- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Én vagyok a kertész. Meg egy nem sokat erő érettségi.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Edi77
őstag
Mondom én, hogy jó itt a pasifelhozatal
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
legiaap
félisten
Én meg építőmérnök, de lassan négy éve (mióta kijöttem UK-ba) nem melózok a szakmámban.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Edi77
őstag
válasz Blaise #84604 üzenetére
Óh, én kellően túlkoros vagyok hozzátok képest, gondolom, nem nehéz kitalálni az életkorom . Gimis végzettségem van német középfokkal. Jelenleg még egy gépkereskedelmi kft-nél vagyok ügyintéző asszisztens és németet tanítok.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
vans?
őstag
En kozgazdaszkent vegeztem, meg tanulok MSc-n.
hábm bábm
-
r3dsnake
nagyúr
-
máyköl
veterán
Én gondolkozom most egy Okj -ben, valakinek ötlet melyikkel lehet idézőjelben jól járni? Érettségim van, az mellett egy okj képzés ingyenes lenne. Levelezőn lenne a legoptimálisabb.
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #84613 üzenetére
Jó lenne valami normális képzés itt "nagyonkeleten" is, de a legutóbbi nyíregyházi képzésből is csak ez a sorozat maradt meg jó emléknek. Ezt is az oda-vissza utazások alatt lőttem a vonatból, nem a képzés gyakorlati részeként.
-
Edi77
őstag
válasz #76385920 #84622 üzenetére
Azért más egy nő, és más egy férfi, ezt ne feledd, a nők gyorsabban vesztik el a fiatalos megjelenésüket sajnos. Egy 37 éves férfi még fiatal, a nő sem öreg még, de vészesen halad afelé. De már néha én is érzem, hogy nem megy minden úgy, mint akár 30 évesen. Nekem már nem lesz gyerekem, erre nem látok reális esélyt.
(#84621) icecave: 30-nál még nem voltam berezelve, 35-nél kezdtem
-
nagyúr
Ebben a gyerek témában sodródunk mi is...Menyasszonyom egy évvel fiatalabb, mint én, 31 éves. "Lassan" kell a gyerek,ha tényleg akarunk, mert kiöregszünk, bármilyen szörnyű is ezt így mondani. Aztán itt vagyunk egy 38 nm-es 1,5 szobás lakásban, már ketten alig férünk. Jól megvagyunk, nem nélkülözünk, de ha jönne egy gyerek, tuti nagyobba kellene menni. Ekkora lyukban én nem nevelek gyereket, az biztos (pedig lehet, többeknek van körülöttünk gyereke).
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Edi77
őstag
válasz icecave #84624 üzenetére
Igen, érthető valahol a Te álláspontod is. Nem egyszerű ma ez a dolog, de legalább van kiinduló pontnak saját kis kuckó, azért ez nagy előny. Én albérletben kínlódom most, ez is nagyban hátráltat dolgokat, így képtelenség boldogulni.
-
nagyúr
"de legalább van kiinduló pontnak saját kis kuckó"
Akkor lényeget nem írtam, ez albérlet. Na bumm. Szóval ne aggódj, más is jár olyan cipőben, mint Te. Maximum,ha nincs párod/férjed aki nélkül nehéz a gyermek összehozása, akkor ez eléggé megnehezíti a dolgot. A lényeg, hogy akkor vagyunk páran, akik ebben a mederben vergődnek. Mmint nem a párkapcsolatosban, hanem a "gyerekes-kiöregedős-f*szkivan, hogy már ennyi éves vagyok" téma bugyraiban.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Edi77
őstag
válasz icecave #84628 üzenetére
Igen, sokan vagyunk ebbena gödörben, hogy valahogy kilátástalannak tűnik az egész, az ember hajt, hogy talán egy kicsit később jobb lesz, de ez az idő egyre messzebb kerül. Vagy most vágunk bele, vagy soha. Ha most, akkor azon idegeskedem, hogy hogy fogom felnevelni, mindent megadni neki, ha meg halogatom, egy nap arra ébredek, hogy bakker, hova lettek az évek, miért nem tettem meg korábban?
(#84627) SÖ: miért is?
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Gergőke88
addikt
[Eaten Alive Sneak Peek]
Ez érdekes lesz -
Edi77
őstag
Magántanárként tanítok, elsősorban gyerekeket, középiskolásokat, de vannak felnőttjeim is.
Nem tudom, milyen szinten vagy most, de egy alapfokot fél év alatt nem egyszerű letenni, jó intenzíven kell tanulni, mert a teljes nyelvtan kell oda is. Én magántanulóként, majd később gimiben tanultam németet, meg közben egyedül nagyon sokat. Tanítottam csoportokat is, de úgy szerintem nem ment annyira jól, mert elvonták egymás figyelmét. Jobban járnál, ha magántanárt keresnél, mert csak veled foglalkozik, így jobban "rád is tud szállni" Javasolt lenne minimum heti 3x2 óra tanárral és a többi idődben meg egyedül, amennyit csak bírsz.[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Hova lett vadaszcsiga?
i6 Silver
-
törölt tag
válasz manchester85 #84634 üzenetére
Svájci órás topicban...
-
törölt tag
Az igen. .)))
Klinikáknál ha megyek le a metróhoz, egy cigány csajszi állandóan üvöltözik az ellenőrrel, hogy ráhívja a férjét ésatöbbi.
Erre jövök ma haza Népligetnél, és leütöttek egy ellenőrt. Ott feküdt és mesélték a rendőröknek hogy mi történt.
mi van már itt.. gondolom mondanom sem kell, hogy "szolisok". -
ittakary
nagyúr
vasárnapi zárvatartás indoka:
hogy a bevásárlás ne a vasárnapi családi együttlétekből vegye el az időt...
Ha majd a többszáz letszámleépített = kirúgott dolgozó folyton otthon lesz mert nem lesz munkájuk, akkor lesz aztán családi együttlét GRATULÁLOK A JÓL ÁTGONDOLT TERVEZETHEZ!
Támogassuk továbbra is az adócsaló CBA Coop párost
-
Gergőke88
addikt
válasz ittakary #84642 üzenetére
Szerinted a cba coop páros csal adót? Munkámból kifolyólag kapcsolatban vagyok jópár nagyobb multival, mindenhol megy a trükközés ezerrel.
Ugye abba nem gondolsz bele, hogyha csak 6 nap lesznek nyitva, akkor a vasárnapi forgalom el fog oszlani a maradék 6 napon, így azokon a napokon több pénztárosra, árufeltöltőre lesz szükség...
tehát akkor miről is beszélünk?
Ausztriában ezt simán megoldották, hogy szombat 4 -5 körül bezárnak és csá. -
Malachi
addikt
egyelőre nem fogadtak el semmit, szóval várjunk még a tervezgetéssel.
-
madgie
titán
válasz icecave #84645 üzenetére
Attól függ. Ha nekem csak vasárnap van időm 50 km-t menni a legközelebbi nagyvárosba, hogy vegyek magamra egy cipőt és nem lesz nyitva egyik bolt sem, akkor fogom magam és nézek egyet az ebay-en. Valószínűleg olcsóbban amúgy.
És ez csak egy példa volt. Elszórom én máshol a lóvét, annyira nem vagyok hazafi.
-
gabormgp
senior tag
Ha egy picit úgymond meg ütögetem a telefonomnak azaz az öt esnek a jobb oldalát picit úgy mint hogyha zörögne.Masnak is ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest