Hirdetés

  • Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz koxx #62511 üzenetére

    Csak azért adom el, mert egy 27,5"-ös Enduro-t szeretnék helyette, tulajdonképpen már meg is van rendelve, addig a mostanit el kéne passzolni. A 27,5"-ös kerék és a nagyobb rugóút jobban passzol a bringázási stílusomhoz, amúgy baromi jó gép az a 29" Bergamont fully is.

    Igen, ez ilyen rásegítéses cucc. Tekered és közben kapcsolgathatod 4 fokozatban, hogy mennyit segítsen a motor. Azzal persze számolj, ha ilyet vennél, hogy sok bringás, meg olyan is aki csak bringásnak hiszi magát a szemedre fogja vetni, hogy te egy bohóc vagy, meg nem is sportolsz, de b@szni rá, akkora élmény, hogy besz@rsz. :D Utoljára akkor éreztem ilyen feelinget, amikor életemben először átültem merevről egy minőségi fullyra, pedig az már nem ma volt. Akkor tudtam, hogy többet merevre nem ülök terepen. Most valahogy így vagyok ezzel a pedelec rendszerrel. Persze szigorúan csak montiban, országútiban én is a hagyományos mellett vagyok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák