- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz CharlieDrop #84201 üzenetére
Keresem.
-
SÖ
addikt
válasz CharlieDrop #84201 üzenetére
Tessék igaz, hogy egy éve nem volt frissítve, de mond valamit.
Ja, csináljak egy ilyet a BMW-ről is, érdekelne?
Igen!
-
legiaap
félisten
Valaki árulja már el az miért jó, ha egy sztár fellép és előre felvett hang szól és csak tátog?
Ha már ott van akkor annyi erővel énekelhetne is.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ragnar95
félisten
Tud valaki esetleg olyan programot, amivel automatikusan le tudnék szedni angol hangot filmekhez?
Az a baj,h a filmjeim 90%-a magyar hanggal van meg, de most angolul kellenének és nem szívesen szedném le őket újra, ráadásul ~700 filmnél kézzel sem szívesen raknék alá angol hangotPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ragnar95 #84217 üzenetére
Keress olyan torrenteket, ahol külön fájlban ott az AC3 dub (ilyesmit gyakran lehet találni), ha ez esetleg DL, akkor szerencséd van. Ha meg nem, akkor meg továbbra is az a tanácsom, hogy maradj a minőségi release-nél.
Amúgy hihetetlen mennyire el tudják cseszni a szinkronnal egy adott karakter lényegét. Pl. Modern Family-ben Gloria-nak nincs akcentusa magyarban csak full snassz szinkronhang. Ezzel ki is nyírták az egyik humorfaktort és ami miatt igazán szerethető, mókás a karakter. És legtöbb esetben ezekről fogalma sincs annak, aki nézi, csak nem érti miért lapos/unalmas a sorozat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Repült egy laza 7 és fél métert a telóm (kemény parkettára érkezett).. Gondoltam ha a kijelző túl is éli, egy két horpadás-nyomódás lesz rajta, de semmi. huh.
-
nagyúr
Na, mivel megjelent már a játék, meg ugye be is fejeződött az életem egy szakasza, hisz nem ennél a cégnél folytatom a munkásságomat, így pár képet összeraktam, miket csináltam. Közel sem teljes, és jórészt nyers képek, alap hátterek és mindegyik csak annyira jó, amennyire azt a játék megkívánta, de hátha valakit érdekel a 3D és hasonlók: [link]
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz r3dsnake #84221 üzenetére
Semennyire Nem tudok rajzolni. Ha valamit elém raksz, lemodellezem, de lerajzolni nem tudom. Érdekes ez, hisz nagyon kell a térlátás, meg minden, ezek nekem megvoltak alapból (mikor tanulja az ember rájön,hogy van-e, vagy elég-e), mégsem tudok rajzolni.
Kapok egy lefirkált skiccet, elmondják milyen legyen, aztán nehézségtől függően pár nap, vagy nagyobb cuccoknál 1-2 hét alatt megcsinálom.
Pl. Első képhez ezt kaptam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz icecave #84222 üzenetére
Tök durva, én úgy érzem képtelen lennék ilyesmihez hozzáfogni, de tényleg nagyon tetszik, főleg a fények. A textúrákat hogyan alakítod ki, ha nem tudsz rajzolni? Az árnyékolás gondolom szoftveresen készül rajta, de érdekelne maga a textúra hogyan/honnan van. A falakon a téglák rajzolata is élethű.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz r3dsnake #84223 üzenetére
Megvan a 3D modell, azt ki kell "teregetni" egy lapra, majd pshopban ráfestem a texturát. Gyors példa: [link] Először lemodelleztem a házat (jobb oldal), majd ki kell tergetni (bal oldal), összrendezgetni szépen, egyenként, összeillesztve a felületeket. Aztán erre már lehet pshoppal textet festeni, és ugye ahogy szétteritetted, ugy kerül oda ahova festesz. Sajnos, a texturázottat itt nem mutathatom, licenszjogos.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Vasinger! #84225 üzenetére
3D Studio max és Mudbox a 3D modell és bevilágítás, Pshop a textura és effektek. Minden jelenetet egy lapból hajtogatok ki, 3D-ben. Jó sokáig kell hajtogatni, mire lesz belőle egy ilyen háttér Akkor meg még szürke a háttér ugye, arra még festeni kell a textet, be kell világitani, stb.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz icecave #84224 üzenetére
Érdekesen hangzik. A PS-hez én mindig fotós megközelítésből szoktam nyúlni (meg rendezvényplakát), de érdekes lehet ilyennel foglalkozni. Ha jól rémlik te magadat képezted. Hol érdemes tutorialokat nézni elinduláshoz? Érdekes lenne egy-két egyszerű szőrmókot megpróbálni kialakítani.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Vasinger! #84228 üzenetére
Mindenhol megvan a szívás. Ha 3D grafikus lennél, azt mondanád, bárcsak szophatnék openGL-ben
r3dsnake: csak hogy első képről legyen szó, az alap 3D rész ilyen volt, mikor elkészült (itt le kellett szarni, hogy szép legyen-e a wireframe, szóval azért vannak felesleges vonalak bennehagyva, úgysem látszik sehol és háttér lesz, engine-nek nem kell 3D-ben mozgatnia): [link]
JA, a szőrmók nem nehéz, google-ban van csomó tutorial, csak be kell irni,hogy 3dsmax tutorial. Van youtube-on is. Persze, mire megtanulja az ember, kurvasok idő. Amit te akarsz annak a szőr része a szopó, mert külön bonyolult pluginnal lehet megoldani, és mivel szőr, nem látod realtime (nincs az a gép, ami szőrös állatot 3D-ben realtime megjelenít), mindig renderelgetni kell, hogy lásd, jót csinálsz-e.
[ Szerkesztve ]
-
-
Cyberpunk
félisten
Na kitaláltam mit veszek, de még titok. Viszont elég jó alternatíva, és még nem tepsi.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Arcképgyáros
Ma érkezik az új Call of Duty, legalább +1-el bővül a polc.
-
Xero
nagyúr
válasz -secret- #84238 üzenetére
Mind az. Az 1-2 még aranyos volt singleben és casuelnek is elment, de utána már tényleg röhej.
Pont tegnap néztem valamelyik újabbról twitchen streamet. Nem akartam elhinni annyira mókás volt.Jó nyilván van aki beletojik és csak nyomni akarja a gombot, de nekem egy fps többről szól, pláne online.
-
Arcképgyáros
Modern Warfare 2 az volt az igazi még, beletoltam vagy 3000 órát szerintem, akkor nem volt semmi dolgom még két iskolaév közti nyáron, az volt a szép idő. Hajnali 4-ig kockulások, ma már nem lennék képes rá.
BO1-el nem játszottam(fos volt, nem tetszett), aztán utáni részekbe 300 óra körül ha beletoltam. Tavalyi ghost kijött, első dolgom az volt futottam a városba még 4gb DDR3 memóriáért, mert 8 giga kellett neki alapban... (vagy 6?). Mindegy 4 volt... aztán rá pár napra leszedték 4gb-ra.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Kipróbáltam ma a 6-osokat. Persze korábban is odaférkoztem mar, de szolgáltatóknál ugy oda van bilincselve, hogy meg se lehet fogni rendesen.
A 6 plus egyszerűen túl nagy, bármennyire is vonzó a nagyobb kijelző, a 6 viszont meglepően kézbe simul es kényelmesen kezelhető egy kézzel. Persze ezzel most nem mondtam sok újat de az biztos, hogy a 6 lesz a következő telefonom.
i6 Silver
-
Xero
nagyúr
válasz -secret- #84240 üzenetére
Háááát. Ok.
Akkor nézzük. Ha jól tudom a Faze klán nagy név cod-ban. Íme egy sniper videó.És akkor nézzük mondjuk KennyS-t egy meccsen.
Bárhonnan nézem az egyik casual rohangálás az esetek döntő többségében, a másik pedig taktikus pontos játék komoly recoillal.
Persze én ős CS-os vagyok, szóval köpködök mindent ami nem az.
PS: A Source-ot is köpködtem mondjuk.
-
Arcképgyáros
Hát jó, de nem tudom mennyire vágod.. kb mindegy cod részben volt valami 'menő'.
mw2-ben hozták be a quickscopet, aztán mindenki azt tolta csipával, meg shotipördítés kézben... meg nem is tudom mik voltak még, 360° headshot, ninja defuse stb. Persze ha összejött valakinek főleg winning killbe, ordítoztak "noob fucking low stb".
Toltuk a taktikázást, főleg amikor 6-an voltunk, mindannyiunk szkájpon. Meg SD-t toltunk, mint csbe, plantolás, 1 élet...
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz -secret- #84244 üzenetére
Na most ez olyan mint a szimulátor - arcade autós vita. Egy NFS-el is el tudtam szórakozni, sőt sok részét (még a régieket) nagyon sokáig játszottam, de ha valódi élmény kellett akkor ment valami F1 szimulátor vagy GTR szimulátor, esetleg LFS.
A COD is lehet szórakoztató, de számomra mindig is casual vonal volt. Pont amiket felsoroltál. A CS realisztikusabb. Nem fogsz 360-t ugorva sniperkedni, mert a valóságban sincsen ilyen. Ha a komoly sniperrel nem állsz egy helyben akkor olyan mint a rulett, és ez így van jól. Az AK sem fog egy helyre lőni 30 golyót mert ilyen sincsen. Húzni kell az egeret, hogy kontrolláld a fegyvert.
Nekem olyan hűde büszkeségem nincsen, de pár hónapja összeszedtem egy bestof-ot arról a hónapról.
-
Arcképgyáros
válasz gyuromoj #84245 üzenetére
Mák, nyilván volt még pár amiket anno nem vettem fel xfire-val.
Volt még egy csávó, aki macskát utánozta mindig, jujjdebeteg.
viperabácsi: lőtt a gyerek, elég szépen látszik, hogy be voltam vérezve...eldobtam a kést aztán hopp, elkapta. De teljesen véletlen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest