Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz carl18 #77059 üzenetére

    Sajnos Magyarországon még mindig, az egy főre jutó bunkók száma kettő, ez az arány talán csak romlott az évek alatt, de semmiképp sem javult. :) Én azért nem tudom már ezen felhúzni magam, mert sajnos azt kell mondjam a kerékpárosok sem különbek. Tisztelet a kivételnek mindkét oldalon. Úgy összességében a magyar közlekedési morált a primitívség és a kivagyiság jellemzi. Teljesen mindegy mivel közlekedünk.
    Budapesten közlekedem kerékpárral már elég régóta, itt például a nagykörút talán a legdurvább. Olyan mint egy dühöngő, mindenki leszarja a másikat, a szabályokat, és iszonyú balesetveszélyes a közlekedés. Ha egy mód van rá, el is kerülöm.
    Változtatni ezen csak nagyon szigorú szabályozással lehetne, ahol irdatlan büntiket osztogatnának minden szabálytalan közlekedőnek, akkor talán idővel javulna a helyzet. Mint az ökrök, előbb utóbb a szabályos útvonalon mennének, csak kell valaki aki odab@sz egy jókorát időnként.

    Nem tudom mennyi ideje kerékpározol és milyen a kerékpárod mérete, típusa, beállítása. Adódhat rossz méretből, helytelen beállításból is a hátfájdalom. Illetve edzetlenségből is. Előbb utóbb hozzáedződsz ha sokat bringázol, de csinálhatsz fekvőtámaszokat és húzódzkodást, az azért sokat tud segíteni és ingyen van. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák