- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz No.01 #258496 üzenetére
Szerintem ennek annyi a magyarázata, hogy egy app frissítésének értesítése a telefon számára nem egyszerre megy az össze telefonra hanem elosztva, nagyon sok cég használja ezt a módszert a szerverek erőforrás menedzselésére. Persze ha belépsz az AppStore-ba és frissítesz egyet akkor erőltetve lekérdezi és látni is fogod a frissítést. Plusz szerintem töltőre rakva éjjel csinálja a legtöbb frissítést automatikusan.
-
veterán
Nálam is ez van, be kell menni lehúzni és akkor feldobja őket. Nekem egy előnyöm van, hogy droidról jöttem és ezt ott tök normális hogy akár naponta 10+ új frissítés van.
-
Razzul
őstag
válasz noorbertt #258487 üzenetére
Ez kisebb vállalkozásoknak épphogy nem optimális, mert nem lehet aliasokat és forwarding címeket beállítani. Ez szerintem megint inkább egy részközönségnek szóló magánszférát szem előtt tartó szolgáltatás, bizonyos megkötésekkel.
Vállalkozáshoz ilyesmire jobbak az erre célzott megoldások (pl.: Google Workspace), persze azok valamivel drágábbak is.
#258494 eddie17: Nagyon köszi az infót. Nem rövid akkor az 1m?
Stat crux dum volvitur orbis
-
No.01
őstag
Mondanam, h nagyon is orulok, h tobben is hasonlot tapasztaltok, de igazabol nem
Akkor ezek szerint ez igy "rendjen van"??
A baj az, h 1-2 nap keses siman belefer, de most visszanezve 16 nap telt el miota beuzemeltem az uj telefont az nekem az jott le, h minden appom akkor frissult utoljara. (elso telepites ugye) szoval ez igy azert kisse sok idonek tunik...Amit viszont Kommy irt, h ejszaka frissul az nalam nem teljesel mindig. Lehet ez a gond vagy masok mindig ejszaka toltik es ugy sem mukodik?
Az egyetlen dolog amit meg nem csinaltam az a gyari visszaallitas, de az azert kisse overkill lenne szerintem.
-
DonThomasino
veterán
1 éves 12 mini esetében mennyi normális az hogy a
maximum capacity csak 97% ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Thewent12
aktív tag
válasz DonThomasino #258508 üzenetére
Maximálisan. Nekem 12 pro 89% 1 év után Egy ideje már üvegfólia, tok nélkül használom, előbb utóbb úgy is összetörik.
-
Pfiucska
aktív tag
ha csereltek benne akksit eltudom kepzelni, maskeppen nehezen
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
Sungoo
addikt
Ha 8 hónapot fiókban pihent, akkor igen.
-
lugosi
MODERÁTOR
Ez szerintem teljesen jó érték, sőt inkább nagyon jó.
-
baal-amiga
senior tag
Viszonyításképp: 2 éves Xs-em 90. Múlt héten még 92 volt.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
őstag
Sziasztok! Megjött ma a telefon és inditas utan kérte a apple id amit rosszul irtam be többször is, és letiltott. Közben mac en beléptem mert elvolt mentve csak egy nagy betüt rontottam az volt a baj. A telefon csak pörög semmit se enged kikapcsolni sem, mit kell most tegyek? Elvileg már beléptem mac en szóval nem értem mi a baj. A telefon semmit se enged🤷
-
Pfiucska
aktív tag
válasz DonThomasino #258516 üzenetére
Ugy ertem, hogy nalam 11ho alatt 88% —> fura, hogy valakinek uj akksi nelkul ez lehet 97%.
-
Szabi®
addikt
Srácok, Safariból tud ide linkelni (hozzászólásokba) valaki Tenor Gif-et ? Nekem sehogy nem jön össze.
-
félisten
-
Pfiucska
aktív tag
válasz szabonagyur #258524 üzenetére
Ezek nekem olyan hihetetenek persze elhiszem h valakinek ezt irja a telefonja de nekem a 2020-as SE meg a 12 mini is ilyen utemben romlott. Napi 1* toltes (este) hasznalataval. Bar az teny, hogy estere 10-40% kozott van valahol, tehat teljesen kihasznalva.
-
Rage47
veterán
válasz MasterMark #258525 üzenetére
MacOS Mail vagy más 3rd party kliensen "élvezhető" igazán szerintem. A kereső, a lassúság eléggé elveszi az ember kedvét a webes iCloud Mailtől.
-
zzola
titán
Ha dual SIM módban használom a készüléket (i12promax), akkor mindkettő SIM-mel képes párhuzamosan 4G hálózatra csatlakozni?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
dvdbackuper
őstag
válasz DonThomasino #258521 üzenetére
errol meselhetnel bovebben, hogyan kell tudatosan hasznalni egy telefont
-
veterán
válasz dvdbackuper #258531 üzenetére
Folyamatosan ki kell kapcsolva tartani és ha telefonálni akarsz,(csak azt lehet) akkor bekapcs max 5 perc és újból kikapcs.
-
shifty!
senior tag
Gondolom nem teszi ki nyáron az 50 °C-os műszerfalra, töltőre dugva, navigálni, és télen a hidegben ha nem muszáj nem nyomkodja az utcán a mínuszokban. (Szélsőséges hőmérséklet okozta degradáció). Esélyesen nem hagyja hogy az aksi töltöttsége huzamosan-rendszeresen befigyeljen 20% alá, töltésnél pedig ha lehetőség van rá nem gyorstölti amikor lehet (éjszakai intelligens töltés kihasználása)
Szerk.:typo
[ Szerkesztve ]
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
kutga
nagyúr
válasz dvdbackuper #258536 üzenetére
Továbbra sincs értelme ezeket a számokat összehasonlítani.
Let the Zone take me if I am.
-
Razzul
őstag
Sziasztok!
Januárban végre megérkezett a november elején rendelt NOHON akksi az iPhone 6S telefonomhoz, amit a kijelzővel együtt ki is cseréltem a telefonban. A műtét gond nélkül lezajlott, két kérdésem lenne igy a procedúra után.
-A NOHON akksikat szükséges kalibrálni, tölteni vagy meríteni használat előtt?
-A régi akksitól hogy tudok értelmesen megszabadulni? Nem akarom a kommunális szemetesbe vágni.Stat crux dum volvitur orbis
-
félisten
válasz shifty! #258535 üzenetére
XR-t rendszeren tartottam évekig nyáron a szélvédőnél nem ment le a %, innen is látszik nem releváns nagyon ez a szám.
Most kevesebbet fut és jobban csökkent a %.
De ugyanannyit bír órában mérve mint eddig.#258537kutga: így igaz, nem sok értelme van, egy kisebb akksis telefonnál simán lehet kuka 80%-al, egy XR vagy 11 simán bírja még ennyi %-al az alapból nagyobb kapacitás miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Sziasztok,
Tapasztalta már más is azt a hibát, hogy az earpodsban olyan halk a Siri hívás bejelentése, hogy gyakorlatilag nem hallani. Minden más megszólalása hibátlan, csak a hívás bejelentésével van baj. Ugyanezt csinálta az earpods 2-vel és most a pro-val is. Nem állandó hiba, tegnap kezdte megint. Egyszer már csinálta, akkor már nem emlékszem hogy jött helyre.[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Nem nyomkodom állandóan, ha van 2 szabad percem.
Alapesetben nem használok mobilnetet, csak akkor kapcsolom be ha szükséges.
Nem hagyom töltőn, 100% után." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
kisdobos0111
aktív tag
Aki 13 pro max-ot használ, érdekelne hogy nem zavaró-e a mérete. Most szeretnék S20+ról átjönni.
-
félisten
válasz DonThomasino #258544 üzenetére
És megéri? Én nem lennék képes ezekkel foglalkozni.
2-3 évente ha addig nálam van a teló az a nem tudom 20e Ft akksi cserére nem tétel.
-
zzola
titán
válasz kisdobos0111 #258545 üzenetére
Nem.
-
veterán
válasz kisdobos0111 #258545 üzenetére
Én Mi 11 pro-ról váltottam nem az.
-
DonThomasino
veterán
válasz szabonagyur #258546 üzenetére
Azt nem tudom, mert nem azért csinálom.
Egyszerűen így szeretem." I'm going to make him an offer he can't refuse."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest