- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Androidon van Miracast ami egy képernyőtükrözés.
iOS ezt nem támogatja, helyette AirPlay van, ami nem képernyőtükrözés, hanem csak a tartalmat küldi át. Lehet képernyőtükrözni is, de ahhoz azt támogató tévé vagy eszköz kell. (Pl. ahogy írták egy Apple TV HD vagy 4K)
Switch Tax
-
zack
nagyúr
[link] Ez megoldás lehet a problémára, ha már vezeték nélkül nem fog menni? Írtam, ez egy 2015-ös Samsung Smart tv. Nyilván az Airplay és az integrált Apple Tv miatt nem fogok tévét váltani, mert ezt leszámítva tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Razzul
őstag
Ha a TV-d tudja az AirPlayt (meglepődnék ha nem, mivel nem egy új funkció), akkor szerintem egy egyszerű Control Centerben elindított Screen Mirroringal megoldható a dolog. Ha a videót kiteszed teljes képernyőre akkor általában a lejátszást a telefon átrakja a TV-re. Apple TV a nem Androidos Samsung okostévékre is letölthető.
[ Szerkesztve ]
Stat crux dum volvitur orbis
-
-
-
zack
nagyúr
válasz Razzul #258903 üzenetére
Pedig ahogy nézem a Samsung 2018-tól támogatja. Mint írtam, 2015-ös a tévé, tehát nem 4 és nem is 5 éves.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
veterán
Drága édesanyám pár nap használat után elejtette a hetesét,kijelző szépen össze is tört…
A kérdésem az lenne,hogy jó utángyártott kijelzőt (fényerő,érintési érzékenység és pontoság,színek,betekintési szögek) vett már valaki itthonról?
Ha igen honnan és mennyiért?
Kijelzőshop-on találtam 15k-ért,de nem tudom milyen lehet.
Gyárit gazdaságossági okokból nem fogok bele rakatni (60k…,a telefon nem ér annyit),utángyártottat meg a környékbeli szervizek 25-30-35 körül raknának bele…
Nem egy nagy művelet számomra a kicserélése,így itthon oldanám meg,csak nem tudom honnan rendeljek kijelzőt.
Mindegyik bolt a saját portékáját isteníti,de mivel ezek szinte mind kínai alkatrészek így bármilyen minőségű lehet amit adnak.[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
válasz Razzul #258906 üzenetére
Nem mondtam, hogy megy vele a képernyőtükrözés.
Közben amúgy leesett, hogy nekem a Sony Androidos (szar is az oprendszer eléggé. De képminőségben ez volt a csúcs akkoriban ha az ember nem akart OLED-et) szóval gondolom emiatt nincs Airplay. Annyira engem nem izgat mert a TV OS-én a műsorújság az egyetlen app amit használok (dev. módban teljesen kiheréltem amúgy) minden másra ott az ATV 4k, NAS meg a 4 konzol. iPhone-ról ATV 4k-ra meg nagyon smooth az Airplay. Régen nem volt rendes WRC app ATV-re szóval mindig iPhone-ról küldtem ki, de onnantól az ATV távirányítójával ment a vezérlés meg minden. Mióta jött rendes WRC app ATV-re azóta mondjuk nem nagyon használtam.If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
huan
őstag
Sziasztok
Van a Pushbullet-nak jól működő alternatívája iOs-re?
Köszi -
zack
nagyúr
válasz MasterMark #258904 üzenetére
Értem, és tudom is, hogy ez a hivatalos adapter. Nyilván nem óhajtok 20k-ért adaptert venni, hogy kipróbáljam az Apple Tv-t (3 hónap próbaidőszak), és döntsek, maradjon e vagy sem. Az "Alapítvány" c. sorozatot a feleségem elkezdte nézni, ezért kellett volna a tükrözés elsősorban a feliratozás miatt. Gyerek tartalmakat tekintve elég szegényes a kínálat, ahogy nézem ebben az HBO Go jobb, de úgy összességében egyelőre nem tűnik jó alternatívának. Filmek, sorozatok, gyerek tartalmakat összesítve. Egy HBO Go + Netflix jobb alternatívának tűnik.
-
veterán
válasz MasterMark #258916 üzenetére
Nagy eséllyel arra a TV-re nem adták ki az appot.
-
pecccccccca
őstag
válasz bnorci71 #258911 üzenetére
Jelenleg az Airplay csak a Samsung és az LG kiváltsága... Ha valakinek fontos az iphone-al való teljes kompatibilitás akkor e két márka közül kell választani. Tavaly mikor vettem a C1-et akkor ez külön szempont volt nálam. De nagyon más szóba sem jöhetett, mert a Samsung termékektől meg kiráz a hideg.
[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
zack
nagyúr
Rendeltem egy [ilyet]. Ezzel minden gondom megoldódik, tudja az Apple Tv-t is, és nem kell 20k-ért megvennem egy nyamvadt kábelt.
-
wolf13
őstag
Sziasztok !
Akik használ ApplePlay-t , tőlük kérdezném , ma működött rendesen ?
A probléma reggel kezdődött , azóta sem oldódott meg.
Fizetni szerettem volna , de azt írta , hogy várják a kártya frissítésére. Azóta leválasztottam a kártyát , de újra hozzáadni már nem engedte , azt írja , próbáljam meg később.
Erste MasterCard. iPhone12 Mini. iOS 15.2.
Köszönöm a választ előre is. -
nagyúr
válasz merqree #258919 üzenetére
Az enyém jó, de ilyen nekem is előfordult már. Ugyanez a szoft, csak 13pro.
#258920zack: Befáradok egy TV-t topikba, ha nem muszáj nem kukázom én se a Sony tv-t 7 év után, ha egy ilyennel tudom okosítani a lassan elavult Android rendszerét!
Majd, ha más nem, privátban tudsz küldeni kis beszámolót hogy mennyire könnyen kezelhető, és lehet-e könnyen iphone-ról tartalmat tolni rá?Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Freerider89
tag
válasz MasterMark #258895 üzenetére
move to ios telepítésekor androidon direkt engedélyeztünk mindenhez hozzáférést. Most direkt csekkoltam a beállításokban, és most is látható, hogy engedélyezve van.
Beszéltem a bolttal, ők is a move to ios-t használnák, illetve ha az nem megy, akkor az "anytrans" nevű programot. Ez egy fizetős program.
"Délelőtt óvatosan, délután megfontoltan, este nyugodtan" "A siker a munkád azon 1%-át reprezentálja, mely abból a 99%-ból ered, melyet hibának neveznek." "ne hidd el amit hallasz és csak a felét annak amit látsz"
-
burgatshow
veterán
Pushover. Használom ezer éve. a Szolgáltatást x push üzenetig / hónap ingyen lehet használni, egyedül az alkalmazást kell megvenni egyszer a telefonra.
Persze nem specifikáltad, hogy mire vagy kiváncsi, mert a Pushbullet azért többet tud itt-ott mint a Pushover. Én a sima push üzenetek küldésére használom az API-ján keresztül, nem személyek közötti küldözgetésre.
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz pecccccccca #258918 üzenetére
nekem nem volt életbevágó, nem is figyeltem vásárláskor csak a kolléga azt mondta ma már ezt tudják a tévék, hát nem.
gondolom a licenszdíj miattELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
jlaci74
aktív tag
válasz pecccccccca #258918 üzenetére
Ez nem így van , nálam pl. SONY tv ( nem csúcs modell ) és tudja az Airplay-t .
-
burgatshow
veterán
válasz Razzul #258933 üzenetére
AirPlay 2 támogatott készülékek!
Fontos, hogy az AirPlay 2 protokollról beszélek és nem az AirPlay (1)-ről!
-
Razzul
őstag
válasz burgatshow #258934 üzenetére
Nagyon köszi a pontosítást és a listát, ez mindent megmagyaráz!
-
divan
őstag
Nem is tudtam, hogy ennyi tv használja már a Roku oprendszerét.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz MasterMark #258897 üzenetére
Csak pénzt ne kérjenek. Apjuk pöcsét
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Kbali
nagyúr
Van már droidos TV-hez airplay emulátor, én használom, de ugyanúgy szaggat az átvitel (mondjuk 4K video), mint a natív airplay támogatott Samunál.
Nekem egy Philips 43PUS7303/12-m van, 8-as droiddal. Az app pedig: AS AirScreen.
Egy hálózati beállítás után, ha az appot elindítom a TV-n, akkor a TV megjelenik az Airplay eszközök között. -
Kbali
nagyúr
válasz burgatshow #258941 üzenetére
Az a hozzászólásom értelme, hogy olyan droidos TV-n, ami nincs a listán, megoldható egy app segítségével az Airplay.
-
gxcman
tag
Sziasztok!
Ma kicsi bedilizett a teló i6s ujjlenyomat olvasó, de csak akkor ha a képen szereplő töltő csatlakozik a 230V-hoz, akkor nincs feloldás, Made in China, használtam vettem, a boltban őt kaptam hozzá.
[kép]
Ha nincs bedugva a vége a konnektorba akkor ok, úgy felold.ezek szerint ennyit bírt...
Ha power bankról, vagy PC-ről töltöm úgy is ok.Érdemes gyári ( apple logós) töltőt venni inkább , és abból szintén alap 5Wattosat, vagy erősebb töltő is mehet mellé?
Akku Charge Times 767, 82%-s ami már eléggé csere érett.
Vagy ilyen belépő telónak mind1 ha nem gyári töltőt veszek.
Van ami nagyon ajánlott tudtok linkelni?
Előre is köszönöm. -
veterán
válasz gxcman #258945 üzenetére
Próbáld ki egy másik töltővel is,teljesen mindegy milyenre dugod.Csak van otthon egy másik adapter.Adapter,nem powerbank/PC/bármi más.
Ha azzal sem csinálja,akkor azt a régi töltőt hajítsd a kukába szerintem.
5W-os töltőt szerintem már nem is nagyon kapsz,max gyárit,csak az meg annyit nem ér.8000ft… Röhej!
Vegyél egy 10W-osat (5V2A) egy tetszőleges, de megbízható márkából.Pl Ikea olcsón: [link][ Szerkesztve ]
-
gxcman
tag
válasz Sys85 #258946 üzenetére
Csak a fotón szereplő töltővel van gond....már a kukában van.
Főleg amiatt mertem itt a fórumban kérdezni mert gyáriakat néztem
De az Apple fő oldalán a 12W-s & az 5W-s is 8-8k Ft.
Ha jól értettem a Röhej arra értetted mennyit kérnek a ( kis ) 5W-s töltőért.....majdnem félreértettem.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz gxcman #258947 üzenetére
Az 5W-os árára értettem,hogy röhej,de a 12W-os ára is az.
Ahhoz a telóhoz bármilyen 10-12W-os olcsó(bb),de minőségi töltő jó lesz.
A legújabb 20W-os is felesleges (ami szintén 8k),hacsak nem szándékozol egy újabb szériás (11/12/13) telefont beszerezni a közeljövőben.A 6s-hez is használható lenne,persze ebben az esetben is csak max 10-12W-os töltésed lenne,csak ugye akkor kellene egy Ligtning-Usb C kábel is.[ Szerkesztve ]
-
Razzul
őstag
válasz gxcman #258945 üzenetére
Ha akksi cserében is kell tanács akkor arra bíztatlak, hogy kérdezz nyugodtan. Érdemes minőségi darabot rakatni bele, mert a gagyik még lehet, hogy rosszabbak lesznek, mint a mostani.
Az i6s klassz kis telefon, de már nem kimondottan ajánlott. Megkérdezhetem, hogy mennyiért vetted és mikor?
-
gxcman
tag
válasz Razzul #258949 üzenetére
2020-08-hóban vettem 35 vagy 40k volt ION Store Debrecen 32GB-os.
Az 1. almás telóm 5S volt 2016-05-13 akkor még 100k volt újonnan MM-ban, bő 6 hónapig használtam , de az aksi nem nagyon bírta a főlrg a pokemont D napi 2-3 töltés, és lecseréltem Androidra..4 év után kellet vennem telót de szinte csak telefonálásra, és ennyit akartam kb akkor érte adni...de nagyon megértem ami legjobban tetszik az iphone-ba az iOS támogatottság.
Háát kb ennyi a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest