-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz luck66 #60000 üzenetére
Be
Szép kerek szám a 60000-ik hozzászólás
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
brekes
tag
Sziasztok!!
ioffer.com oldalról szeretnék rendelni!
Vannak róla vélemények? Megbízható, vagy inkább hanyagoljam?Várom a válaszokat.
Köszönöm előre is!
Üdv. -
bul07
nagyúr
válasz luck66 #60002 üzenetére
Igen oda is sőt még vásároltam is , ahogy fentebb én is és többen is írták hogy vásároltak
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zeki
nagyúr
-
lovi27
addikt
válasz zaskar #59995 üzenetére
Én tavaly novemberben vettem tőlük egy Cube Talk9X U65GT tabletet. Időben jött meg és teljesen hibátlan darabot küldtek, minden rendelt tartozékkal. Na jó, a képernyővédő fólia csak egy nem körbevágott, nem kilyukasztott fóliadarab volt, ami ment a szemétbe. Szerencsére, mint kiderült gyárilag fóliázott, így annak sem érzem hiányát.
Úgy vettem meg, hogy az a tablet nem látja többet Kínát, bármi is történjen vele, de az egyik legjobb vételem lett. MTK chipset ellenére a GPS is egész jó, a wifit sem dobálja és a 10000 mAh akkumulátorral... szuper. De a legnagyobb az volt, hogy amikor a SIM kártyával kipróbáltam a mobil részét és a fülemhez emeltem a haverom az asztal alá röhögte magát.
-
zaskar
senior tag
válasz lovi27 #60010 üzenetére
Remélem ezzel sem lesz gond, eddig tetszik, a wifit nem dobálja (a korai i6-ok állítólag igen), a win is egész jó ebben a méretben. Úgy veszem észre, még a kamera is jobb valamivel, mint az átlag kínai tabletekben. Ebben csak 8000-es akku van, majd kiderül, mire elég...
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Most hogy ilyen olcsó a tízezres Xiaomi powerbank a banggoodon, elgondolkoztam, lehet venni kellene. De fura hogy töltőt nem adnak hozzá. Mivel lehet ezt feltölteni? Milyen töltővel?
-
beg
veterán
-
El_Diablo
tag
Van egy Észt postás nyomkövetési számom (akku). Kína és Észtország között mivel követhető nyomon? Mennyi idő után szokott láthatóvá válni a rendszerben? (Még nem volt ilyennel tapasztalatom.)
-
zsiz
őstag
egy ilyen tunerhez kell még valami, hogy használni lehessen? egyáltalán lehet itthon használni valamire? mit lehet fogni vele?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
beg
veterán
Jó öreg panda megint nem okozott csalódást....
Tegnap még min. rendelés nélkül elfogadták a kupont. Ma meg:
"$5 off on order over $69"Ugyan ezt játszották el tavaly.
Kíváncsi vagyok mikor mondják vissza a tegnapi rendelést
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
Upo
addikt
válasz maestro87 #60024 üzenetére
1-2 dolcsis arduino kigészítőhöz meg baglyos hegyezőhöz meg ilyen szirszarokhoz nem tudok elhasználni 1000 pontokat, vagy egy tracking számos küldés kijön belőle, nem vagyok telhetetlen.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
maestro87
őstag
A legelső használható kuponhoz 259 pont kell (US$ 1 off orders of US$ 5.00 or more). Amihez ennél kevesebb kell, ott minimum 50 dollár értékben kell rendelni. Vagy 99 pontért a 2% off, ami valljuk bolhafing. Főleg úgy, hogy ebay-en a legtöbb minden sokkal olcsóbban megtalálható. Tegnap óta nézegetem a kínálatukat, de a pár dolcsis vackok mind sokkal drágábbak, mint ebay-en.
Ráadásul év végén törlődni fog az összes pont. -
Dan-szan
senior tag
TinyDeal rendelés : Leadtam aug.11. tegnap már meg is kaptam a csomagot a német warehouse-ból. Semmi plusz költség,mondjuk a garit nem figyeltem,hogy 6 hónap,de pozitív vagyok és nem lesz gond.Ennyi.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
blackfox
csendes tag
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy paypallon refundoltam vissza a pénzem a To2c-től,tegnap este kaptam is e-mailt a paypall-tól hogy lezárták a vitát és visszakapom a pénzem de sem a paypall egyenlegemen nincs sem a bankszámlámon!Tudja esetleg valaki aki igy járt hogy mennyi idő mig valahol látom a pénzem vagy mit kell tennem!?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
taip
senior tag
válasz El_Diablo #60015 üzenetére
Nekem a holland postás rendelésem volt így.
Hiába néztem kínai vagy holland postánál, bő egy hétig úgy tett, mintha nem is létezne a TN. Aztán megérkezett Hollandiába, utána rendben volt.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
zsiz
őstag
feltenném itt is a kérdésem, úgyis külföldről rendelném, meg ez a topik jobban is pörög.. hátha volt már valakinek ilyennel dolga.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Magnum_
nagyúr
a minidealnél a kis chat-es helpdeskes kisny azt írta, hogy china warehouse-ból 3-4hét alatt jön meg a cucc..
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz diablo1984 #60039 üzenetére
De az eu-s raktarban 5cucc van es ennyi...
I humbly and respectfully decline™
-
szmyky
aktív tag
Miért nem rendelsz egy zsír újat?
Ennyiért kapsz egy újat! -
Laca1212
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest