- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz huberpe #21901 üzenetére
Én is ezen agyalok. Vagy B verzió gyanánt a német Amazonon nézni, hogy 77€ ellenében elküldi-e Skóciába? Mert oda meg megy a Zasszony. Úgyis neki lesz (vagy még megküzdünk érte).
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
golya85
csendes tag
Sziasztok!
Mivel ennél olcsóbb nem hiszem hogy lesz, szerintem én is rendelek a héten.
Milyen tokot érdemes venni hozzá? Az új toknak nincs túl jó értékelése, meg hát az ára. -
Bubsy
aktív tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy mitől "alszik" el a készülék, ha lecsukódik a tok fedele?
Semmilyen érzékelőt nem látok rajta.
Köszönöm! -
HKorn
veterán
válasz lord.lakli #21915 üzenetére
Igen, de az ugyanaz a folyamat lenne, tehát ugyanazt a szervezést igényelné, mint a reklámos, akkor meg már miért ne 23€-val olcsóbban vegyem?
Run&Ride
-
Degeczi
nagyúr
Itt látható a rejtett érzékelő
-
HKorn
veterán
Ha valaki jár Németo-ban, vagy esetleg Ausztriában, 8GB PW4 77€, ennyi Amazon.de-n is
Run&Ride
-
Tuomas
addikt
A kiszállításnál aki rendelt, amazonon hogy adta meg a címet?
Nemzetközi formátumban (Keresztnév, vezetéknév, külföldi utcanévvel) vagy itthoni formátumban?Vagy máshogy kérdezem: UPS oldalán a csomagkövetésnél szállítási címnél csak annyi szerepel, hogy Szombathely, HU.
Ez normális?[ Szerkesztve ]
We were here
-
-
assemble
addikt
Az enyem meg nem hoztak ki, bar eredetileg tegnapra irtak. Vecsesre gyorsan eljutott, azota ott ulnek rajta, nem tudom mit szarakodnak
-
assemble
addikt
Amin meglepődtem PW4-en, hogy legkisebbre téve a fényerőt teljesen kikapcsolódik, legalább is eléggé úgy tűnik nekem. Azt olvastam, hogy az eddigi modelleken mindig világított kicsit a legkisebb fokozaton is.
-
Degeczi
nagyúr
-
HKorn
veterán
Asszony PW3 és én sima Kindle 6. generációs olvasóm alapján mondom, nekem jobban bejön a világítás nélküli képernyő, az olyan könyvszerűbb. Persze, amint nem igazi a körülmény olvasáshoz, kevés a fény, ott már jól jön a beépített világítás.
Ha megön PW4 majd megnézem azon milyen.
Run&Ride
-
Degeczi
nagyúr
A könyvek lapjai kimondottan világosak, némelyik akár fehérnek is mondható - az alap e-ink kijelző azonban nem, csak világítással (innen a Paperwhite név is...)
Sőt: a Paperwhite lekapcsolt (vagy minimumra tekert) világítással határozottan rosszabb, mint egy anélküli olvasó, mivel nem a csupasz e-ink kijelzőt látod, hanem az a világítást biztosító üvegszálas réteg + kapacitív érintésérzékelőréteg mögé van rejtve (pár régi típus pont ezért használt infrás érintésvezérlést, mert ahhoz nem kellett semmilyen réteget a kijelző fölé helyezni, uis oldalt, a kávában voltak az infraledek és érzékelők)
Mindesetre ennek csak gyengébb (amibe az átlagos beltér is beletartozik) körülmények között van jelentősége, jó megvilágításban már nem veszed észre a készülék saját fényét, ezért nem kell kapcsolgatni.
-
HoryThePooh
aktív tag
CyberMonday-> PW4@Amazon.de Ausztria kiszállítással 76.99EUR
TIPP!
Támogassátok a magyar kézműveseket!!! : [link]
Ilyet használok jelenleg PW3-on 2éve. Nem mágneses, nem a passzos fajta, de mindig örömmel veszem a kezembe a ketyerét.[ Szerkesztve ]
The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
HKorn
veterán
válasz HoryThePooh #21946 üzenetére
Igen, ennyiért vettem a PW4-et, holnap lesz a kezemben
Tok: 5$ volt a mágneses passzentos tok, ez egyszerűen drága és nem praktikus, de legalább jól néz ki.
Run&Ride
-
-igu-
addikt
szívesen támogatnám, ha olyan terméket kapnék, amilyenre szükségem van
ez nem olyanA Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
El Gringo
senior tag
a belső, "passzos" részét megvehetné Kínából, és köré "építhetne" olyat, amilyen most. Úgy lenne az igazi. Így... hát...
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
vegyszer
addikt
Ez olyan, mint egy univerzális tablet tartó. Igazándiból semmihez se az igazi. De úgy általánosságban jó lehetne (de elég drága).
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest