- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
harley
őstag
válasz univerzita #84585 üzenetére
Ezt megnézem
"Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)
-
zolikaDB
veterán
iOS 6 biztonsagi mentest vissza lehet tolteni iOS 7-re?
-
Palika71
őstag
válasz königarjen #84597 üzenetére
És tényleg! De gusztustalan. Meg az is furcsa, hogy az új iPhone dizájnja egy előző szériás iPod-ét követi, és nem fordítva...
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Ragnar95
félisten
válasz bull84ghia #84596 üzenetére
Köszi a tippet, meglesem akkor a papert
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
legiaap
félisten
válasz Totheground #84609 üzenetére
Tavaly is tölthető volt a rendezvény után jól emlékszek?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
h1ght3chzor
őstag
i5S 7.1.2-vel http://en.pangu.io/ -val lehet jailbreakelni, vagy mit ajánlotok?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
Ragnar95
félisten
válasz h1ght3chzor #84611 üzenetére
Igen, ez az egyetlen JB rá.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tibee86
nagyúr
válasz königarjen #84620 üzenetére
Vótmá!
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #84623 üzenetére
-
ggyula
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam használt 5S készüléket... a kérdésem a következő: valahogyan rá tudom varázsolni az ingyenes iPhoto alkalmazást? A másik ingyenes alkalmazás, az iMovie az ingyenes letöltést jelez, az iPhoto-ért viszont fizetnem kellene -
Gaby
tag
Sziasztok.
Van itt olyan iphone 5s tulaj aki 5-rol valtott 5s-re? Most jott el az ido hogy sima 4-rol 5-re vagy 5s-re valtsak de nem tudom hogy melyiket lenne erdemesebb megvenni. Nem volt tapasztalatom se 5-hoz se 5s-hez eddig. Nagyjabol tudom hogy mi a kulonbseg a 2 modell kozott. Uj 5 £330 valamint uj 5S £410 lenne. Eri ez a £80 kulonbseg az erosebb procit, jobb kamerat, xenon fenyt? 5s szinten kopik?
Elore is koszi!
XBOX One Gamertag: DEELG
-
samgar
őstag
Bocsi, az ipad-on is használható a pangui jb? (most van először ipadom)
Oppo Find X5 PRO
-
oszy
veterán
Lehet láttátok már reklámban a GripGo "mindenkütyütartót". Találtam egy képet amint egy iPhone 4 látható:
http://i.imgur.com/AqJHkOc.jpgItt a leírás is: http://www.ripoffreport.com/r/GripGo/Wallingford-Connecticut-06494/GripGo-GripGo-Mount-Destroyed-Back-of-My-Phone-on-First-Try-Wallingford-Connecticut-1014365
Hihető?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
joey04
titán
én mondhatjuk így váltottam, csak az i5-öt egy note-ra majd azt egy 5s-re váltottam. 5-ről szerintem nem éri meg, de i4 tulajként inkább 5s-re váltanék. egyéni dolog, hogy kinek mi éri meg, nekem a jobb kamera annyira nem fontos, a touch id viszont nagyon. xenon viszont az 5s-ben sincs, csak true tone flash.
az erősebb vas már most is érződik de a jövőben még inkább érződni fog. összefoglalva 4-ről én 5s-re váltanék. már ha csak ez a 2 opció van, mert én megvárnám az i6-ot és azt venném. nekem az 5 kopott, az 5s nem (mindkettő ezüst/fehér), de ez lehet amiatt is, hogy az 5s első naptól tokban van. Bár a többi tulaj szerint javították már a kopást, bár sokak szerint az i5-ök között is csak a fekete kopott, sokaknak az sem, szóval ez egy olyan "nincs igazság" téma a szememben.[ Szerkesztve ]
-
Gaby
tag
Koszi a valaszokat! Persze i6 lenne a nyero de nem szandekozom kiadni £650 korul egy teloert. i4 is £420 volt orulok ha kapok erte £100-at. Sot lehet 2 db i5 vagy i5s kell mivel a paromnak se artana egy uj telo.
XBOX One Gamertag: DEELG
-
vans?
őstag
válasz vadászcsiga #84623 üzenetére
Hogy erre miert nem gondoltam?!
Koszi a valaszokat, eddig 3-4 csaladi iPhone-nal en sem talalkoztam ezzel, viszont egy restoret egyelore nem er meg a dolog, ha meg parszor csinalja, akkor megprobalom, hatha...
hábm bábm
-
czgh
tag
-
-
Tibee86
nagyúr
4S kiszürkült wifi kapcsolóval tudnak valamit kezdeni a szervizezekben? Csak mert sehol nem szerepel az árlistán ennek a hibának a javítasa.
-
D@reeo
aktív tag
-
mongoose123
aktív tag
válasz Tibee86 #84645 üzenetére
Hőlégfúvós megoldás létezik ami általában jó eséllyel javítja a hibát és teljesen korrekt ehhez a problémához.
(Itt nem azt a fajta hőlégfúvót kell elképzelni amivel gpu-t gányolva melegítesz, hanem egy specko normálisat belőve adott hőmérsékleten megfelelő szűkítővel.)
Van amikor ismét előjön a probléma x idő elteltével, akkor ismét melegítéssel életre lehet kelteni, és van amikor a chip hibájából adódóan ezt cserélni szükséges. Ez mind alaplapi javítás aminél ott van az a fajta kockázat is ha nem hozzáértő csinálja csak szétbarmolják.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz mongoose123 #84647 üzenetére
és D@reeo köszi!
Ez azért több mint gáz! Remélhetőleg sikerül életre kelteni, és akkor gyorsan javaslom cimborámnak, hogy adjon túl rajta amíg még működik.[ Szerkesztve ]
-
mongoose123
aktív tag
válasz Tibee86 #84648 üzenetére
Sajnos az alaplap jobb fölső sarkában található ez a chip ami tervezési hiba. Hiába fémből van a kerete, attól tud minimálisan "tekeredni" amitől az alaplap is hajlik. Ütödés és dobálás miatt szokott keletkezni ez a probléma. Ha jó helyen csinálják akkor nagy gond nem lesz vele és valószínű jó lesz utána.
-
galaxys80
veterán
Ma droidos feelingem volt. Feldoldottam a képernyőzárat és egyszer csak megjelent az alma logó. Nehány másodperc után felállt a rendszer. Tehát magátol restartolt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest