- Ergonomikus, vezeték nélküli chiclet billentyűzet a Kensington értelmezésében
- Kiszivárgott egy lista a várható Lunar Lake modellekről
- Még ki se jött az új Xeon, de máris a 2025-ös fejlesztésre koncentrál az Intel
- Ezért működik ma csak Snapdragon X-en az Auto SR
- Problémák a Samsung 3 nm-es node-jával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Logitech Z-5500
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ősszel jönnek a Toshiba új, vállalati szegmensbe szánt merevlemezei
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple iPad Air 13” (M2, 2024) - a méret a lényeg
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mikrofon topic
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
-
Az USA tisztifőorvosa figyelmeztető címkét ragasztana a közösségi médiára
it Figyelmeztető címkéket szeretne látni az USA tisztifőorvosa a közösségi médiában, ami főleg a serdülők számára lenne emlékeztető a platformok súlyosan káros hatásairól.
-
Ebbe a robotaxiba Verne Gyula is beülne
ma 2026-ban állhat munkába Zágrábban Verne, a Rimac önvezető villanytaxija.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adpeter
tag
válasz
vendingo #5117 üzenetére
Yes! A nyitott kar a barátod. A spriccelés nem a szűrő hibája. Rögös az őrleményed vagy egyenetlen az elosztás a kosárban emiatt csatornás a pogácsa. Túlzásnak tartottam ezt a fogpiszkálós dolgot,de mikor kipróbáltam a nyitott karral meggyőzött.
Szerintem próbáld ki és látni fogod mennyit számít!
Az iberital is rögösít.Kávéfüggő,de általában igen keményen.Ugyanaz a belseje mint a te Ascasod-nak."-De nem én vagyok a messiáááááás!!!" "-De te vagy a messiás, hidd el, én csak tudom, követtem már egy párat."