Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz IMIIKE1998 #144135 üzenetére

    ez csak a talp elülső fele alá megy, és ék alakú, változattól függően belül, vagy kívül magasabb. korrigálja a pedáltengely-talp szögét, én a jobb lábamnál érzem,hogy nem tökéletes, a ballal szinte nincs ilyen..

    Jjeahh: a nyeregmagasság az ugye nem igazán szabadon választható,egalábbis tekeréscentrikus szakágakban...:) aztán a fejcső sem tud egy bizonyosnál alacsonyabb lenni (nem tudom, mennyi a minima, de 10cm alá sokkal biztos nem mennek, az enyém 11), a villa adott kerékmérettel és úthosszal megint nagyjából adja a méretet,szóval csak felfelé lehet szabadon nyújtózkodni, hiába akarna valaki mély kormányt montin,ha alacsony :)

    műanyag kormány: én Procraftot találtam legolcsóbban, ami megbízható forrásúnak tűnt... 90 ajró volt az is, szóval elmorzsoltam egy könnycseppet a kattintás közben, ennel olcsóbban Exotic lett volna, ami szerintem jó, de csak 6 fokos hajlítású, nekem kevés.
    Arányaiban ez a legdrágább alkatrész a bicómon...

    Ha XC-re kell, akkor 10 körül van újonnan 250g körüli alu, pl. szintén Procraft, 72 centisben. De használtan 4 körül ki lehet fogni jókat: Race Face, Cannondale, Kínából (új) Uno (mindig leírom, stucnit már csak olyat veszek :D na jó,nem, de olcsó-jó)

    Bowdenes tárcsa: nekem a hidrós tűnik szervizigényesebbnek, annyiban, hogy azt én nem babrálom otthon, míg a drótost eddig mindig megcsináltam. Igaz, csak egyszer láttam neki,hogy szétszedem, akkor sem sikerült nagyon, inkább csak bowden/házcsere.
    Világ körüli útra lehet hogy inkább bowdenessel mennék. (ott az sincs, hogy túl pici a rés, mert ha kell, beleerőltetem a... állítható)

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák