-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
hát még nem fordult elő de zsemebből esett már ki
@(#84087) kali:
be se ázott, de ez már ésszerűbb ok (a Galaxy S-em 4 éves, annak is fent van az sem ázott be)
@(#84099) r3dsnake
Másnak nincs értelme, mert akkor vagy fólia van rajta, vagy vmi olyan, amitől nem látszik a telefonom (nem státusszumbólilag, de nekem tetszik az 5S )[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
SÖ
addikt
micro SIM-ből hogy lehet nano SIM-et varázsolni? Ebben a méretben az ollót kihagynám. Szolgáltató cseréli a szám megtartásával? Feltöltős!
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Köszi mindenkinek ebből iSamurai lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
-
Ragnar95
félisten
válasz ittakary #84109 üzenetére
Az se kell, nem ellenőrzik,h működik-e...
Legalábbis Vodánál már vagy 6 kártyát cseréltettem 4 különböző előfizuval, mert más méret kellett és mindig azt mondtam,h rossz a SIM, egyből adták az újat a kért méretbenPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legiaap
félisten
Aktuális kedvenc számom: Maroon 5 - Animals
Tökéletes hang, és klipp!How are U today? Just kidding...I don't care!
-
whitezo88
nagyúr
nézd Vilmos! [link] jó kis magyar rövidfilm
-
SÖ
addikt
Nesze neked Moto
A BlackBerry -vel is próbálkozott évelején de a canadai kormány közbelépett. Most újra tett ajánlatot a bb-nek is. A nagyhal megeszi a kishalat vagyis 4 cégre csökken a piac Win, Apple, Samsung, Lenovo. Sony HTC veszteséges, a többi kínai gyártó meg megmarad a saját régiójában. [link] -
legenda
na, az asszonyt is megtérítettem, hamarosan indulunk átvenni neki az 5c-t, az edigital 114 e ft-os akcióját nem lehetett kihagyni, és már csak ma érvényes az akciós ár!
a cégese nokia, a magánja meg mikor milyen, most épp samsung, de már csak esteig...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Gergőke88 #84127 üzenetére
köszi! (neki jöjjön be, de ahogy az enyémet nézte, nem lesz vele gond)
elsődlegesen fehéret szeretett volna - a jelenlegi magánja is olyan -, az viszont sehol nincs készleten, így sárgát rendeltem, de majd megnézi élőben a színeket és eldönti.
az edigital hivatalos hazai kereskedelmi partner, így annál sem lesz gond adott szempontból, újraindul(na, de ne legyen á szükség).Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Arcképgyáros
Kocsik lemosva, téli gumik fent.. most már mehet a vasárnapi pihi.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #84129 üzenetére
Nekünk is le volt mosva vagy 1.5 hónapja...
-
B-L-A-C-K
titán
-
Arcképgyáros
válasz B-L-A-C-K #84134 üzenetére
Engem eddig hidegen hagytak az autamaták, de kipróbálnék egyet, érdekel, hogy-s miként müxik.
Szeretem a golfot, csak pakolni nem valami kényelmes. Pláne, ha benne van ez.
Am. mostani átlag fogyasztás 7,6 liter. de 6,9 alá még nem nagyon sikerült mennem.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #84135 üzenetére
Faternak automata volt (nem golf), kényelmes meg minden, de én szeretek azért váltogatni. Pakolni meg pont elég, mármint amennyire nekünk kell. Neked meg így megértem, ha van benne zene mindjárt más a dolog helyhasználatban...
(#84136) Gergőke88: Azt paint-be leszedtem...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
hogy vagy ilyen izmos ? kondizol vagy mit csinálsz ?
szakadok 'geci'
-
SÖ
addikt
Nem szabad 10 15 éves benzines tudó innyektorost venni. Szétvannak põrgetve. Egy kettős tömegű ledkerék csere meg 200 k-nal kezdődik.
Secret
Mert jobb. 40%-al drágább kétszer tovább tart, olcsóbb az uzembentartasa, nyomatékosabb. Mondjam meg?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest