- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Szerintem ennek nem tudsz úgy utánanézni hogy a pontos felnitípushoz melyik jó. Gondolom a betétek valamilyen szinten univerzálisak csak arra kell figyelni hogy karbonhoz spéci petét kell de egy alufelnihez szerintem már egy Ultegra betét is tök jó lehet. Azt meg kintről megúszod úgy 6000-7000Ft-ból.
Milyen felnid van az outin?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Syd69
aktív tag
-
Tothgera30
Ármester
válasz Hasaggymeg #42800 üzenetére
Kompletten megveszem . Piaci ára úgy is betolja 200-230k közzé, annyi már csak akad, ha vadi új Fox villás XT-SLX-es LTD-m ment el 280k-ért .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nagyúr
Az a Campa ikertesója. Szerintem ha komoly betétet akarsz akkor egy GHP2 vagy egy Ultegra jó lesz hozzá. Van itt egy fórumtárs aki most vett Ultegra betéteket és jókat mondott róla plusz az árban nem is vészes. Mondjuk ezek a betétek lehet csak Shimano fékekhez jók asszem Campához más kialakítású kell.
Most került fel a Focusra a kék fi'zi:k bandázs. Tök jól mutat rajta és eléggé más a fogása mint a gyárinak.
Més que un club!
-
inifini
tag
Hát elég ramaty idő volt ma tekeréshez, kétszer áztam el, először Érden, majd Budaörsig megszáradtam, hogy Pestre beérve megint elkapjon egy jó kis eső...sebaj, így izgalmas
-
Unsign
tag
válasz Tothgera30 #42812 üzenetére
Köszi. Egyelőre én is így vagyok vele, akkor a Torpadot dobom. Cube-ot már láttam eloben, a Specit sajnos még nem. A forma talán A Cube mellett van, meg a hidraulikus fék.
Lehet, hogy az fog dönteni, hogy melyik lesz előbb 15-os méretben -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Tothgera30 #42804 üzenetére
309 volt gumicserével,de mivel túl van a tűzkeresztségen és kifogástalan,már nem adnám annyiért sem! Immár eszmei értéke van!
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Syd69
aktív tag
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz prandris #42808 üzenetére
Ha létezne a Btk-ban valami állatkínzáshoz hasonló bringakínzásos paragrafus,akkor azért a hármas képért kapnál hat hónap felfüggesztettet.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Tothgera30
Ármester
válasz Hasaggymeg #42814 üzenetére
Akkor tessék, az exem... LTD 29er SL (egyedi setup).
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Tothgera30 #42817 üzenetére
Ez mellé ment,ugyanis nincs f@szbúk profilom. De várom minden más csatornán a képet...
(#42758) fpeter07...én is,de csak ha elesnék,vagy kátyúba hajtanék.
-
entropy
tag
válasz Tothgera30 #42817 üzenetére
Nem nyitja meg a képet, "tartalom nem megjeleníthető". Jobb gomb katt a képre, megnyitás új oldalon és annak a linkjét másold be, akkor mindenki meg tudja nézni
-
evilskati
aktív tag
Szép jó estét mindenkinek, köszönöm az eddigi segítségeteket. Kicsit növeltem a keretet, a fórumban olvasottak alapján, és a következők közül nemtudom eldönteni, hogy melyik legyen (ebben szeretnék tőletek segítséget kérni):
Kross Evado 3.0 2013
Kelly's Cliff 50 2014
Dema Porto 7.0 2014
Kross Evado 2.0 2014
Cube Curve 2015
Gepida Alboin 300 CRS 2014
Devron Cross Men K2.8 2015
GT Transeo 3.0 Disc 2011Nincs márkapreferenciám, bár talán korábban itt azt olvastam, hogy az újabb GT-k már nem annyira jók. A design számomra mellékes, ha az alkatrészek annyival jobbak egy másik biciklin.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
D.Orion
veterán
Pedálkérdésem újra bedobom. Trekkingre már kaptam egy jó ötletet, MTB-re még várok.
-
HEAHEA
aktív tag
válasz hegyimorc #42781 üzenetére
hegyimorc Néztem további képeket az oldalon, ott meg már látok , viszont a főképen nem.
zoli03 Nem ezzel mennék boltba, oda elég a jó öreg kosaras Csepel kemping is.Inkább csak túrázgatás aszfalton, földúton,ösvényen, sportolás, élménybringa.
Maximum 1 Úgy látom ebben karbon villa van a leírás szerint "Full-carbon tapered fork: 1 1/4"-1 1/2"
Aluminium dropouts, VCLS Blades, Mudguard and light mounts, Weight: 470 g" Ez mondjuk szimpatikus számomra. A bambulásban van valami, vigyázni kell, gondolom főleg Kojak-nél, mert könnyen talaj nyalóka lehet kanyarban, másik külsővel biztos lehetne ellensúlyozni.
Ahogy néztem, csak 1 fajta lánctányért rátenni, nem úgy mint a linkelt Focus Planetnél.
A villa leírást olvastam.Mit jelent a villánál a tapered, miben jobb, másabb? (Meg most olvastam ezt a kifejezést, igaz fejcsőnél, Tothgera30 írásánál is.) -
inifini
tag
válasz Napfénysüti #42823 üzenetére
Én is csak ajánlani tudom, eddig tökéletesen teszi a dolgát.
-
szjoci
őstag
válasz D.Orion #42763 üzenetére
SPD pedál előtt (mellesleg az emlegetett Shimano PD-M530 előtt ) az alábbit használtam. Most is megvan tartaléknak, meg voltam vele elégedve:
BBB BPD-32 MountainHigh DH/BMX pedál[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
válasz Unsign #42811 üzenetére
Még egy szavazat a Cube-ra. Sajnos váltás tekintetében elég alacsony ez a szint, de legalább egységes és nem vakítanak be egy Alivio hátsó váltóval. A 8 sebesség pedig jó pont a szememben, ez a legolcsóbban "üzemeltethető" rendszer. Ha pedig lekopik róla valami/van pénzed és igényed jobbra, akkor egy váltót lecserélni a legkönnyebb.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
bandus
veterán
válasz Napfénysüti #42710 üzenetére
jó olvasni az ilyen összefoglalókat grat az upgradehez, szerintem az én bringámra is hasonló vár majd, ha végre meglesz. de a gyáriakat megtartom edzőkeréknek, a drágábbakat (az olvasottak alapján én is hajlok a zonda felé) pedig versenyre.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
ivana
Ármester
válasz szjoci #42825 üzenetére
Én ennyit nem adnék taposóért. Az mtb szerűségemen valami ilyesmi van (túragépként szolgált) Működik, csak fáj ha véletlen belelököd a lábadba miközben tolod.
-
nagyúr
válasz bandus #42828 üzenetére
Köszi!
Pont ma írt rám egy Bikemagos Zonda tulaj hogy írjak már beszámolót.
A gyári kereket én is megtartottam. Sőt van rajta gumi meg sor is így most plug&play ha bármi miatt cserélni kellene. De a hátsóra majd felmegy az edzőgumi és akkor lesz egy görgőzős kerekem is itthon.
Ha gondolod később írok majd tartósabb teszt után is a kerékről. De már most nagyon tetszik az tuti.Més que un club!
-
MZsoltee
veterán
Mi a vélemény erről a kétkerekűről?
[link]Alig (1000-1500km) használtan 100k körül jó vétel lehet?
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #42823 üzenetére
SPD-t nem szeretnék, mert a mostani 9K-s taposót is úgy megcsuktam múlt héten, hogy ki kellett dobnom. Az az igazság, hogy már nem kímélem a gépet, és félek(lassan magamat is féltenem kéne), hogy még idén ki fogom nőni technikában, de tempóban biztosan.
