-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Mekkorajó. Megoldották spotify-nál, hogy bármelyik épp aktív spotify klienst tudjam vezérelni telóról. Nem kell egy hálózaton sem lenniük, simán kapcsolgatom mobilnetről a zenét az asztali gépen. Így viszont értelmét vesztette a Remoteless alkalmazás.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz icecave #85103 üzenetére
Eszközök között ment régóta (azonos hálózaton iPhone és iPad között), de a desktopon futó zenéket nem dobta fel nálam sosem telóban. Eleve így tűnt most fel, hogy láttam lenti sávban az appban, hogy mi szól. Tetszik, hogy neten keresztül oldották meg, így a munkahelyi gépek tűzfalát sem kell baszkurálnom, hogy átengedje a remoteless-t.
Vasinger!: Nemtom kell-e, én azt használok.
Amúgy a battery usage-nál nálatok is általában a facebook van topon? Nem használom gyakran, inkább a messengerben írogatok, de van, amikor játékoktól is többet drainel. Most levettem róla a notit, és nem indítom el holnap délutánig. Kíváncsi leszek eltűnik-e az utolsó 24 órából.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Rendeltem ma péklapátot Madgienek már van, és utálja, szóval kiváncsi leszek
-
Vasinger!
nagyúr
Nyilván, de ennek úgy lenne értelme, ha nem kéne mind az 40 GB-ot letölteni a telefonomra, hanem netről streamelné le amikor éppen kell.
A spotify épp azt váltaná ki nálam, hogy mindig le kelljen tölteni számokat a telefonra, mert egyébként nem tudok zenét hallgatni...
[ Szerkesztve ]
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz r3dsnake #85118 üzenetére
Az a vicc, hogy nálam se igazán száguld át a zinternet' se iPad-re, se iPhone-ra. Egy Linksys E900-as rotuerem van, kb. fél méterre az eszköztől, de jó ha 30-40 Mbit/s jön át, pedig 120 lenne a max. Nyilván az N-es szabványnak alacsonyabban vannak a valós korlátai mint a névleges, de a noti simán megkapja a 80-100 Mbit/s-ot ugyanazon a Wifin, akkor az Apple mobileszközei miért nem?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Vasinger! #85119 üzenetére
Az Apple csak 5ghz-en támogatja a 40mhz-es csatornákat. Gondolom 2,4-es a routered és a notid ezért megy maxon, iPhone meg ezért nem. Itt is ugyanez van. Bár öcsém retina minijére átmegy a teljes sávszél szomszéd szobában. Hozzám 25 mega körül ér el (mondjuk messzebb is vagyok a routertől, de mellette sem több 30-nál). Notival 10MB/s-el lazán megy a másolás PC-re, tehát nem a wifivel van gond. Mondjuk örülök, hogy végre ez a "problémám", hogy nem megy át a netem teljes sávszélje mobilra. Az eddigi 4 megabittel nem volt ilyen panaszom.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz r3dsnake #85121 üzenetére
Igen 2.4-es, de nem teljesen értem, hogy a 20/40 MHz miben folyásolja be az adatátitviteli sebességet?
Cyberpunk:
Nyilván nem, de ennyi erővel kézzel is letölthetem rá, bár nem legálisan és ugyanott vagyok, csak ingyen. Ez utóbbi része már inkább erkölcsi kérdés, de engem igazából az zavar, hogy Spotify-nál is egyfolytában válogatni, törölni/hozzáadni kell a számokat, mint egy sima zenelejátszónál...
-
Cyberpunk
félisten
válasz Vasinger! #85123 üzenetére
WiFi-n mehet a stream. Például otthon PC-n is csak Spotify-t használok egfy darab MP3-am sincs, sőt Flac sem, elég ugyan is szerintem ez a minőség. Menet közben meg nem a Spotify-n múlik, ha nem a kedves szolgáltatókon, akiknek még mindig nincs korlátlan mobilinternet csomagjuk.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
SÖ
addikt
Ios8-on hogy tudom %-osan kijeleztetni az akkut?
-
manchester85
veterán
válasz madgie #85093 üzenetére
De mi ezzel a gondod? Mennyiért kene adniuk szerinted? Szorozd már össze a 248-at 700-zal. Ez speciel az amerikai ár. ~ 174 000. 200k eseten ugye ez 26 ezer haszon. Mondhatni picit több, mint 10% haszna van, es neki is be kell szereznie valahonnan, lehetnek egyéb költségei, stb. Jaj istenem, azert árulja, hogy legyen rajta haszna? Hogy mik vannak.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
nofi
addikt
iOS-nél hajlamos az ember elkényelmesedni. Egy hónapja állítottam be frissen feleségem i5-ét és csak pislogtam egyes menüpontoknál. Ez az akkukijelzés meg szerintem a legfeleslegesebb az egész oprendszerben.
SÖ
Nem folyamatosan követem a topicot, de te most "visszatértél"?[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
Ragnar95
félisten
Ja hogy arra gondolsz, hogy mi mennyit fogyasztott.
Mondjuk szerintem az is jól tud jönni sokszor, látod, hogyha beragad valami vagy látod, hogy mi fogyaszt sokat, így azt ne használd, ha merülőfélben van a telód...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
madgie
titán
válasz manchester85 #85131 üzenetére
Az a gond, hogy boltból veszem ennyiért, ahol ugyanez (vagy olcsóbb) ár belefér a rezsi mellett is, nem mellesleg hajlandóak futárral leküldeni (sok esetben ingyen), nem az orrukat húzzák, hogy nem megy el az ember érte 300 km-t.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Vasinger! #85123 üzenetére
Számomra a legideálisabb a spotify. Mindig tárhely gonddal küszködtem a zenék miatt (mondjuk így is, de kevésbé), így viszont itthon/munkahelyen/konditeremben/buszmegállóban van wifi, a T ad mellé 500 mega spotify adatforgalmat (ami kb 10 óra), néhány albumot lekapok offline-ra is, meg van pár podcast lesyncelve az utolsó 3 epizóddal.
-
matyi19
őstag
Csak, hogy legyen egy nagyon OFF hozzászólás is az OFF topic-ban
Kíváncsi vagyok, ti mennyire követitek nyomon a romániai választást?
Victor Ponta vs Klaus Johannis, mond valamit?[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Na most vagyok 50%-on....vajon csütörtökig kibírja?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
ryori
senior tag
Furcsa hogy 2órája húztam le töltőről, idle-ben van, és akku % még mindíg 100 szóval idle tényleg ennyire minimális a fogyasztása (i5s) , remek.
-
r3dsnake
nagyúr
Na, Game of Thrones fanok, ismerős valakinek a csávó?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Tudtam, hogy valamilyen féreg
Lehet, hogy be kéne fejezni a sorozatot is, úgyis rég olvastam a könyveket, fel kéne frissíteni kicsit az emlékeimet.
r3dsnake: nem mondom,h ő lesz az új Top1 előadó a világon, de nem rossz a zenéje.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mazda topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest