Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz scar07 #42612 üzenetére

    A 29"-es vázak kicsit hosszabbak mint a 27,5"-ös, ezért előfordulhat, hogy 29"-es ből, ugyan ahhoz a magassághoz az egyel kisebb vázméret lesz a kényelmes.

    Napfénysüti: Sajnos nem csak a Merida forgalmazás egy vicc Magyarországon, hanem úgy általában a legtöbb márka forgalmazása. Amiben a boltok tényleg hibásak, hogy feltolják a weboldalra szinte az összes modellt az adott márkából, holott annak a 80%-át ha akarnák se tudnák beszerezni. Manapság szinte kizárólag előrendelésre gyártanak, előző évben elküldi a nagyker a rendelését a gyárnak és abból gazdálkodhat. Márpedig Magyarországon a legtöbb bolt igen óvatosan rendel. Aztán ha mégis kéne olyan modell amiből nem rendelt akkor vagy tud szerezni vagy nem. Általában csak jóval később tudnak szerezni a fennmaradó készletből, mint azok akik sokat rendeltek, pl egy Német nagy üzlet, aki elad egy évben 10 konténer bringát (2400db). Míg egy Magyar örül ha 1db kis konténert elad (120db).
    Magyarországon a legtöbb bicajosbolt nem is a bringaeladásból él meg, csak kénytelen árulni bringát, mert, hogy nézne ki egy kerékpárbolt kerékpár nélkül. :) Szervizek, kiegészítők, alkatrészekből lehet itthon megélni.
    Mindenből csak a legolcsóbb pörög és sokszor még a legolcsóbbat is drágának tartják. Részben érthető, részben nem. De nálunk hiába mennek el sok 10 ezren egy bringás felvonulásra, ettől függetlenül mi még fényévekre vagyunk egy normális, tudatos kerékpároskultúrától.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák