- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz lafranconi #75300 üzenetére
Telefon, gép ujraindit, másik USB port
-
spiky03
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy az iPhone-ban be lehet-e azt állítani, ha a Hangouts-ra kap egy üzenetet akkor ugyan úgy megjelenjen a felső sávban, mint az Androidnál?
Mert az asszony vett egy 4S-t és feltettem neki, hogy tudjunk beszélgetni.
De nem jelzi amikor írok neki, csak ha belelép.Vagy tudtok adni valami jó progit amin lehet csevegni rendesen és kapcsolódik a gmail-hez?
Thx
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Martin107
tag
Független 4S, telenoros kártyával nem működik, azonban a kártyát beletettük egy másik 4S-be és azzal működött. Mi lehet a gond?
-
asderr
aktív tag
Akinek akad hibas 5S keszuleke,mindenkepp irjon ram koszi
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Edi77
őstag
válasz lafranconi #75300 üzenetére
Nekem is ez van, csak más hibakóddal: 0x80096004. Kéri, hogy győződjem meg a hálózati kapcsolat aktivitásáról.
(#75301) vadászcsiga : Nem segített a javaslatod.
Egyéb ötlet(e valakinek)? Előre is köszönöm!
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Mivel elég kicsi a telefonom tárhelye, minden foglalásra figyelnem kell.
A "Mail" az jelzi, hogy 392MB foglalt. Nekem egy gmail-os cím van rászinkronizálva, de annak úgy kéne működnie szerintem, hogy csak az ott tárolt dolgokban böngészek, a telefonomra nem szeretnék semmit rátölteni onnan .
Hogy tudnám azt a 392MB-t úgy törölni, hogy közben a gmail-os fiókomban mindent meghagyok?Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
atillaahun
veterán
Sziasztok,
tudnátok segíteni abban, hogy mit lehet egy Win XP-vel kezdeni, hogy elfogadja a vezetékes USB kapcsolatot egy iPhone 4-ről (fénykép másoláshoz)? Másik gépen működik. Lehet ehhez valami driver-t vagy bármit telepíteni, hogy lássa a telefont?[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
9.0.0.25.31 a jelenlegi facebook verzió szám? (legújabb)
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Nekem ilyen fos ez a fogyasztás
Tegnap töröltem a gmail app-ot es a gyarin beállítottam h ne automatikusan frissítésen csak en kézzel.
De semmit nem valtozott
WiFi-n ez 90%ba Fb messenger meg kis fórum semmi jatek s kb 10perc hívás .[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
Mennyire jellemzo az iTunes random szeru leallasa PC-n? Az utobbi napokban szinte 5-bol 5x all le. Lehet ez ellen valamit tenni? Vagy csak probaljam meg ujratelepiteni, hatha?
Koszi elore is -
ádika86
aktív tag
sziasztok!
életem első apple termékét fogom megvenni a közeljövőben egy iphone4S személyében
szeretném beszerezni hozzá az elérhető legjobb/legpraktikusabb védőfóliát/védőtokot.eddig ezeket a kijelzővédőket nézegettem, szimpatikusak az üveg megoldások:
továbbá szeretném a hátulját is lefóliázni, de olyat egyelőre nem találtam.
tokok tekintetében szeretném ha minél vékonyabb lenne nem lenne jó, ha féltéglává fejlődne a teló a tok miatt.
meg a spigen slimarmort néztem még, de csak iphone 5-re találtam.
nektek mi a véleményetek? esetleg tudtok tippet adni, hogy mit válasszak? vagy esetleg vannak jobb alternatívák?
illetve ha valaki foglalkozik ilyenek beszerzésével szívesen rendelek tőleelőre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz buci30 #75328 üzenetére
Ha tényleg ment 4,5 órát a a teló, akkor ne várj többet.
Ha nem ment, akkor háttérben fut valami (nem csak facebook, mert pl. a skype még rosszabb), és lehet, hogy fizikalig sincs toppon az akksi.
Nálam amik rögtön jeleznek ha van történés az a facebook és messenger, gmail, whatsapp, viber ... másba nem vagyok belépve (skype-ra is csak addig jelentkezek be amíg kell azután sign out), de ezekkel a fogyasztás nem lódul meg nagyon, és ha nem használom a telót épp akkor háttérben nem futnak a fentiek.4,5 - 5,5 óra max ami tényleges kijelző használattal, telefonálással elérhető egy töltésből. Minden más csak illúzió , de a készenlét lehet eközben akár 2 nap is.
Ha meg nincs használva csak elvan a teló akkor elérhető több napi készenlét is, de azt csak egyszer-egyszer tapasztaltam meg amikor az sem érdekelt ha hívtak. -
tomyka74
senior tag
üdv! valaki adjon tanácsot ,hogy lehet iphone visszaállítást csinálni itunes nélkül mert azzal nem megy, hibával meg áll!! biztos van más módszer is , erre lennék kiváncsi!
-
bull84ghia
őstag
Gyári beállítások visszaállitása. De csak akkor ha nincs JB.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
tomyka74
senior tag
válasz bull84ghia #75336 üzenetére
odáig nem jut el!! nem tölt be csak itunes logó + csati képernyő!!!
azért kérdem! -
tomyka74
senior tag
válasz VoidXs #75338 üzenetére
lehet valamit nem jól csinálok de ezt már próbáltam és nem, vagy mondom valamit akkor nem jól csinálok sőt biztos!!!
B-L-A-C-K : bekapcsolom a telót és rögtön az itunes logó jön be a csatibval a képernyőn ugyhogy valahogy ios-t kéne rá varázsolni zerintem! de " iphone viszaállítás " itunes-al az nem megy végig hanem hibával megáll! de hát valahogy csak lehet nem hizsem,hogy ez az egy módszer van rá! -
hugeboy
tag
Sziasztok!
A választ előre is megköszönve kérdezem tőletek, hogy az miért lehet, hogy a 7.1-es IOS-t futtató iPhone 5-öm teljesen rosszul jelzi az akksi töltöttségi szintjét. Van, hogy 60%-os töltöttségnél netezek, 10 perc elteltével kiírja, hogy 20%-on vagyok, majd amikor feldugom töltőre, akkor felugrik 48 %-ra. Olyan is előfordult, hogy 20 %-ról 10 perc alatt leesett 10%-ra, 1 perc múlva ki is kapcsolt.
Szoftveres hiba okozhatja, vagy az akkumulátorral van valami rendellenesség?
-
chatran
őstag
Az eredeti apple kábel ennyire rossz lenne? 317 értékelés alapján 5-ből 1,5 pont.
Tudnátok ajánlani valami tartósabbat? Pl: Belkin, Griffin. Ezek jobb minőségűek? -
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Létezik olyan app amivel az iphone kameráját tudom vezérelni ipadról, vagy fordítva.
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
Ragnar95
félisten
válasz erdoke #75346 üzenetére
Tönkremenni nekem se ment egyik se tönkre, de a vége kezd megtörni az i5 kábelének az iPad 3-énak is, pedig az iPadét kb alig viszem magammal, 95%-ban itthon használom...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Landon
őstag
Sziasztok,
Elnezest ha sokan erdeklodtek mar e felol de inkabb szeretnek rakerdezni mielott elrontok valamit:
Paromnak vettem ma egy 5s-t de nincs meg nano sim-je es szeretnek az elso aktivalasi proceduran tulesni amihez ugye sim kell. Utana neztem a neten es elvileg mas sim kartyaval is be lehet regisztralni gond nelkul de en meg is aggodom egy kicsit, hogy utana ennek nem lehetnek e barmi vonzatai?
A telo nyilvan unlocked. Parom Vodas igy Vodas sim lesz benne veglegesen de en csak T-s simel tudom beregisztralni ameddig nem lesz meg a Vodas nano. Gondolom unlockolt 5s-nel ez nem gond? Nem lesz 'fuggo' utana?
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest