- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
válasz crocy #258396 üzenetére
Nekem sosem voot ipyen gondom, rendszeresen volt, hogy HomeOffice-t is a 7 megostott hotspottal toptam.
Hp laptopok, samusng Tv, Xiaomi telefon, másik iPhone mindég gond nélkül csatlakozott... Mmint ahogy a feleségem i7-ére is...
Lehet érdemes lenne próbára új hálózati nevet és jelszót beállítani, hátha úgy működik rndesen
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
bolvar
senior tag
válasz burgatshow #258402 üzenetére
Driver update, arp dns törlés, de simán lehet inkompatibilitás, annyi vacak van manapság.
Másik iphone tesztelni nincs a családba?A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Készlethiány miatt Telenornál venném meg a telefont. Megbízhatók? Nincs gond velük?
Köszönöm szépen!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
veterán
válasz Hegyirabló #258404 üzenetére
Nem igazán értem,hogy a kérdés mire vonatkozik pontosan.
Úgy kérdezed,hogy garanciális oldalról?
Mert akkor igen!Hivatalos Apple partnerek a szolgáltatók,pont ugyanúgy mint egy MM/Edigital/Euronics/iStyle/Icentre,a szervizelés is ugyanott van ahol ezeké.
Semmilyen hátrányod nem lesz abból hogy náluk veszed. -
-
sethi
senior tag
válasz Hegyirabló #258406 üzenetére
Hálózat függő lesz, de más probléma nem lesz
-
Chereiose
addikt
válasz Vinous_89 #258342 üzenetére
Én is így vagyok már amúgy, ha újat vennék akkor maradna a 11, de mire ezt kinéztem addigra vége lett az akciónak és 215-re visszament az ára, így meg egyelőre vettem ideiglenesen egy i8-at, aztán ha esetleg hétvégén megint akciós lesz a MM-ban, akkor lehet, hogy veszek.
Sungoo: Sajna éjfélt átlépve 200k-ról 215 lett...
-
veterán
-
feddel
senior tag
Olyat lehet csinálni, hogy egy családtag AW—át felveszem (mert nekem nincs) és pár egészségügyi adatot megmérek amit a telóm nem tud óra nélkül (pl ekg, 6 perces gyaloglás, felfelé lépcsőzés sebessége) és ezt a telóm rögzíti nekem, nem bekavarva a családtag eü adataiba?
-
Topikgazda
válasz feddel #258415 üzenetére
Nem, azt is az ő adatainak fogja vélni, és ott jegyzi amely Apple id-val be van jelentkezve a párosított telefonon. Ha meg ugye csinálnál backupot a te ID-dra akkor “mindent vinne”. Szóval első körben azt próbálnám ki hogy a párosított telefonon a saját ID-Map belépek, mértek amit kell és kínosan ügyelek hogy ne készüljön mentés.
Persze ez csak az én gondolatmenetem és lehet hogy nincs igazam! Ezt vedd figyelembe.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
sunya84
csendes tag
Sziasztok!
Most egy hetes a 13 Pro Max és úgy döntöttem, hogy tok nélkül fogom használni és inkább biztosítást kötnék rá
Az alábbi céget ismeri valaki, van esetleg tapasztalat róluk?
https://iprotectionpro.euValamint az lenne a kérdésem, hogy gmail app-ban az adott leveleken belüli görgetés közben kimondottam akad a telefon. Erre van valami megoldás? (a gyári "Mail"-t céges fiókhoz használom és külön szeretném kezelni a 2 fiókot).
Köszi!
Asus Rog Strix B450-F Gaming, Ryzen 5 3600, 2x8Gb Patriot Viper Steel 3200Mhz, Gigabyte RX 5500 XT
-
Napost. Hát ez a 15.2.1 nem lett az igazi. Olyan anomália jött elő, hogy van mikor eltűnik a billentyűzet és aig lehet visszahozni
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
noorbertt
őstag
válasz stickermajom #258419 üzenetére
+1
AppleCare + és egy neked tetsző tok.
-
kutga
nagyúr
-
merqree
őstag
Ma reggel az autó szerint (Toyota Proace City Verso - PSA "gyerek") -5 Celsius fok volt. Rádugtam (ADATA) a telefont (i13 iOS15.2.1), elindítottam a waze-t (helyzet hozzáférés mindig) és a zenelejátszót (iphone saját alkalmazása). Kb 5-10 mp-ként elszállt (Mintha kihúztam volna a kábelt, mert bluetooth-on keresztüli kapcsolatot mutatta, hogy a telefon csatlakoztatva van), majd folytatta a navigálást és a zene lejátszását.
Eddig ilyet (ennyire rendszeresen és rövid idő alatti megszakadást és "újracsatlakozást") nem tapasztaltam. Az már egy ideje fenn áll, hogy random megszakad a CarPlay (se navigáció, se zene lejátszás) és "újraindul", de ezidáig sokkal hosszabb ideig bírta ugyanannyi idő alatt (a reggeli utazás cca 10-15 perc).(Igyekeztem minden "paramétert" feltűntetni.)
Az autót és/vagy a telefont gyújtsam fel? (Egyiket sem fogom)
A Google-n keresve alapvetően ilyen hibáról nem találtam a CarPlay-el kapcsolatban, de lehet, hogy rosszul kerestem rá.
Ha van tippetek/ötletetek, szívesen hallgatom.
-
kutga
nagyúr
válasz merqree #258423 üzenetére
Első körben talán egy másik kábellel próbálnám meg (az alzától van egy mfi usb lightning kábelem, a hétvégén gond nélkül ment a carplay 15.2.1 alatt).
A másik, hogy alaphelyzetbe állítod az autón a fejegységet és a carplayt is, és újra párosítod őket.
Let the Zone take me if I am.
-
-
DGery
aktív tag
válasz merqree #258426 üzenetére
Régi szakmai tapasztalat:
Kétféle alkatrész létezik. Nem új ér régi, hanem jó és rossz. Attól, hogy működött, még lehet az a hiba oka...
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
dzoli87
aktív tag
válasz woros #258304 üzenetére
Szia!
Nálam e-SIM-el is gond volt, pont azért váltottam rá, hogy ne kelljen fizikai SIM-eket cserélgessek és 4G-n és 5G-n is sz@r volt.Én bejelentettem a Telekomnál, rá 10 percre elment minden adatkapcsolat a telefonon és nem is jött vissza csak miután újra indítottam a telefont, viszont azóta jó!!!!!!
SMS-ben persze azt kaptam, hogy ők bizony nem találtak hibát!
4 napja tökéletesen megy!!! -
veterán
válasz lajosx #258432 üzenetére
Kb ugyanazt a hidrogél fóliát rakják rá amit a Telekomnál is lehet kérni.
Nekem ez utóbbival van tapasztalatom.
Nekem nem jött be,pár nap után téptem is le a kijelzőről.
Érintésre nekem nem jött be,viszont cserébe elég drága…
Én üvegpárti vagyok,a fóliákat nem szeretem (főleg nem 8000ft-ért),de ez az én szubjektív véleményem. -
MaddeNNNN
őstag
válasz KubanitoS #258436 üzenetére
2m-es Baseust lehet kapni 900 Ft-tal drágábban. 2 hete használom, minőségi anyaghasználat.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Sys85 #258409 üzenetére
Azt mondja nekem ügyintéző csetben, hogy Telenor függő, de ezek szerint téved.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
veterán
válasz Hegyirabló #258439 üzenetére
Nekem saját tapasztalatom nincs,csak itt páran írták itt hogy független a Telenornál vett telefonjuk.
Az ilyen ÜFszolgálatos dolgokban én nem hiszek,sokszor sokhelyen bebizonyosodott már,hogy mennyire inkompetensek…
Neten vedd,vagy rendelt meg és akkor ott a 14napod visszavinni ha mégis függő lenne. -
Hegyirabló
veterán
válasz Sys85 #258440 üzenetére
Én is erre gondolok, nem naprakészek.
Szerk: Bocs, csak közben fél kézzel gépeltem, fél kézzel meg videocseteltem. Hát szóval nem egyszerű náluk, nem tudtam megrendelni online, pedig kifizettem volna előre, csak el sem jutottam odáig. Egyszerűen nem enged tovább, hibaüzenet nélkül, Telenoros sem tudta, hogy miért nem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Hegyirabló #258441 üzenetére
Független a 13-as széria én kettőt vettem tavaly és mindegyik az egyik még T-s simmel megy hiba nélkül.
Lajosx:véletlen se tettes a telodra clerplex fóliát nekem volt 1 hónapot se bírt. Csak “üveg”fóliát érdemes.
carplay: szerintem is is párosítsd újra a kocsival nyilván miután annak a fejegységét is resetelted. A kábel Android autónál fontos volt hogy jó minőségű legyen, így itt is törekedtem rá én a kocsiba baesus kábelt használok abból is a “gamert”, mert annak 90 fokban el van fordítva a feje a telefon megy a pohártartóba abba a kábel és így nem törik meg a kábel sosem. -
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Az Applecare-t hol tudom megvásárolni? A telefon beállításoknál sehol nem találom, pedig ahogy láttam, ott lenne a helye. Mi a menete? Múlt héten vásároltam, 13-as, Telekom. Köszi!
-
őstag
válasz Sys85 #258433 üzenetére
Közben meg rendeltem a telefont, a töltöt, és a fólia is meg van. Viszont Spiegen átlátszó szilikon toknál elvesztettem a fonalat.( csak az lesz nem oldalra nyíló) Van több tipus abból melyik legyen? Nem is értem mi az eltérés 2 szilikon tok között?Az egyik 5k, van 6k,van 9k ért is. Leírás nincs,így kép alapján nem látom miben másabb az egyik a másiktól. Esetleg még ebben tudnál segiteni? Nagyon szépen köszönöm.
-
KubanitoS
veterán
válasz Mátésum #258445 üzenetére
Itt azt látom, hogy ez csak Macbookra és Ipadre van.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
veterán
válasz KubanitoS #258447 üzenetére
Az Apple korlátozott jótállása és az AppleCare-előfizetés által kínált előnyök a fogyasztóvédelmi törvényekben biztosított jogokon felül értendők. Nem minden termék és vásárlási lehetőség áll rendelkezésre az összes országban és régióban.
Én is úgy tudom, hogy telefonra Magyarországon nem lehet, csak trükközve. -
cudarz
tag
Sziasztok, 13-on a notch még mindig belelóg a fektetett Youtube videókba, vagy jött már erre javítás? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest