Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • verti1

    tag

    válasz SoundON #101930 üzenetére

    Tudom, olvastam annak idején. Fém ízre, ezüstözésre is emlékszem. Nem faszság ha zavar, akkor foglalkozni kell vele. Ha otthoni hideg víz rendszerben két hét használat után megnyitod pl a rézcsöves rendszered akkor annak is szar íze van. Meleg közegben ez hatványozottabb. Bestmax prémium van ismerősömnél, azzal akarom majd összehasonlítani a kancsós vizet. Egész biztos, hogy feljebb megy a ph forralás miatt. Ha van rendes ph mérőd akkor ki tudod mérni. Nekem nincsen pontos műszerem, hogy nagyon pontos számokat írjak, de 2 perc forralás után is jelentős a változás. Ha vissza hűl és másnap megint megforralod akkor még jobban eltolja, mert nem tud vissza oldódni a co2 pl. Zárt rendszernél másképp működik, de biztos, hogy befolyásolja. Mint jelenség és a kávé ízére gyakorolt hatása miatt érdekel egyébként a dolog. Az másodlagos, hogy a kancsós víz miatt kezdtem méregetni.

Új hozzászólás Aktív témák