- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1ght3chzor
őstag
IPhone 5-re milyen bumpert ajánlanátok?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
törölt tag
Adott egy iPhone 5, beázott. Szokásos rizsezés, stb. megvolt. Tegnap be sem kapcsolt, ma már igen, viszont elég durván meglátszik a beázás illetve az érintő sem működik (bekapcsolni bekapcsol).
Jó esetben csak érintő csere lesz a probléma? -
szekfizsolt
senior tag
Srácok létezik, hogy adtak még ki Iphone 5-öt IOS 6.1.3-al? Nem emlékszem, de mikor megjelent mintha mindegyiken IOS 7 lett volna, de lehet, hogy tévedek...
BoboDJ: Nem semmi, ritkán látni I5-öt még a "régi" rendszerrel, akkor csak azért tűnt fel. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
bobooo
addikt
válasz szekfizsolt #84454 üzenetére
iOS7-tel a 5S adták ki. iOS6 az i5-el együtt jelent meg szóval, ha azóta nem frissített akkor lehetséges simán.
-
joey04
titán
válasz szekfizsolt #84454 üzenetére
1 évre rá jelent meg csak az ios 7
iPhone 5 Released 2012, September
iOS 7 publicly released September 18, 2013 -
-
Cartman King
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy használt Iphone 5S-et HARDVERAPRÓ-ról és a vevőtől elkértem a telefon IMEI számát, hogy leellenőrizem a telefont. Szerintetek miért van az, hogy a SIM lock-ra azt írja Unknown (ismeretlen).
Ezeket az ellenőrző oldalakat próbáltam:
http://iphoneimei.info/
http://iunlocker.net/check_imei.php -
gabor0077
aktív tag
BRÉKING: Kinn van a BioShock iOS-re. Baromi jó játék, remélem a port is jól sikerült. Vigyázat: ip4s-en elvileg nem fut.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
h1ght3chzor
őstag
válasz Cartman King #84459 üzenetére
Megnéztem, enyém is unkown, nem mindig tudják ezek sem.
-
Joker_5x
tag
Hali !!
iphone 4s-be mennyibe kerül wifit cserélni egy mezei telo boltban kb. ??
válaszotok elöre is köszi !!
Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
bajusz15
senior tag
Jó estét!
Azt szeretném kérdezni, hogy IMEI szám ( vagy bármi más ) alapján lehet valahogy ellenőrizni, hogy a szolgáltató függő teló hányadik hónapban tart az esetleges szolgáltatónál? Tehát a letiltás elkerülése lenne a cél, megtudni, hogy tényleg igazat mond-e az eladó, hogy már lejárt a szerződés, így egyáltalán nem kell tartanom a letiltástól. Köszönöm!
-
-
königarjen
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy másképp nem lehet telefonról alkalmazást torolni csak "hosszan nyomom majd x" ?
Facebook frissítest jelzett, ami megakadt, újrainditottam a telefont, ekkor mar ott sem volt az alkalmazás, de ha app store-ban megnezem akkor ott van, mintha a telefonon lenne (open-t jelez, nem letöltést vagy vmi)..[ Szerkesztve ]
Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
Ragnar95
félisten
válasz königarjen #84467 üzenetére
Nekem is volt már ilyen probléma, iTunesszal töröld az appot a telefon>Alkalmazások fül alatt az adott appot kiválasztva.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Chereiose
addikt
Leteszteltem, mennyit bír az I5-öm 100% töltés után, igaz 1x be lett dugva a gépbe egy fél percre, de ott 1% ment fel, szóval sokat nem számított. Egész jó eredmény, pedig sokszor teljes fényerővel használtam, neteztem, zenét hallgattam és néztem videókat is, bár nem mondanám, hogy agyon terheltem, de megvagyok vele elégedve.
-
tomi0816
tag
Ezt a pangu jailbreaket sokan használjátok? Mennyire megbízható?
-
Perillustris
senior tag
Jó estét! Mintha olvastam volna régebben valami problémát a T-mobile-os iPhone 4S-ekkel kapcsolatban. Rosszul emlékszem, vagy tényleg van/volt valami általános probléma? Ha nem volt, akkor javallott venni egyet a t-nél manapság (40 ezer forint körüli áron - csak a miheztartás végett)?
Vagy érdemes kiköhögni a dupláját egy 5C-ért (8GB)?
Perillustris
-
Ragnar95
félisten
válasz Perillustris #84473 üzenetére
Nincs velük semmi probléma.
Annyiért mindenképp megéri, de gondolom előfizuval vennéd és még 2 évig nem biztos,h jó lesz már a 4S. Az 5C még tutira használható sebességű lesz 2 év múlva is, így mindenképpen jobb vétel és bár a 40 ezres felár nem kevés, ha hosszútávra tervezel, megéri.
Bár jelenleg semmiképp nem vennék iPhone-t, hiszen szeptember 9-én bejelentik az új modellt és annak a megjelenése le fogja nyomni a jelenlegi árakat.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nederlanden
senior tag
válasz Chereiose #84471 üzenetére
ez így már fals információ,meg egyébként is manipulálható kamu az egész úgy ahogy van ez az akku infó!
8h használattal nem bírhat 3napot! ennyi[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Ragnar95
félisten
válasz nederlanden #84475 üzenetére
Már hogy a francba ne bírhatna?
A használatba nem csak a kijelzős használat számít bele, hanem pl a zenehallgatás is, amivel 24h-s használati idő is simán kihozható...
Pont ezért értelmetlen az ilyen képek linkelgetése, mert semmi valódi infót nem árul el, csak e-pénisz növelésre és önnyugtatásra jók...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gabor0077
aktív tag
Kijelzős használattal, játékkal, netezéssel együtt nekem olyan max 5 órát bír. Nyilván zenehallgatás közben nem merül annyira (i5s)
[ Szerkesztve ]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
Ringloszilva
tag
válasz Martin107 #84449 üzenetére
Mennyivel szebb volt az kinézet. Nekem sokkal jobban tetszik, mint a mostani.
Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
Ringloszilva
tag
válasz Joker_5x #84463 üzenetére
650 ft, ha ügyes vagy
Hopp, még szerkeszthettem volna az előzőt. Majd elmondok 10 miatyánkot és 7 üdvözlégy máriat.
[ Szerkesztve ]
Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
gabor0077
aktív tag
válasz Macccy #84478 üzenetére
Ez nagyon durva. Amúgy szerintem valamilyen szinten gáz, hogy 100 ezreket kiadsz egy telefonra, és egy kis víztől teljesen tönkremegy. Azért minimálisan lehetne vízálló, ha már amúgy sem lehet csavarhúzó nélkül belenézni a belsejébe...
-
Ringloszilva
tag
válasz gabor0077 #84481 üzenetére
Szerintem sokkal gázabb az, hogy drága pénzen veszel repülőjegyet, az meg pofátlanul lezuhan...
-
StLui
veterán
válasz gabor0077 #84481 üzenetére
Szerintem is ez lenne a legalapvetőbb ezeknél e telóknál, hogy víz és ütés állóak legyen valamilyen mértékben. Mert ha törik a kijelző sokat javíttatni is értelmetlen olyan drága. Mondjuk az utángyártott cuccok miatt pont az iPhone-t megéri javíttatni.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
gabor0077
aktív tag
válasz Ringloszilva #84482 üzenetére
Látom nem jött át a mondanivalóm, és be kellett írni egy felesleges kommentet, csak hogy gyűljenek a hsz-ek.
-
bajusz15
senior tag
Tegnap kérdeztem ezt a szolgáltatós-letiltásos-utánanyomozós dolgot, itt a fórumban most találtam egy oldalt, ahol IMEI szám alapján kiírt pár dolog. A kérdésem az lenne, hogy kell-e a letiltástól tartanom, illetve tényleg lejárt-e a szerződés, ha ezeket az adatokat kaptam:
Telephone Technical Support: Expired
Repairs & Service Coverage: Expired
Estimated Purchase Date: April 18, 2012
Contract: Expired
SIM Lock: Unknown
Köszönöm előre is! -
-
StLui
veterán
válasz -secret- #84487 üzenetére
Csak akkor tökmindegy, hogy néz ki a telefonod, ráadásul futókarpántba nem fér bele még a vékony tokkal sem, és az is zavaró, hogy állandóan ki kell ez miatt venni belőle. Feleségemnek van 5s, és a belkin 5s-hez való karpántba nem megy bele a tokkal együtt, ráadásul a vékony merev tok el is tört a sarkánál a lepattintgatások miatt. Szóval a tok azonkívül, hogy én rühellem, nem is praktikus sok esetben, pl még tartóknál (bringa, autó, akármi) sem sokszor.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
viperabácsi
addikt
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Ragnar95
félisten
Sokkal több vásárlót vesztene az Apple a víz és ütésállóság miatti kompromisszumok (nagyobb méret+súly, ocsmány kinézet, gagyi anyaghasználat) miatt, mint amennyit nyerne ezek előnyeivel, így nagyon nem lenne kifizetődő döntés...
Az a kevés felhasználó, akiknek ez kell vesz megfelelő tokot és mindenki boldog.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok. Következő a hiba jelenségem!
A telefonom nemes egyszerűséggel nem tölt.Egy i5-ről van szó. Eleinte arra gyanakodtam , hogy az agyon használt kábel miatt van már körbetekertem a telefonon, hogy feszüljön és így valamennyire töltse, annyira tropán volt. Aztán meguntam az egészet, keresgettem kábeleket. Barátomnak volt valahonnan egy píros lightning ( nyílván nem eredeti volt ) azzal meg se mukkant. Így rendeltem egyet, teljesen eredetit egy itteni kedves kollégától. Ezt rádugom és folyamatosan megjelenik majd el tűnik ez a kép:
Mi lehet a probléma? Mit tudok tenni?
Köszönöm
üdv.
Bankkártyával? Hát persze!
-
h1ght3chzor
őstag
válasz sirszevenap #84491 üzenetére
Vszínű akksi meghalt.
Milyen bumper van rajta?
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Anyum 4S-én ma nyomtam egy Restore-t és újként állítottam be. Tegnapról van icloud mentés.
Sajnos a képeit nem mentettem le gépre, de 4,1GB-os a mappa icloud szerint.
Hogy tudnám visszavarázsolni a képeket a telefonjára vagy pedig a gépre lementeni?Üdv Gyuri
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
sirszevenap
addikt
válasz h1ght3chzor #84492 üzenetére
Ez speciál nem az én saját telefonom, de ugyan ilyen van nekem is rajta!
A hátsó része hasított bőr, de meg nem mondom neked, hogy pontosan mi a neve.Biztosan halott lehet az aksi?
-
DataTraveler
tag
válasz sirszevenap #84491 üzenetére
Helló! Próbáld meg kitisztítani a töltő aljzatoz, mert lehet, hogy beleragad valami szösz.
Én múlt héten így jártam és ezért nem tudta venni a töltést. Ha van otthon Sűrített levegő spray-éd akkor azzal ki tudod fújni, de az se baj, ha nincs, akkor óvatosan tűvel kibírod piszkálni a koszt.Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
sirszevenap
addikt
-
sirszevenap
addikt
válasz DataTraveler #84497 üzenetére
Na tehát most már van 3 működő lightning kábelem. Egy zsír új eredeti, egy után gyártott kínai meg egy agyonragasztott mintha a kutya szájából vetted volna ki kiszerelésű! Mindegyikkel kiválóan tölt most már. (Mondanám, hogy kidobott pénz volt megvenni az eredetit, de nem mivel ha eladom, csak nem adhatom a másik kettőt hozzá)
Kérdésem már csak az, hogy az után gyártott (píros színű) kínai ugyan úgy feltölti e mint az eredeti? Mi a különbség?
Üdv.
-
DataTraveler
tag
válasz sirszevenap #84499 üzenetére
nekem is van itthon utánagyártott és ugyanúgy feltölti hiba nélkül mint az eredeti tenné.
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Weblap készítés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest