Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speedy007

    őstag

    válasz Fall-N #277926 üzenetére

    nekem nem csak amiat kell mert félek hogy a cső nadrág szárát bekapja e vagy sem hanem amiatt is hogy ne legyen olajos/zsír a nadrág szára. De úgy tudom de javítsatok ki hogy ez a rendszer nem kompatibilis más tányérokkal csak egyenlőre amit a gyártó elérhetővé tett komplett hajtóművel. Ami "viszonylag olcsó" mivel komplett hajtó művet 30/32T-t lehet találni 22.000-től egy direct mountos tányér se sokkal olcsóbb.

    Én direkt kérdeztem itt és itt inkább a Cues-t ajánlották. Főleg tetszik nekem az hogy én 10-s rendszert akartam de könnyen és olcsón lehet akár 11-set vagy 2*10-set ki hozni belőle. És az is hogy ha be válik nem lesz tényleg kismillió alkatrész még kombatibilitási probléma hanem kvázi a "sarki zöldségesné"l is kapni fogsz alkatrészt hozzá amihez nem kell az internetet és a fórumokat bújni hogy jó lesz e vagy nem.

    Én abban bízom hogy a CUES nem hozza azt pocsék minőségi szintet amivel kiakarják váltani a Tourney-Altus-Acera és Alivio családot. Mert elég szomorú hogy a váltókar kijelzője beázik az Altusnál de egy 25 éves Deore LX 570-nek pedig nem

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák