Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz bulikavagyok #134799 üzenetére

    Straván is be tudjátok állítani a Sportnál hogy e-bike ride. Innentől gondolom nem nézi a szegmenseket, vagy csak azoknál, akikkel azonos sportban vagy. Vagy csinálhatod úgy, mint Runner (gondolom), hogy a felfeléket saját magának kilövi, lefeléken meg mindenkivel versenyben vagy, mert miért ne. Bár lefelé a sz@r is gurul, ha nehezebb, még jobban! ;] :P ;)
    Lényeg, próbáld ki a Stravát, ha még nem próbáltad. Egyrészt jól tudod követni a saját fejlődésed, másrészt ötleteket tudsz meríteni a körülötted tekerők útvonalaiból. Esetleg tekerős társakat is lelsz, ha ez érdekes lehet.

    Amúgy outi oldalról fura ez kicsit nekem, mert ha valaki elmegy, és saját erőből megnyomja a szegmenst, akkor erős. Egy 5-6 fős bolyban ez már nem akkora csoda. Na erre jön még, hogy ha jó a szél, akkor kell kimenni. A tervezés részét megértem, és azt is, hogy vannak szakaszok, ahova már mindenki csak így jár, és így is emberfeletti a teljesítmény, amit le kell adni. Csak ez olyan érdekes. El kell járni versenyezni. Ott ugyanolyan időjárásnál, ugyanannyi emberrel derül ki, hogy ki a Májer. :DDD

    xy.zsolt: milyen Focus? Képet láttunk már róla?

    [ Szerkesztve ]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák