- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Blaise #75151 üzenetére
Pár százforintos ebay-es -> link (onnan a color -> clear, többi más fajta).
Egy karc sem lett a telefonon, de a képen ez jól is látszik...Persze lehet pont szerencsésen esett, és úgye nem minden esetben véd, hiszen csak nem egy tok, hanem csak egy fólia. Viszont szépen teljesített.
-
asderr
aktív tag
Sziasztok!
Segitségetek kérjem,hogy mit lépjek.
Sztori:
Bátyámnak volt egy Galaxy S3 telefon.
Pesten találtunk egy iphone 4s-t hibátlanul,geveysimmel(telekomos alapbol),minden stimmel.
ÁLLITÁSA SZERINT,ŐK VETTÉK,ÉS MINDEN OK VELE.
Tegnap 4:27kor elindultam itthonról.
9:45re a Népligetbe voltam,vártam a srácra 13:15ig hogy hozza a telefont.
14:05kor jött vissza buszom.
14:03ra kiért.
Átraktuk a simet,minden ok,és felszálltam.(Geveysimmel Telenorral van halozat)
Hazafele jövet,lefagyott magától,majd a wifi is elszallt.
Okes,hazaertem keso este.
Icloud jelszavat megkaptam,gépröl töröltem a készüléket.
Ma raktam bele egy 30as kártyát,és nem csatlakozott,kiirta hogy a telefon nem engedélyezett
tehát tiltott.
Kérdésem,feltudom jelenteni valahogy?
SMS-ek megvannak,aprodos beszélgetések is,telefonbeszélgetést a szolgáltató megörizte,népligeti autobuszpályaudvaron meg rengeteg biztonsági kamera van.Neve STAFFEL ÁRON
3. kerben lakik.[ Szerkesztve ]
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
asderr
aktív tag
Lessz fejleménye vajon?
Vagy csak úgy veszik hogy a hülye elcserélte,nincs mit tenni?!
Szerződést nem irtunkRE:
Nem irtunk sajnos
Ő igy adta ide nekem.
Minden telefonbeszélgetés,aprodos beszélgetés megvan
megis kérdeztem hogy van rejtett hibája?
Ő aztmondta nincs[ Szerkesztve ]
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ragnar95
félisten
válasz asderr #75157 üzenetére
Akkor sajnos elég necces a dolog, mivel egyrészt már azt is bonyolult bizonyítani,h valóban a te jogos tulajdonod, ezután pedig jön az a rész, h bizonyítsd,h tényleg tiltva van, bár ha ez lenne a helyzet valóban, akkor a rendőrségnek a szolgáltatói adatbázishoz hozzá kell férnie, amiből utóbbit tudják igazolni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legenda
válasz asderr #75154 üzenetére
szia,
hívd fel a szolgáltatót (1430), a készülék azonosítója alapján azt az információt neked is megadják, hogy részükről valóban tiltott a telefon, vagy sem, a továbbiak pedig annak függvényében.
tehetsz majd feljelentést, de nem lesz egyszerű ügy...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
oszy
veterán
Egy ismerősöm írta, hogy a telepített alkalmazásai az adatokkal együtt 2GB. Viszont 9GB sehol. Mi foglalhatja el a helyet?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Noxy
veterán
Zenéket, iMessage, e-Mail,..stb ezeket hol a jó faxba lehet látni??
Pár napja, nagycsoportos óvodai szintre süllyedt ez a topik,
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
atirag
őstag
Meg tudja valaki mondani hogyan müködik az iphone 5s kamerája?
Gonsolok itt arra,hogy elég sokszor kell sötétben fényképeznem és egyszer csinált olyat,hogy megvilágította utána fokuszált és csak utána villant még egyet és fényképezett. Azóta se tudtam produkálni ugyan így. Pedig elég fontos lenne.
Ötlet? -
-
sanyi0627
senior tag
hopsz bocsi az lemearadt véletlenül hogy ez itt off.
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Ismerősömnek van egy I4-e és 6-os iOS volt rajta amikor vette, az előlapi kamerája viszont nem működött. Frissítve lett 7-re, hátha szoftveres a probléma, de még mindig fennáll. Amikor a kamera alkalmazásban át akarom váltani a képet az előlapira, akkor lefagy az egész program és be kell zárni, hogy az hátlapi legalább működjön. Ezt a problémát az előlapi kamera cseréje megoldaná, és ha igen tudnátok szervizt ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
Abban tudtok segíteni, hogy hogyan tudom le ellenőrizni, hogy valóban eredeti az iphone. A héten szeretnék vásárolni egy iphone 4-et s megszeretnék győződni arról, hogy valóban eredeti.
The easy day was yesterday!
-
galaxys80
veterán
Akkor mégis csak jól tudtam.
No mindegy. Nálam csak a mobilhálózatos van bekapcsolva.
A wifi-s túl sokszor kérte a helyzetemet. Inkább kilőttem.
Bár azt nem értem, hogy akkor beltéren (ahol ugye elvileg nincsen GPS) bekapcsolt wifi mellett hogyan tudja meghatározni a helyem? -
Ragnar95
félisten
válasz tomrRRR #75176 üzenetére
Egyrészt ahogy előttem írták, serial, másrészt az AppStore-ból az előre létrehozott ID-del megpróbálsz letölteni valamit, ha megy a dolog, akkor eredeti a teló.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legenda
válasz galaxys80 #75178 üzenetére
nálam is csak a mobilos rásegítés van bekapcsolva.
wifi esetén nem csak a saját wifi eszközt (router...stb) veszi alapul, hanem több/minden elérhetőt, már amelyik megfelel a feltételeknek. (van olyan wifi routeres azonosítóm, ami még a korábbi lakhelyemet mutatja - a város másik fele -, pedig régen eladtam már az eszközt, és azóta már amúgy is más városban használják, de előtte is itt ment még egy ideig, az ilyeneket inkább ne vegye alapul az annak az elérhető közelségében lévő mobiltelefon helyzetének a megállapításához)
beltéren is van/lehet gps vétel, legfeljebb nem olyan gyors és pontos, olyankor inkább a mobilos rásegítés dominál.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
asderr
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #75169 üzenetére
Hogy nem kerdeztem a telefon letiltasarol,es nem irtunk szerzodest
13-14eves kis gyaszhuszar volt,akinek a szulei is melle allnak,mert ok irtak nekem az smst
Remelem egyszer talalkozok vele
Premium geveysim van hozza,7.1el megy.
Apnhez patch kell,persze csak azzal megy amihez nincs IPA file
Masfel nap es utazunk Szekelyudvarhelyre,5napig leszunk,hazajovetel utan viszem javitattni a wifit
Szerk.:azert szivesen talalkoznak vele szemelyesen...
Vicc az egesz,mai vilag.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz asderr #75183 üzenetére
Tény,h ő volt inkorrekt, de azért tegyük hozzá,h te is elég sok támadási felületet hagytál és felelőtlenül jártál el. Ha írtatok volna adásvételit, az se garantálná az azonnali megoldást, de sokat segítene, mivel meglenne az illető minden adata, illetve a szüleié, mivel ő ugye szerződést se írtak ezek alapján akkor
-
B-L-A-C-K
titán
válasz asderr #75183 üzenetére
Kezdjük ott én eleve megkeresném, mint írták előttem adásvételit mindenképpen kellett volna írni, eleve ha lopott, vagy megkeresnek a készülékkel kapcsolatban az alátámasztja nem sok közöd van hozzá. Plusz ebben az esetben a szülőket is számon lehetne kérni egy adásvételivel hogy gond lehet belőle...
A másik ha tiltott a készülék miért viszed el a wifit megcsináltatni? Teljesen felesleges ha nem tudod telefonként használni majd nem? Plusz én az ilyen gevaysim-es telefonokat mindig kerülöm, kijön egy frissítés megint vehetsz másikat, sok gond van velük...[ Szerkesztve ]
-
asderr
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #75185 üzenetére
Halozattal nincs gond,jon-megy a hivas,sms
7.1-el.
Szulei irtak vissza nekem egy sms-t,mar nincs meg,de jogi fogalmazas volt,meg magazott.
Viccesek..
Cime megvan.
14:03kor ert ki,es 14:05kor indult a buszom vissza,gondolta a f*szom(mar bocsanat) hogy tiltott keszulek.
A keszulek az o neven van,johet hozzank akarki..
Nyaron azert majd meglatogatjuk.Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
asderr
aktív tag
válasz Ragnar95 #75184 üzenetére
Szo-szo
De most komolyan,aztis megkell kerdezni hogy tiltott-e?D
Ez kb olyan mintha egy gepkocsit mennel megnezni,nemindul be,es az a gazdaja aztmondja erre,hat nem kerdezett a motorja allapota felol.
Komolyan mondom,hanyinger kerulget az ilyen szemelyektol,remelem jol alszik[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz asderr #75188 üzenetére
Ebben tény,h egyáltalán nincs igaza, mivel ilyenről illik alapból szólni, de sajnos használtpiacon való vásárláskor nagyon oda kell figyelni, mert sok a csaló...Ráadásul a te jól felfogott érdeked,h meggyőződj 100%-ig a termék állapotáról és hibamentességéről, hiszen neked származik belőle károd, ha nem teszed, ld. ezt a sztorit...
-
czgh
tag
Sziasztok Másnál sem működik a facebook messenger ill. facebook push? Idegesítő, hogy nem csipog, de jön üzenet és fontos lenne az értesítés, de egyszerűen nem működik. NC-ben be van állítva minden. Rendesen működött minden, az utóbbi időben viszont sztrájkol. Help
szerk: a háttérben futtatva sem történik semmi.. kiteszi a piros 1-est a sarokba, aztán annyi. Nincs hang és zárolt képernyőn való megjelenítés, ami viszont kellene...
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
Lenne egy egyszerű kérdésem. Ha csinálok egy Apple ID-t bankkártya nélkül. Akkor ahoz később hozzákapcsolhatom a bankkártyámat?
Meg még egy kérdés. Van itt aprón egy i4S. Annyi hibája van a hirdető szerint hogy a Jack-ba dugva néha szól a füles néha nem. Játszadozni kell a csatinál. Azt írja hogy szerinte a kábele a ludas ami összeköti az alaplappal. De ez annyira nem érdekes számomra mert nem használom a Jack csatit. A másik hiba inkább érdekes számomra. A videóknál a felvett hang halk. Ez mitől lehet? Egyébként a telefon gyönyörű állapotú, T-s de mindene megvan doboztól kezdve a papírokig minden.
Itt a fő kérdés az hogy mi baja lehet a videónál hogy halkan lehet hallani a hozzá felvett hangot? iOS 7.1 van neki rajta.
Smoke some weed nigga!
-
Ragnar95
félisten
válasz Wiz Khalifa #75194 üzenetére
Igen, hozzá lehet adni később is kártyát az ID-hez.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom már mióta keresed a sz@rabbnál szarabb, valami hibával rendelkező készülékeket, nem lenne egyszerűbb ha kicsit gyűjtenél még hozzá, és vennél egy normális használtat
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Wiz Khalifa #75198 üzenetére
Miért ne lehetne? Körülbelül 5 másodperc alatt találtam ezt: link. Gondolom pár ezret alkudhatsz is, és még van pár hasonló hirdetés ahogy látom...
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Mindkét hiba lehet csak egyszerű tisztítással megoldható.( esetleg nincs lefoliázva a hangszoró véletlen)
70e-ért már válogatni lehet 4 s-ből,ahogy Black is mondja!"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest