Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Runner_fxr #125771 üzenetére

    Heeey,

    Most látom hogy már van, vagy legalább is lesz a kistesónak is elektromos változata. Kár h kihagyták a ziccert, én simán NEUR: ON nak neveztem volna.

    As the little brother of the award-winning Spectral: ON, the Neuron: ON features 130 mm of travel, 29-inch wheels and a range of clever design details.

    Na most ez vagy legyen drága és akkor nem zavar hogy nem árusítják az országban, vagy legyen olcsó de szar, úgy lehet kicsi zavar majd de tudom h sokat nem vesztettem.

    Érdekes amit Runner írt az alvázcsőbe integrált akksiról, nekem nagyon tetszett, de tény, hogy nehéz, v nehezebb hozzáférni, és nem tudsz magaddal vinni pót aksit, mondjuk cserébe van hova rakd a kulacsod.

    A felsőcső nyakánál mennyire nyomorult a töltő port, gagyi műanyag v gumi huplija, hogy lehet ennyire randa dolgot tervezni?

    Amúgy a canyon marketingpolitikája nem tudom micsoda, de kb semmi videó infó nincs a gépekről, a színeket is nagyon, nagyon nehéz fellelni, hogy lásd milyen árnyalat. De a használt piacon csak spectralt látok, szóval biztos elégedett a legtöbb tulaj.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák