- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz Csokicsibesz #204151 üzenetére
Gyerekules?
Elvetemultebbeknek a szokasos Thule utanfuto.Felenk egy bringas kutyat huz benne.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
J.C.G.
aktív tag
válasz Hasaggymeg #204147 üzenetére
Mivel tavaly vettem és nincs rá szükségem jelenleg....
A mostani extra lehúzós időkben megvenném. Tavaly 790 Ft. volt 1 dl, most Ár: 1.690 Ft/dl
Bár a bringás cuccok eleve lehúzósak. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #204148 üzenetére
Rátapintottál a lényegre, mert a színe annak a Shimi olajnak tényleg nagyon ott van, mindig megcsodálom ha elő kell vennem ...lányodnak biztos tetszene.🤭
+J.C.G....néha gondolkodom egy olajcserén én is, de vacillálok kell-e elrontanom ami most tökéletesen műxik. Bár biztos nem ártana ~évente 1x. Van nekem is olyan 4dl belőle, eddig csak rátöltésre, légtelenítésre használtam.
HUNRookie...Az! Ez egy amolyan szpészdzsemes megnyilvánulás volt, a visszafogottabbikából...csodálkozom nem láncfűrészt ajánlott szegély fórumtársnak.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
6030D
Ármester
válasz Csokicsibesz #204151 üzenetére
Bárminek a dobozával szívesebben játszik, mint a legdrágább FisherPrice játékkal, szóval csak a pénztárcád szab határt. Én olyat vennék neki, amin sas van, azt könnyebb az asszonynak is megmagyarázni.
Hasaggymeg: max neki vennék egy flakonnal, mert nekem dotos kell, azzal meg ne játszon.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Maximum1
őstag
válasz Hasaggymeg #204131 üzenetére
Zoliwrc leírta milyen bringával, én csak gyalog szoktam arra mozogni.
Azt azért hozzátenném hogy tavaly nyáron mellig ért a csalán, a hamuháznál nem lehetett bemenni a padokhoz.
Egyszer kigazolta az ember, onnantól burjánzik az egész, sok helyen leszakadva a turista út, tehát jelen esetben a zöldek miatt lassan járhatatlan lesz az egész.
Senki nem járt ezzel most jól, kellett volna valami köztes
Lehet majd az aranybánya megoldja a problémát -
Ringman
nagyúr
a vaude cipők milyen minőséget képviselnek?
ez nem néz ki rosszul, de 120€ az nem kevés érte.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
rétisün
veterán
válasz xy.zsolt #204158 üzenetére
egyszer próbáltam valami elkallódott csomag miatt telefonon érdeklődni,eluntam magam, mire kapcsoltak volna valakit.....
Ringman: van vaude cipőm, nadrágom, jófélék.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Kube
senior tag
válasz Hasaggymeg #204145 üzenetére
Centírre beviszem a boltba mindenképpen Ha jól tudom, hogy feszíteni vagy lazítani kell ellentétes oldalon, de lehet benne tojás is. Lényeg, hogy mindenképpen centrírozni a boltban fogják
Még nem állt rá a fülem a hangokra, kell a tapasztalat. Az biztos, hogy a centrírozáson és fűzésen kívül minden mást szeretnék megtanulni és évente saját kezűleg rendbe rakni a bringát.No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Ringman
nagyúr
köszi a válaszokat, akkor ezt a vaude cipőt is észben tartom.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
fulton
addikt
Sziasztok
Ha elkap egy eső, ujra kell kenni a láncot? -
nemeth989
senior tag
Sziasztok
Jön az új bringám, azon gondolkodtam most egy gp5000est hajtok, lehet kipróbálnék egy Pirellit. Láttam valaki linkelt egy oldalt, ahonnan lehet viszonylag jó áron rendelni, tudnátok egy linket adni?
KössziRideMyStyle "LoveMyWilier"
-
senior tag
válasz bringasisti #204171 üzenetére
Valószínűleg elég jól, -62 °C a dermedéspontja: adatlap
Összehasonlító "teszt", állítólag -20 °C-on, orosz nyelvenAzért mondtam, hogy inkább ezt használnám, mert erről vannak adatok, szemben a babaolajjal, aminél nem hiszem hogy lennének hasonló mérések. És ha van is, semmi sem garantálja, hogy egy másik gyártó babaolaja is úgy fog viselkedni.
Путин, иди нахуй!
-
rétisün
veterán
és ahonnan rendeltél, elküldték újra? vagy buktad a csomagot? pénz? visszautalták?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
szkink
aktív tag
válasz Ringman #204160 üzenetére
Nem feltétlen rossz a Vaude,de nem is egy hűha,akinek van az dicséri,(kivéve Cobranco ) igaz ott nem cipőről volt szó,semmivel sem minőségibb mint bármi más (főleg a mai piaci világban)persze a maga kategóriájában,szerencsére van betekintésem a színfalak mögé(rendelések,eladás,garancia),nem csak ezzel a márkával,és néha én is meglepődöm hogy egyes cégek milyen szemetet gyártat(nak) egy logó alatt.Ettől függetlenül mindenkinek szíve joga hinni és vásárolni
-
eddie1978
senior tag
válasz rétisün #204179 üzenetére
Aliexpress volt. Német raktár. Visszament a csomag. Nem küldte újra az eladó. Most szombaton jár le a 60 nap. Visszakérem majd a pénzt.
Ami ma jött azt 14-én rendeltem bike-components-ről. Ez sikeresen ideért 15 nap alatt. Előtte pár hete ugyanonnan jött két csomag. Azok a szokásos 4-6 nap alatt megérkeztek. Vannak gondok a postánál. Itt Fehérváron kevés az ember. Postás szomszédom mondta. Ezres nagyságrendben vannak ilyen beragadt csomagok. Az a gáz, hogy bike-components csak dhl, ami meg átadja a postának. -
rétisün
veterán
válasz eddie1978 #204182 üzenetére
az enyém is bike-components-es, nekem azért (volt eddig) jó, mert a postára be tudtam menni a csomagért, ha éppen nem volt otthon senki, mikor kihozták. futárnál ugye esélytelen.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz flash- #204181 üzenetére
Kábé mint a hangyafarkas, mi?
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
zsocy
őstag
válasz nemeth989 #204184 üzenetére
Nekem nagyon bejött a P Zero, tapad rendesen és eddig nem is kopott semmit. Volt vele durrdefektem is, a belső volt a hibás, de azt is kibírta hogy pár métert szinte felnin mentem, aztán meg hazáig alacsony nyomáson.
Szerintem van olyan jó gumi mint a GP5000, de direkt összehasonlítani nem tudom, mert olyanom sosem volt. Volt viszont Conti ultra sport, Schwalbe One, Vittoria Rubino, ezeknél biztos hogy jobb, legalábbis nekem. Plusz elbírja a súlyom -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz zsocy #204188 üzenetére
Ez tapadhat is! Figyeld az árát!
-
ZolkoW
őstag
válasz Hasaggymeg #204189 üzenetére
ez a felniméret volt legközelebb a 29-eshez, azért választottad?
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
J.C.G.
aktív tag
válasz Atti777 #204168 üzenetére
Ja ez faxa és mivel nem bringába való, ezért 1L kerül annyiba mintha 1 dl Shimano ásványi fék folyadékot vennénk. De a bringásokat le lehet húzni, mivel nekik semmi sem drága és csak 1dl kell.
Egyébként azért gondoltam erre, mert eléggé készlethiányos, alig lehet kapni, ha van is, dupla áron. -
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #204189 üzenetére
Relatív. Te is az autód értékének ~1 %-ért veszel gumit, meg más is.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Friczy
senior tag
válasz lorcsi #204136 üzenetére
Elég sokáig volt gyorszáras kerekeim voltak a városi biciklimen, sokszor hagytam itt-ott lezárva, nem szedték ki a kerekeket. A nyereg már kellemetlenebb, de ott amúgy is érdemes az esetleges gyorszáras csavart imbuszosra cserélni, stabilabb.
De ha nagyon parázol, érdemes lehet lecserélni a gyorszáras tengelyvéget imbuszosra (nem kell biztonsági záras meg hasonló drága cucc), az már ad elég védelmet. [link]
Addig pedig ha lakatolod a bringát, úgy célszerű lelakatolni (pl. oszlophoz), hogy a lakat a vázháromszögön és az első keréken menjen át. A potenciális tolvaj a hátsó kerékhez ritkán nyúl, azt sokkal nehezebb kiszedni.
-
fulton
addikt
Sziasztok
Rudy Project impactx2 szemüveghez megéri megvenni a lencsetisztító folyadékot? Vagy eleg egy sima szemüveges törlőkendő?[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Friczy #204197 üzenetére
nem tudom, hogy lokális probléma-e, de egy csomó biciklitárolót nem tudok használni, mert a tárcsafék útban van (vagy nagyon befeszülne).
így maradnak az alternatív megoldások.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest