Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Solad

    őstag

    válasz Zola007 #26246 üzenetére

    Tiritarka bringásmezeim vannak és szükség esetén a decathlonos fényvisszaverő dzseki. De Nem gondolom azt hogy a lámpa, prizma, küllőprizma, pedálprizma és esetenként a bokámon lévő fényvisszaverő karpánt mellett egy nyári napon szükséges lenne a mellény/dzseki.

    Szürkületben, sötétben egyértelmű, de 35 fokos verőfényes napsütésben ugyan ne kössenek már belém hogy nincs rajtam mellény amikor rikító narancssárga mezben tekerek (Ráadásul tudomásom szerint csak azok "megfelelőek" amikben benne van az szabványszám, ezek pedig az echte kukásmellények. A fent linkelthez hasonló, ami színben is ugyanaz és fényvisszaverők is vannak rajta, nem minősül megfelelő ráthatósági ruházatnak :F )

    Mindezek mellett a definíció hiányosságával teljes mértékben egyetértek. Úgy gondolom viszont, hogy kb a topik közösségével van a legkevesebb gond a forgalomban (kivételek persze vannak ;] ), sokkal kevesebb mint pl. a szomszéd bácsival aki másfél méteres szélességű sávban próbálja megtartani az egyensúlyát miközben gyökkettővel teker.

    No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

Új hozzászólás Aktív témák