(#42825) szjoci: Hasonló volt Truvativ-ban, ha ezt ajánlod, akkor sztem kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz HEAHEA #42822 üzenetére
Nem kell elájulni a Kojaktól, minél gyorsabban mész annál jobban tapad, nézzél meg egyet élőben, puha mint a vaj, elesni elég nehéz vele.
Én lerúgnám róla és ezt tenném rá, had menjen, lesz@rom ha csúszkál.
Enyémre is 1 hónap múlva pattan rá, nem jön be ez a 35C gumi, a felni 28C-ig bírja, odarakom.Leszarom a komfortot, menjen, merev villa forever!
[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
válasz D.Orion #42833 üzenetére
Nagyjából 3000km-t mentem vele gond nélkül. Sima talpú cipő csúszik rajta (főleg esős időben), picit barázdásabb már stabil, nem csúszkál. Nekem bejött
(#42829) ivana: Ez nem az én ízlésvilágom. Egy trekkingen el tudom képzelni, de mtb-n számomra taposó- vagy spd pedál a pedál.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz MZsoltee #42832 üzenetére
Gyártói oldal. Melyik a tényleges felszereltség?
Szerintem ha hibátlan, akkor 100K-t megér mosolyogva.Szerk.: A tiéd 3x9, az én linkemen meg 3x8-as van. Tehát rosszat linkeltem be.
Szerk2.: Vannak érdekes, már már szemétnek nevezhető gépek a gyártói oldalon.[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
válasz D.Orion #42841 üzenetére
Akkor jól megnézem és reménykedek!
Hogy 3x8 vagy 3x9 az mind1.
A fékektől félek, nem volt még tárcsám és főleg nem hidrás.Szerk: A felszereltség elvileg nem rossz, ha jól ítélem meg, a többi gépet nem néztem.
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
ígyvanferi
addikt
Szerintetek ez megérhet egy közelebbi megtekintést? A méret stimmel, van rajta csomagtartószem, ami pozitív, mert esetleg kisebb túrákra is befognám, de alapvetően városi mindenfelé menésre használnám.
-
Coyot
őstag
Sziasztok!
Lenne 1-2 dolog amivel kapcsolatban egy kis segítséget kérnék:
1.
Teleszkópom RS SID Race 2009es, most hogy 2.35" (ezt kaptam a 2.1 es rendelt helyett) gumi van rajta azt vettem észre hogy nagyobb oldal terhelésnél a kerék vagy a tengely vagy én nem tudom mi, de akkorát vetemedik hogy a gumi folyamat darálja a teleszkóp belső oldalát. nyilván ez megvan keskenyebb gumival csak csak nem veszem észre.
Azon agyaltam hogy mennyire egészséges ez a keréknek a tengelynek meg ugy a teleszkópnak. Kezdek biztos lenni benne hogy az én felhasználási területemre inkább egy átütős kellett volna..2.
Sikerült kipróbálnom egy Shimano SPD cipőt. Marhára bejött a dolog és szeretnék magamnak is egyet. A kérdés hogy a pedálhoz adott clip bármilyen cipőre felmegy? tehát maga a cipő felfogatása az szabvány és a clip ami pedál felőli része amiből többféle létezik? Tehát ha mondjuk egy TimeX pedál - mert az más féle szabvány ahogy néztem mint az SPD - az bármelyik Shimano vagy Mavic vagy akármilyen cipővel jó lesz?Má' nem
-
szjoci
őstag
válasz szatocs #42845 üzenetére
Ennyire saccoltam én is, bukni nem fogok rajta. Akkor egy próbát mindenképp megér. Az RX-et is ezekkel a tárcsákkal használtad?
(#42847) Zebu: Nem lehet hogy a féktárcsa miatt nyikorog? Avid fékeim voltak HS1 tárcsákkal, nyikorogtak mint a fittyfene... Miután lecseréltem Shimano SM-RT86-ra megszűnt a nyefegés.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest