Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • INTELligent

    senior tag

    Az outimon bizonyos váltófokozatokban azt tapasztalom (legalábbis hangosabban), hogy a hajtókar környékéről periodikusan, mindig ugyanolyan helyzetben egy kis recsegést hallok (de csak ha tekerek, állványon megpörgetve a pedált nem).
    Ilyenkor mit kéne csinálnom? Pressfit BB, Sora hajtómű. Gondolom ki kéne pucolni, de mivel még nem csináltam, így nem tudom, hogy mire készüljek. Ha leveszem a hajtóművet és onnan kipucolom a koszt, az első körben elég lehet, vagy egyből készüljek arra, hogy itt BB csere lesz? Lehet kéne nekem is olyan Ali-s BB tool Pressfit-hez...
    BikePro-s szerelési útmutatókat megnéztem.

    Azzal lehet valamit kezdeni, ha a hátsó váltóm oldalirányban lötyög egy picit? Marhára idegesít, de a csavar ami fogja nem laza...

    Mai tekerés: alig bírtam rátérni ma a hazafelé tartó útra :D. Tuti csinálok még egy vargabetűt, ha az nem +25 km. Pedig akkor egy elcseszett szív alak (mintha amúgy érdekelne, legfeljebb annyira, hogy Valentin-nap = kardió :DDD) lett volna a track egy csizma helyett (mondjuk ez sem rossz :U ).
    Ti a kantáros nadrág pántja alá veszitek az aláöltözőt vagy fölé? Én eddig előbbit csináltam, de mindig zavart, hogy így nem szellőzik annyira. Ma kipróbáltam fordítva, picit fura volt, de az izzadságot jobban elvezette.

    Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

Új hozzászólás Aktív témák