- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
legiaap
félisten
Néztétek a MA TV-t ma?
Ez a passport még mindig bejön, főleg a 10.3.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Újabb dakota agymenés: rámennek a 2024-es olimpia rendezésre. Ha megnyerjük ha nem akkor is elb@sszák a beruházásokra a pénzt.
De az utak továbbra is legyenek szarok, metró ázzon be, omoljon be, stb.
Hol van az alja ennek az egésznek komolyan? Meddig tudnak még lesüllyedni. Ember esze megáll.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
GALARDO
addikt
válasz madgie #85284 üzenetére
Teljesen egyetértek, a droidos fb katasztrófa. De azért itt sem rózsás a helyzet, az ilyenektől agyfaszt kapok. Viszont az elmúlt napok tapasztalatai alapján, sokkal jobb mint a One. Kijelző, kamera, aksi, na meg itt a tácsájdí...imádom, hogy előveszem a telót, és már fel is van oldva. Egyedül az infra hiányzik.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
legenda
douʇ ɯɐ ʌɐƃʎoʞ 10 éʌǝs ɐ ɟóɹnɯou¡
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ragnar95
félisten
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legenda
válasz gyuromoj #85309 üzenetére
köszi!
GALARDO; nem elég, hogy rühellem a politikát, még jól bele is választottál...
Malachi; hejehujahajacska!
ittakary; nemaz
Malachi is hamarosan juibilál!igaz, semmi komoly jelentősége, meg néha több hónapos kihagyásaim is voltak.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Srácok, végig nézve az utóbbi pár napot eléggé lehangoló ez a temérdek káromkodás, ami itt megy.
(korábbiakat nem is néztem)Kérlek kerüljétek a trágár kifejezéseket a fórum egész területén!
⭐ Stella
-
legenda
link; a szakértői rang összességében jött az évek alatt, főként a router, wifi, notebook, mobiltelefonos és telekom szolgáltatós témákban nyújtott segítségért, de ezek mind csak hobbinak számítanak.
szabadúszó vagyok, lemezlovaskodom (főként céges bulikon) és rendezvényhagosítok (saját hang- és fénytechnikával, megfelelő jogosításokkal; mahasz kártya...stb), amellett ügyfélkapcsolattal, jogi tanácsadással és ügyintézéssel - be- és feljelentések megírása...stb. -, informatikával - wifi routerek és kapcsolódó eszközök beüzemelése, telepítések, javítások, tisztítások...stb. -, néha értékesítéssel és még sorolhatnám, hogy mikkel foglalkozom.
pont mostanság döntöttem el, hogy keresek valami fix munkát is, mint rendes munkavállaló, de nehéz olyat találni, ami "hivatali" munkaidős, legalábbis csak munkanapokon kell dolgozni reggeltől estig, éjszaka, hétvégén és ünnepnapokon nem. a rendőrséget is főként a folyamatos munkarend miatt hagytam ott 15 év után - pedig sokáig szerettem csinálni, több sulit és tanfolyamot is elvégeztem, magasabb beosztásokba is kerültem -, de annak is már 3 éve, azóta viszont nem kell 24 órát dolgoznom karácsonykor, szilveszterkor, húsvétkor...stb.
ja, már a rendőrködés előtt is lemezlovaskodtam néhány évig - amikor még a szakmámban (cnc) dolgoztam érettségi után -, de amikor hivatásos lettem, akkor már nem fért össze a munkámmal, szóval félre kellett tennem, de akkor is tudtam, hogy nem végleg, ahhoz túlzottan kötődök a zenéhez és a kapcsolódó eszközökhöz és technikákhoz.
ennyi, kérem kapcsolja ki!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Arcképgyáros
-
matyi19
őstag
Aki sygic-et hasznal, lehetseges helyeket keresni?
Marmint IGO-ban volt olyan, hogy: korhaz, benzinkut, rendorseg.... -
Bling95
őstag
Azert en nem nagyon mernek ilyen autoval utcara menni tuti aggodnek mikor nem vesz eszre egy busz vagy egy kamion
Masreszrol meg el nem tudom kepzelni hogy a pesten valo autokazashoz mikyen baromi kenyelmetlen lehet az a kormany
-
Xero
nagyúr
válasz Bling95 #85332 üzenetére
Londonban minden ötödik sarkon van egy olyan ember, aki úgy gondolja, hogy 700LE kell a 10mph-s átlaghoz.
Volt is valamerre egy video, ahol egy idióta arab egy spyder lamboval (igen a tető nem igazán van rajta és nem is felhúzható) mozgolódik az apró utcán szakadó esőben.
-
Bling95
őstag
Magaval az erovel semmi problemam. De ezt a kocsit lattam a deaknal regebben es szerintem meg realis is lehet hogy egy kamion egyszeruen nem latja, szerintem baromi veszelyes. ( vagy nem para mert befer ala ?)
Ettol fuggetlenul palyan szivesen kiprobalnam meg biztos nyugisabban lehet vele elozni mint nekem az 1.6 golffal
-
r3dsnake
nagyúr
#justgirlythings
#justmanlythings
-
legiaap
félisten
-
Zjunior
veterán
Szerintem szabályt sért, de komoly nagyon![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
szekra
addikt
Ez a tok vajon kemény műanyag lehet vagy szilikon? Esetleg hátul kemény és oldalt szilikon? Mert én egy sima egyszerű kemény tokot keresek a telóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest