Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Megérkezett a hau! Meg is forgattam benne a bringát rendesen. Nagyon király volt, rég nem csapattam már ilyen körülmények között. A RK gumi jó szolgálatot tett a szezonban, de most borzalmas volt a tapadása, nem tudom Hasaggymeg hogy bírja ilyennel elöl hátul, a hóban, én holnap lecserélem mert ezzel kínzás volt mászni. Nem akartam hogy elázzon a cipőm, ezért prübltam nyeregben maradni de volt hogy 10+mp alatt tettem meg 1 rohadmányos métert, enyhe emelkedőn, szűz hóban.
    Aki meg ilyen időben spd-vel teker azelőtt minden kalapot leemelni, mert itt annyi megcsúszás összejött, hogy nem tudom elképzelni hogy lehet ennyire gyorsan oldani, és letenni a lábad anélkül hogy kificamodjon, így is éppen hogy talpon tudtam maradni 1-2 komolyabb megcsúszásnál.

    Végül eljutottam a célig, de sajnos nagy köd volt, nem lehetett messzire látni. (ha lenne egy dslr gépem még mindig ott fagyoskodnék az erdő közepén, annyira szép képeket lehet lőni ilyenkor, még jó h nincs)

    Hazaérve, meg kb így nézett ki a bringa, leöntöttem 3 vödör vízzel, hogy ne maradjon hó a hajtáson meg forgás pontokon... van ennél jobb megoldás?

    btw, ha bárkit érdekel az a hátsó sárvédő, lófszt sem ér : ))

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák