Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Tomi_Sci #23581 üzenetére

    Próbálgattam a dura ace-t kiállításon, tekertem mint az álat, volt amikor nem váltott csak kerregett.. pedig úgy tűnt hogy jól van beállítva, semmi pénzért nem venném meg.. És akkor nincs az hogy ráhúzol még egy kicsit a karral, vagy valami.. kerreg aztán kész, rányomsz még egyet, akkor olyat bevált szétesik a rendszert, aztán vissza egyet.. és akkor talán betalál a sebességbe. :D
    Montin valóban érdekes lehet mikor falevél, sár, meg minden egyéb bele kerül a rendszerbe a harmóniát megbontani..
    Próbáltam amúgy gyorsan váltogatni az új ultegrával, nem ment. Kérdeztem a pollangés srácot, hogy én vagyok a hülye vagy ezzel tényleg nem lehet lepörgetni a sebességeket úgy mint a mechanikussal..? Aztán mondja hogy de lehet, csak nem nyomom be eléggé a gombot.. Valóban, ha izomból nyomtad akkor váltott gyorsan, de nem tudtam akkora erővel nyomkodni hirtelen, hogy ugyan azt megcsináljam vele mint a mechanikussal amivel már mentem 20 ezret... gondolom azért olyan nehéz nyomni a gombot, hogy ne érj hozzá véletlenül.. de azért na.. abszolút nem érzed rajta a kapcsolási pontot se.. csak nyomod nyomod aztán valami csak történik.. szar az a kapcsoló a fékváltókaron..
    Jah és akkor azt mondta, hogy de ez programozható! Pl be programozhatom hogyha tartom a gombot, akkor egyszerre többször pakolja le a soron a láncot. De nekem itt meg a "tartani" szó a szokatlan, nem akarom tartani a gombot hogy váltson..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák