Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz ZolkoW #94456 üzenetére

    Véleményem szerint 0 fokig lehet megoldani azt, hogy viszonylag komfortosan legyél a bringán, persze ehhez is kell pár db minőségi téli ruházat. 0 fok alatt már mindenképpen lesznek kompromisszumok.

    Addig marad lélegző egy anyag, amíg az alatta lévő is lélegző. Ha egy réteg már nem az, akkor onnantól semelyik sem lesz az. Egy kiváló minőségű, téli bringás nadrág alá, egy db minőségi sí aláöltöző elég, harmadik rétegre nincs szükség. Ilyen nadrágok viszont kb 40 ezer ft körül kezdődnek. Ha ennyi pénzt nem szánsz rá, akkor meg lehet oldani olcsóbb nadrágokkal is, viszont akkor mindenképpen kell egy neoprén térdmelegítő.

    Felülre nekem ami bevált, szintén minőségi sí aláöltöző, erre egy téli bringás mez, és legfelső rétegnek egy softshell kabát. Természetesen ezek is mind kiváló minőségű darabok. Ha nincs olyan hideg, tehát van pár fok pluszba, elég a 2 réteg is felülre.
    Sisak alá egy vékony bringás sapka, és egy minőségi softshell bringás kesztyű. 0 fokig a levegővétel nem okoz gondot, alatta már igen, de 0 fok alatt nem ülök bringára, arra ott az autó. :)

    Egyébként az is fontos, hogy a minőségi, lélegző, technikai anyagokból készült ruházatot speciális mosószerrel mosd, a sima mosószer tönkreteszi a lélegző képességét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák