- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
keyol
aktív tag
válasz alexride #84200 üzenetére
Bár nekem 1-2 hete van iphone mobilom,de szerintem se 4el kell kezdeni, ha a gyorsaság is számít.Én mielőtt vettem iphonet, a youtube-on néztem egy csomó videót a különböző szériákról,és pont a 4 volt ami látványosan elmaradt a köv szériától.A többi típus között szerintem nem volt akkora különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz alexride #84200 üzenetére
Hogyha most vetted az iPhone-t, akor szinte biztos, hogy nincs,hacsak nem volt JB-elve korábban. TinyUmbrellát telepítsd gépre, kösd rá a telót, állítsd be,h request SHSH from Cydia és nyomj egy Save all SHSH-t, aztán kiderül.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bigdady
nagyúr
Iphone 5 aksi csere program 08.29-től:
https://ssl.apple.com/hu/support/iphone5-battery/[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Nekem a 2 közül pont a jobb oldali tetszik jobban, ízlések és pofonok.
De ezt a 2 hetet már tényleg mindenki kibírhatná pletykák boncolgatása nélkül a biztos infók reményébenPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
galaxys80
veterán
Megcsináltam a Home+Power aksikalibrációt. A napokban nagyon jól is működött a százalék kijelzés.
Ma viszont megint volt egy érdekes jelenség. 28%-ról leesett 23%-ra, majd mikor töltőre tettem egyből 26%-ot mutatott.
Mitől lehet ez?
Észrevettem, hogy általában mindig 30% alatt történnek ilyen anomáliák. -
galaxys80
veterán
válasz Ragnar95 #84218 üzenetére
Ezzel most már megvárom az IOS 8-at.
Egyébként így visszagondolva a korábbi droidos telefonjaim-nál is elő-elő fordult ilyen. És ott is alacsonyabb aksi töltöttségnél.(#84219) mukibuci
Azért nem utolsó dolog tudni, hogy elindulhatok még délután mondjuk a telefonnal vagy mindenképpen töltőre kell tenni.
Nem figyelem én állandóan a százalékot, csak a múltkor éppen feltűnt, hogy hirtelen 7-8%-ot esett. -
VoidXs
nagyúr
válasz mukibuci #84219 üzenetére
Na én most teszek vele egy próbát. Már csak a hálózat nevét kellene eltüntetni (merthogy kit érdekel) JB nélkül, csak olyat sajnos nem lehet. Pedig lenne egy jó kis letisztult sávom.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Sick Boy
őstag
Sziasztok!
egy kérdés: ha vásárolok egy Vodafone-os iPhone 4S-t, annak a menüje teljesen, tökéletesen ugyanaz, mint a függetlené? vagy tele van tolva Vodafone-os cuccokkal? Bejelentkező logo más?
Szóval mi a különbség szoftveresen a szolgáltatós (jelen esetben Voda) és a független változat között?
Köszi a segítséget.
Üdv.
PéterPowered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
-
Ragnar95
félisten
válasz VoidXs #84221 üzenetére
Saját szolgáltatólogóval lehet, hogy megoldható, hogy ne legyen ott semmi.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Van egy iPhone 5-öm és az lenne vele kapcsolatban a kérdésem, hogy valahogy megoldható az, hogy Laptopról USB keresztül is lehessen tölteni?Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
Ragnar95
félisten
válasz DataTraveler #84226 üzenetére
Töltődik az mindenképp, csak lassabban, mint ha hálózatról töltenéd.
-
oszy
veterán
válasz DataTraveler #84226 üzenetére
Egyszerűen csak dugd rá.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
bigdady
nagyúr
válasz DataTraveler #84233 üzenetére
Másik usb-re dugd
-
Ragnar95
félisten
válasz DataTraveler #84233 üzenetére
Akkor a géppel lesz valami gebasz, nem ad le megfelelő áramerősséget, úgy tűnik.
-
DataTraveler
tag
válasz DataTraveler #84237 üzenetére
Elutaztam 2 napra és a töltőt véletlenül otthon hagytam és ez miatt lett volna fontos feltölteni.
Van nálam egy Sony Xperia SP töltő fejj is, de azzal nem merre megpróbálni tölteni hálózatról.Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
Ragnar95
félisten
válasz DataTraveler #84237 üzenetére
Dehogynem, sőt elég valószínű, hogy ez a baj. Főleg, hogyha 5(S)-ről van szó, akkor gyanús, hogy a chip hiánya miatt a rendszer rájött,h utángyártott a kábel és ezért nem tölt.
Az xperia töltőfejet nyugodtan használhatod, de mivel a kábel a rossz, így azzal sem lesz jó.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DataTraveler
tag
válasz Ragnar95 #84239 üzenetére
Mivel nem volt eredeti töltő kábel a GSM boltban így utángyártottat adót az eladó, de akkor úgy néz ki átvertek sajnos. Amúgy sima 5-öm van nem 5S. Köszönöm szépen a segítségedet.
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
Ragnar95
félisten
válasz DataTraveler #84240 üzenetére
Azért tettem zárójelbe az S-t, mert mindkét modellnél fennáll ez a helyzet, hiszen mindkettő lightning csatlakozós és a lightning csatiban van a chip az eredeti kábel esetén, amit felismer a rendszer
Ezért nem szabad nem gyári tartozékos telót venni és használt telót GSM boltból meg végképp...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Van i5-öm, amit már egyszer gariban cserélt a T-mobile még tavaly szeptemberben, ezáltal újraindult a gari. Az utóbbi időben elkezdett szarakodni a töltőcsatlakozója, nem mindig érzékeli hogy be van dugva. (eredeti töltő természetesen, más kábellel is csinálja, viszont más iphone-t tölt rendesen.)
Viszont van egy kis gond... Nem nagyon találom a garanciapapírját a telónak... Így nagyon csúnyán el fognak hajtani, vagy megnézik hogy igen, tényleg náluk vettem imei és sorozatszám alapján?
Köszi előre is a választ!
-
@matthew@
őstag
Ismerősömnek is volt ilyen gondja i5-el, neki a srác iStyle-ban vmi hosszú cuccal belenyúlt és egy kiló zsebszöszt szedett ki, pl porszívóval ha megpucolgatod első körben lehet minden megoldódik, bár ha épp cserélik mert nem "szemfüles" az ottani alkalmazott, akkor kapsz újabb egy év garit
Matthew 24:42
-
daniele
aktív tag
Sziasztok.
A minap vettem egy iphone 4 készüléket, minden funkciója működik, csak egyetlen egy problémát tapasztaltam vele előbb vele. A műanyag tokot a hátuljáról leakartam venni és akkor összevissza rezgett a telefon. Ahogy a képernyőzárat feloldottam azt láttam, hogy néma/rezgés között váltogatott mikor a telefon felsőrészét nyomogattam hátul, tok levétele után is ugyanúgy csinálja, ha a telefon felsőrészét nyomogatom erősebben, hátul a gombok mellet, a kameráig. És csak akkor csinálja ha a némító gombot átkapcsolom némításra.
Találkozott már valaki ilyen problémával? Mi lehet vajon a gond?
[ Szerkesztve ]
-
harley
őstag
Üdv
hol tudok törölni adatokat?
gondolok itt arra, vettem egy telefont, visszaállítottam alapra.
de valahol benne van még valami, mert 13gb helyett csak 11gb a szabad hely."Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest