Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Expendable

    aktív tag

    válasz hegyimorc #66229 üzenetére

    Detto.
    Hazai bolt, Wilierekkel foglalkozik.Honlapon nagy betűkkel Gipiemme akció, raktárról. Így utólag az igaz, hogy nem volt odaírva, hogy melyik ország raktárából. Na mindegy.
    Szóval megrendelem a kerékszettet telefonon. Ekkor már 2 hetet mondtak és természetesen drágábban, mint a honlapon feltüntetett ár. (Igaz csak kb 3e Ft, de akkor is) Mondom legyen, annyira nem sürgős. 2 hét múlva nekem kellett telefonálnom, hogy mi a helyzet. Ekkor azt a tájékoztatást kaptam, hogy elnézést, hogy nem hívtak, de az olaszoknál sincs raktáron, így le kell gyártani a kerékszettet és kb 1 hónap még, hogy nálam lesz. Mondom akkor köszönöm, nem kérem. Azóta is várnám, ha nem telefonálok...
    Ennyi és pár kisebb negatív tapasztalat elég is volt, hogy a hazai kerékpárboltokból kiábránduljak.
    Azóta kb a belső gumikon kívül nem vettem itthon semmit és az ilyen hozzáállás miatt nem is fogok, pláne, hogy külföldről mindent megveszek olcsóbban. Szerencsére a szervizelést meg tudom oldani, így azért sem kell odamennem. Ennek némileg ellent mondva 2 napja szerettem volna 16-os felniszalagot venni, mert a mostaniak elfáradtak. 2 boltban voltam, ahol természetesen nem kaptam, viszont olyan szakszerű tanácsokat igen, hogy vegyem meg a 18-ast, majd tapétavágóval vágjak le belőle. Megköszöntem, eljöttem.

Új hozzászólás Aktív témák