A kérdésem az lenne, hogy min múlik, hogy itthon elkaszálják a csomagom vagy sem? DHL-től függ vagy független? Vagy csak egyszerű véletlen? -
tsiga18
tag
Sziasztok!
Dhl-es futár kézbesítéskor kér valamilyen igazolványt? Ha igen, akkor mi(ke)t? -
Zeki
nagyúr
válasz Outlander #26695 üzenetére
Milyen ostobaságról beszélsz?
Hogy lesz itt lerakata az antelife-nak?
Tervezik.
Antelife vision in 2014:
We built Spain Warehouse in 2013. Italy, Hungary and more local warehouses will be built in 2014 on the base of European district..
To facilitate our Russian friends, we must build Russian local warehouse.
Cooperation with more brands firmly and closely.
Improve our customer service in a more professional and instant way. -
beg
veterán
válasz Gino20 #26711 üzenetére
Szerinted vak koldus ül a röntgengép előtt? Minden csomagot átvilágítanak + az összes számlát és banki kivonatot bekérik.
Amúgy meg nem értem. Okta kór, Fullhádé, izomszupcsi, menzatálca kijelző. 300 dollár. Milyen akksit tegyünk bele Csáng-Lí? Hát ölég abba a 2400mAh Huang-Csej
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Gino20
őstag
Nem azt mondom, hogy vakok csak sokan írják, hogy nekik átsuhant a csomag.
CineDOG1 Ott van a 3 nap xx számláló fölött Report error
[ Szerkesztve ]
-
Gino20
őstag
Nem igazán értelek. Szerintem csak korrekten kérdeztem valamit tőled/tőletek akiknek több rutinja van ebben mint nekem. Nem nézlek én vaknak, de csak ott van az a rohadt Report error üzenet, azt meg finoman és nőiesen kikérem magamnak, hogy buta vagyok, azért, mert sajna nem angolt tanultam hanem németet és semmi jártasságom nincs külföldi vásárlásokban.
A hibajelentés üzi azt hiszem ilyen esetben foglalkoztatja az embert, de megnéztem vagy 10 hirdetését és mindenhol ez van szóval remélem nem lesz gond.
Mindenesetre köszönöm mindenkinek az infókat.
-
tfalcon96
aktív tag
Aliexpressen hogy lehet fizetni, ha a dombornyomott kártyán nincs rajta a név?
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
RVR400
veterán
-
sbe561
tag
Rendelet már valaki cégként Ali-ról, vagy kínai webshopból?
-
SSlyTR
aktív tag
válasz Gino20 #26711 üzenetére
átvilágítják és nem hisznek a kamu leírásnak és a kamu számlának se.
Egyébként meg ott is emberek dolgoznak. Néha megnézik a facebook-ot, email, pina.hu-t, ekkor párat átszórnak látatlanul. De ez elég ritkán fordul elő. DHL-nél meg mindig kérik a papírokat. Ha nem küldöd, akkor is megvárják, nem kapod meg addig. -
rotti
újonc
Sziasztok !
Kérdésem lenne hogy akkor pár nap és a kezemben lesz a telefon ? örülhetek ?
Local barcode:
Date - Time Place Status
14-02-2014 12:04:00 Your parcel has arrived at your Postal Distribution Center and will be delivered to y. you in 2 to 3 days.
14-02-2014 08:46:06 Your parcel is being transported to the distribution center for further handling.
06-02-2014 13:00:00 Your parcel has been checked-in for transport by plane.
06-02-2014 00:01:00 Your parcel has left the e-tailer's warehouse and is on its way to the airport.
05-02-2014 10:55:32 Your order is packed and ready to come your way. -
Gino20
őstag
Komolyan páréééé parádéé Véleményed szerint (pár komival feljebb) nincs ott semmilyen Report error pedig ezzel nem lehet vitába szállni hisz kerek perec ott van és ezért írtam (hogy lehet nem vetted észre). Azt hogy mit jelent nem tudom épp ezért kérdeztem tőletek. ÍJ?
Laza... Köszi a válaszod mely ténylegesen hasznos infókat tartalmaz. Máshol ezt úgy fogalmazzák, hogy nem tanultam angolt
Konzekvencia: Topic címbe zárójelbe bele lehetne írni, hogy: Releváns tapasztalattal NEM rendelkező PH-sok, kéretik nem fárasztani az ostoba kérdéseikkel többi fórumozó társaikat.
-
Zeki
nagyúr
válasz Gino20 #26733 üzenetére
Ezt írtam:
Bakker, a Report error azt jelenti, hogy Hibabejelentés.
De ott nincs hiba. Megvetted, talán meg is kapod.Tehát ott nincs hiba az oldalon. És valóban nincs.
Report error van, de mivel nincs hiba az oldalon, így nincs értelme rányomni a hibajelentés küldésre.A mai netes világban meg azért illene némi angolt is magadba szívnod, mert különben így jársz, vagy rosszabbul. A Report szó nem bonyolult az error meg a translate.google.com oldalon lefordítható. De akár a két szó is egyben.
-
Gino20
őstag
Valóban, de a report errort nem tudtam úgy értelmezni, hogy nincs hiba (a már leírtak miatt, angol, kezdő netes vásárló) hisz valamilyen hibát jelent.
Annyi angolt szívtam magamba meg van google jó barát, hogy ,,feltalálom" magam pl régi paypal regem sehogy sem akart működni majd töröltem belőle minden adatot, kártyaszámot, hogy új regnél ne legyen hiba üzenet: kártyaszám, cím, telefonszám már használva van, de annyi angolom nincs és nem is lesz az informatika világa miatt, hogy Laza...-t idézve: Értelmező olvasás, nem szavak felolvasása menjen.
Minden esetre kösz mindenkinek az infókat -
Isti22
csendes tag
Sziasztok. Svájci postai rendelésem így áll:
2014.01.28
17:16
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted2014.01.28
17:16
Küldemény információ:
Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange2014.01.28
17:19
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2014.02.13
16:49
Küldemény információ:
Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange2014.02.13
16:50
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2014.02.14
07:20
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadEzek szerint már valójában elindult a csomagom? Gondolom a kínai ünnep miatt nem indult el elsőre
-
Dokuro
csendes tag
Szingapúrból mennyi idő alatt szoktak ideérni a cuccok?
Január 27-én volt célországba elküldve, de azóta semmit nem változott a tracking, se a posta.hu-n, se az sg post honlapján. Sose jött még onnan cuccom, szóval ez normális, hogy ilyen lassú? -
ErdLaszlo
újonc
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
A mai nap frissült a 1.27.-én swisspost-tal feladott Tinideal-os csomagom.
Még egyszer elküldték a célországba, vagy csak Bug???
így néz ki most.
2014-02-13 22:33, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-01-27 17:33, Item information : Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2014-01-27 17:33, Item information : Küldemény felvéve / Item accepted
2014-01-27 17:33, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroadNem is tudom mi lehet ilyenkor... Először rendeltem közvetlenül Kínából.
Előre is Köszönöm, ha valaki tud valamit segíteni.
-
Dokuro
csendes tag
-
-
ErdLaszlo
újonc
válasz szili.tamas1 #26743 üzenetére
Svájcból már igazán átküldhették volna ide
-
485
aktív tag
Mobilról nem tudom megnyitni az összefoglalót. Leírná valaki, h hogyan nyitok dispute-ot payplaon? Köszönöm.
-
szili.tamas1
senior tag
2014.01.18. de. 10:01 - Item information : Letétben van / Item stored, addressee notified
Garis visszaküldés.
Addig szarakodott a rizses, hogy az aliexpress refundolt...
Nem hiszem el hogy egy hónap alatt nem lehet elmenni átvenni egy telefont.Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
aytukabozs
addikt
A tranzakcióid közül kiválasztod a problémásat, a details gombra kattintassz, majd a következő lap alján a resolution centre gombra, kiválasztod a problémád jellegét (Áruval (Item dispute)vagy tranzakióval kapcsolatos a bibi), az előbbire böksz és a continue gombra, aztán elsírod mi fáj...
asszemHsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs