-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
ahá, akkor ezért látni annyi ufót - a jobbik értelemben - a városban, tömegközlekedési eszközökön....stb, nem baj, hogy megmosolyogják őket az emberek, mert érdekesebbnél érdekesebb fejhallgatókat viselnek...
otthonra okés, de utcai használatra a külső is szempont. nem a legfontosabb, de van olyan típus, hogy hiába a legjobb hang és ár/érték arány, nem viselném emberek között!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Totheground
addikt
Feltettem az App in the air appot, ami tripitről behúzta az infokat. Eszerint idén 48.3k km-t (vagy 66 órát) utaztam gépen (ami kevesebb, mint gondoltam, de így is egyéni rekord). Még év vége előtt el kéne menni valahová, hogy szép kerek legyen.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Xero
nagyúr
Csak én vagyok úgy vele, hogy alapvetően akikkel nem állok kapcsolatban azoknak a véleménye ilyen téren nem érdekel? Mint bánom én, hogy jóskapista megnéz repülőn,buszon mert ez van a fejemen!?
Nyilván ha tudom, hogy pl meeting partner vár a reptéren, akkor nem ezzel sétálok ki a fejemen, de amúgy pont leszarom. -
SÖ
addikt
válasz Totheground #84911 üzenetére
Ilyen nincs bkv-ra. Lehet, hogy én nyernék
-
SÖ
addikt
"Az önálló közlekedés egyike lesz a jövõ nagy forradalmainak. Az, hogy ez mikor következik be, csupán idõ kérdése, nem lehet feltartóztatni."
A sivár jövő, amikor a tradicionális vezetés élményét csak drágán bérelhető tesztpályán élhetjük át. Már nem csak a motor hangjáról kell lemondani, hanem az autó és az út kapcsolat hatásainak befolyásáról. Driftet már csak fekete fehér filmeken fogunk látni. [link]
-
Edi77
őstag
Szeretnék egy jó kis pedometer appot, ezt néztem ki magamnak. Az edzéseimet eddig mindig droidoson rögzítettem akku kímélés szempontjából. Kérdésem, hogy egy ilyen appnek kell-e GPS és ha igen, mennyire meríti az akksit? Esetleg olyan app, ami Nektek bevált?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
GALARDO
addikt
Na én is megleptem magam.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
TheMarci
addikt
OFF topikba remélem, belefér, a kérdésem az, hogy egy androidos telóról hogyan tudok restore-t, majd backupot visszatölteni? Sony márkájú, itt is úgy megy, mint iPhoneon, hogy lementem a progijával az adatokat, majd vissza minden? Vagy van, ahol el tudom rontani?
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz bobooo #84926 üzenetére
A korábbi rossz tapasztalatok miatt, úgy, hogy nem láttam még androidos telót, nem akartam átmenni a másik topikba, mert a végén még megkapok minden szépet, és jót, telefonos hovatartozásom miatt, de akkor teszek egy próbát. Meg itt is többen használtatok nem iPhonet, ezért bátorkodtam megkérdezni.
Do You Dream?
-
Edi77
őstag
válasz TheMarci #84927 üzenetére
Teljes mentést szeretnél? Vagy hogyan? Appok, üzenetek, hívásnaplók, ezeket lehet menteni, de pl játékállásokat csak akkor, ha root-olt a telód. Gyere át a topikuknkba: Sony off topik
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
GALARDO
addikt
válasz GALARDO #84924 üzenetére
Látom nem lettem menő, a nótnégyemmel.
Viccet félretéve...
Itt pihen az asztalon a hatplus (árány, 16gb). Én annyira fostam, hogy ez milyen nagy lesz, de meglepődve tapasztaltam, hogy ez nem is olyan nagy. Nem azt mondom, hogy kicsi, de én nagyobbra számítottam. Zsebemben kényelmesen elfér, leülésnél sincs gond vele. Úgy látszik az ájóesz 8 ezt szereti, akadásmentes a rendszer. Tácsájdi meg a világ legjobb dolga.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
válasz GALARDO #84933 üzenetére
Gratula hozzá
A Note 4 meg remélem megy is a levesbe gyorsan vagy csak vicc volt
Szerintem még mindig nevetségesen nagy a 6+, de az üzemidőért cserébe lehet,h bevállalnám a méretbeli kompromisszumot.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #84944 üzenetére
Ezt én sem tudom megemészteni, főleg, mert nyomkodtam i6+-t és hajjaj, de nagy. Persze, én sem vagyok valami nagy, 168 cm-emmel máshogy állok hozzá, mint egy 2 méteres colos állat
Egyelőre a Z3C-vel én úgy érzem "haza értem". Z1C i király volt, leírtam azt hiszem azt a 3 dolgot, amit máshogy kellett megoldanom, de itt nem kell, mert alapból tartalmazza a szoft. Annyi, hogy az alap felület helyett nova-t használok, mint minden esetben, nem tetszik a Sony alap cucca. Ez persze csak az ikonsorrendet, sűrűséget, stb-t változtatja, de így a többi Sony-s felülettel nagyon f*sza.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz legiaap #84946 üzenetére
A következő napidroidos cikk már megvan, viszont erről mit írjak? Van már cikk sok a Z3C-ről, bár lehetne hasonlítgatni Z1C-hez, vagy egyszerűen csak leírni azt, nekem miért az eddig legtökéletesebb telefon (= legkevesebb kiakasztó hibát produkáló készülék)?
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
SÖ
addikt
válasz icecave #84945 üzenetére
Nehogy azt hid hogy aki 200 cm-er magas, az már állat. Ugyan olyan genommal rendelkezik mint bárki más. Csak a hipotalamusz mirigye pár évvel tovább termelte a növekedési hormont, szemben veled, akinél pár évvel hamarabb állt le.
Amúgy újabb jóslatba bocsájtkoznék - stílszerűen az i7 7"-os lesz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest