- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Van egy kis turpisság a Kindle rendelésnél.
Úgy fest, voltak változások ezen a téren az Amazonnál, így próbálkoztam összetenni egy a mai állapotban megfelelő rendelési képet, mert aTopic összefoglalója sem teljesen így rakja ezt össze...
Annyi az egész, hogy a Kindle olvasót "special offer" nélküli verzióban kell megrendelni.
Ennyi. Egy ilyet kiválasztva, megrendelve Amazon.de-ről, kevesebb mint egy héten belül kéznél van adott eszköz. MAGYARORSZÁGRA.Más:
Amazon.com lehetőséget ad 1-2... év speciális védelem gari vásárlására. Amazon.de-n nincs ilyen, vagy csak nekem kerüli el a figyelmem?Üdv.:
zsoltip[ Szerkesztve ]
-
ratobi
senior tag
Elcsesztem.. Már nem 99 euró.
-
válasz zsoltip #20656 üzenetére
Amazon.com-ról nagyon régóta lehet rendelni reklámmenteset. Annyi változott (hogy pontosan mikor, nem tudom), hogy már nem csak a com-ról szállítanak hozzánk Kindle-t, hanem bármelyik regionális oldalukról (de, uk, it, stb). Reklámosat tudtommal továbbra sem vehetsz sehonnan (amazon oldalról). Viszont van azért némi variálás a drágább Kindle-k esetén, pl. Oasis-t nem mindenhonnan enged rendelni. A német amazon meg azért jó, mert 29 eurós rendelés felett, ingyenes a szállítás.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
donjohnson
addikt
sziasztok,
találtam egy jó kis tokot kindle paperwhite 3-ra.
kicsit drága, de minőségi darab:meg legalább nem kell rendelgetni és várni külföldről.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
zsoltip
őstag
Köszönöm Fórumtárs az információkat.
Ez előtt nem volt dolgom Kindle-jét Amazonnal, így most szedem fel az infókat.
Paperwhite lett rendelve, Amazon.de oldalról, reklámmentes. De a rendelési procedúra végén még hozzátett kb. 10 EUR összeget. Se igen, ez valóban nem szállítási ktsg. VAT (adó)...Úgyhogy jövő szombati záró dátummal várom a kütyüt
-
ratobi
senior tag
válasz donjohnson #20660 üzenetére
az igaz, de 2x-3x annyiba kerül...
-
Tigerclaw
nagyúr
Mi alapján dől el, hogy egy megvásárolt könyvet a Kindle (keyboardos) letölti-e azonnal, vagy az Archive részbe kerül csak és nem tölti le?
Sajnos ahogy látom, se a Kindle-t, se a Kindle for Mac-et nem tudom rávenni, hogy töltsön le minden csak felhőben tárolt könyvet.
Több mint fura, hogy egy milliárdos cégnek nem telik normális szoftverfejlesztőkre, akik írnának egy rendes szofvert az olvasóra és a többi kliensre. Alap funkció lehetne az auto-collections vagy a download all.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
PW3-hoz van kettő mágneses tokom eladó. Az egyik barna, a másik fekete színű (képek emailben). 1500 ft/db az áruk. Ha mindkettőt viszed, 2500 ft-ért a Tied a pakk.
Személyes bp-i (Puskás Ferenc Stadion megálló), illetve győri átvétel preferált. Posta plusz pénzért.
Köszönöm!BÚÉK!
-
petymeg
addikt
Szevasztok!
Mióta lecseréltem a telefonomat azóta nem szinkronizál a két eszköz, akkor sem, ha rájövök a sync-re. Előtte simán szinkrónbeszrevétlenül megtörtént a szinkronizálás. Mit kell beállítani, hogy megint jó legyen?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
veterán
Sziasztok!
Wifis, mindenfele reklamtol mentes Paperwhite-ot szeretnek venni. Ha jol lattam, mar az amazon.de is szallit hozzank. (Azt irja a fooldalon, hogy a termek nem szallithato Magyarorszagra, de akkor a megrendeles soran el kellene utasitania a cimemet, nem? Nem mentem rajta vegig).
Van arra mod, hogy - legalis keretek kozt - lefaragjak az arbol? Student discount vagy valami?
Koszi!
Udv. core2
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz Neil Watts #20667 üzenetére
Ha az ár számít, mi a problémád azzal, h olcsón veszel neppertől egy reklámosat, majd pár perc alatt ingyen reklámmentesítteted az Amazonnal?
-
adriankoooo
senior tag
Azért írja, hogy nem szállítható, mert valószínűleg a speciális változat van kijelölve (Mit Spezialangeboten).
Most nincs akcióban, ha abban lesz 100€ szokott lenni, szerintem megéri várni. Fel vagyok iratkozva az akciófigyelőre, amint elérhető lesz majd bedobom ide.
-
pjen
félisten
Mér zavar a reklám?+ 1 érintés.
-
veterán
-
válasz Neil Watts #20671 üzenetére
Ingyen le lehet szedeti a reklámot az amazon supporttal.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Felraktam tabletemre a Kindle appot és kaptam egy ilyen 7 napos Kindle Unlimited hozzáférést. Azt hittem, hogy ezzel korlátozott időszakig bármelyik könyvhöz hozzáférek, de nem igazán így van. Ennek mi lehet az oka? Csak a 7 nap lejárta után kért 30 napos próbaváltozatnál történik ez meg?
Köszi előre is!
-
válasz Vasinger! #20674 üzenetére
Nem, az Unlimited nem minden könyvhöz ad hozzáférést, bár így is 1 millió kiadvány olvasható ingyenesen (magazinok és hangoskönyvek is beleértve, vagyis nem olyan óriási szám ez): [link]
Plusz, ha nincs bankkártya hozzáadva az accountodhoz, az is lehet probléma (még a trial-hez is kell).
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz Proci85 #20678 üzenetére
Nem tudom. Megmondom őszintén én sose láttam értelmét annak, hogy a Kindle-t hackelgessem. Nincs belőle semmi hasznom. A margómódosítgatásnak se látom értelmét, mivel fekvő pozícióban olvasva nem olyan zavaró a margó. Engem az zavarna, ha a káva meg a szövegtükör közt lenne vagy 2 mm.
-
-
veterán
Ezt kiegeszitve lenne meg par kerdesem:
Amazonnal a cim megadasa pontosan hogy tortenik? Meg nem rendeltem (most tervezek):
Jelenleg az accountomban az alabbi mintanak megfeleloen van megadva a cim:
Jakab Gipsz
Valami utca 12/V
II/3/fsz. 12
Mucsajburgozd, Burgozd, 1234
Hungary
Phone number: 301234567Ha ilyen formatumu cimmel rendelem, akkor meg fog erkezni a csomag?
Illetve akkor a .de-rol tudok gondolom free shippinggel reklammentes PW-t. Ha jol latom 5-8 nap alatt itt van, ugye?
Koszi!
Udv. core2
[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
válasz Neil Watts #20683 üzenetére
A HUNGARY a fontos, országhatáron belül meg a magyar postások/futárok tudják értelmezni akkor is, ha nem "szabvány szerinti" a cím.
Nálam:
név,
cím1 (utca, házszám)
cím2 (lakás száma, emelet/ajtó)
város
irányítószám
országnem szokott gond lenni, de a megrendelői form úgyis adja a szerintük megfelelő sorrendet
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
válasz Neil Watts #20683 üzenetére
Nem egészen értem a kérdést, mert a cím minden részletére van mező, amibe be kell írnod. Ország, cím, város, irsz, ezt mind külön mezőbe kell írni.
-
veterán
Valoban - mint mondtam, elsore nem mentem vegig a rendelesen.
Elvileg hamarosan erkezik a kicsike.Mas:
Lehetett volna hozza gyorsotolto fejet, meg gyari tokot is venni, de valami horror penzert ahogy lattam, csak ugy repkedtek volna a 20-40 eurok.
Toltes: Feltetelezem ha a Xiaomi Mi A1-em gyari toltofejere rakom, az is tokeletesen megfelelo.
Tok: Lattam sokfelet, olyat is mint ami az amazon fele rejtett csatos/fedeles cucc. Nem horror aron ki mit ajanl ami vedi a keszuleket normalisan?Koszi!
Udv. core2
-
veterán
Meg valami:
Tegnap este, boven a banki zaras utan rendeltem meg a Kindle PW-t.
"A megrendelés után az amazon egy 1$ értékű próbaterhelést fog végrehajtani, és amennyiben ez rendben volt, csak utána kerül levonásra kártyánkról a teljes összeg.
Ez általában a próbaterhelés után egy félórával vagy pár órán belül megtörténik."A kartya rendben mukodik, mivel az AWS siman megy rola.
Ennel fogva proba terhelessel sem eltek, mivel mar regisztralt kartyarol van szo.Ennek ellenere eddig a percig sem tortent meg az osszeg levonasa. Kezdjek aggodni?
"Ordered" -en allunk, magyaran a rendelest befogadtak, az e-mailt megkaptam.Am meg a "Will dispatch"-re nem leptunk tovabb (pedig mai datum van rajta, oke, kozelito, de akkor is).
Udv. core2
[ Szerkesztve ]
-
válasz Neil Watts #20687 üzenetére
Közvetlenül postára adás előtt vonják le a pénzt az amazonnál.
És bármilyen mobil/tablet töltővel töltheted, de akár egy számítógép USB portján keresztül is.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Watcher45
tag
válasz Neil Watts #20686 üzenetére
Persze jó lesz, én Blitzwolf dupla USB-s töltőfejjel, Lenovo tabletem töltőfejével szoktam tölteni. Tokot én is kínait vettem anno és már elég régen szolgál gond nélkül.
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Nemrég érkezett meg a paperwhite 3-on. Öröm - boldogság
De lenne egy kérdésem. Az normális, hogy a kijelző egésze szép homogén, de mintha alul lenne egy szürke árnyalatú, kb fél centis sáv. Ha tudom lefotózom, de addig is kíváncsi vagyok a véleményetekre -
Degeczi
nagyúr
válasz parkasz #20695 üzenetére
Jellemzően inkább csak nagyon nagy fényerő mellett szokott jelentkezni zavaró mértékben.
Ha így van, ne törődj vele, mert a fele fölé úgysem fogod állítani, ott pedig általában még nincs szembetűnő egyenetlenség. Ha mégis, Amazontól lehet kérni garos cserét.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Dispatching soon van most, es levontak az osszeget.
Remelhetoleg lassan feladjak es kapok TN-t vagy valami.
Altalaban ez az atmenet mennyi idot vesz igenybe?Koszi!
Udv. core2
-
egerj
tag
Sziasztok!
Van egy paperwhite olvasóm.
Sajnos lefagyott, és többszöri újraindítása kísérletre, feltöltés után nem indul. A kijelző letörlődik, majd elindul az olvasó, de egy idő után nem folytatódik.Mit lehet tenni ?
Jenő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest