- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz Lajosnagy17 #29049 üzenetére
A 68-as körzetben még most is az őskorból itt maradt telefonhálózaton keresztül szolgáltat, miközben a saját oszlopokra lenne talán a legkönnyebben kiépíteni az új optikai hálzatot, nem kellene közösködni senkivel, érthetetlen módon semmilyen fejlesztés nem törénik, miközben az előfizetőik szeintem már régen átmentek a konkurenciához, mivel a telekom koaxon képes gigabites sebességű kapcsolatra.Az invitel meg tud jó esetben 15megabitet
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Nem teljesen ide illik a dolog, de épített már valaki Mesh hálózatot Inviteles netre?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Anonymus23
veterán
-
gabor9991
őstag
válasz Anonymus23 #29053 üzenetére
Elhiszem.
Nem is értem a vezetést, hogy miben bízhatnak a jövőt illetően ilyen hálózat mellett. -
tothjozsi96
addikt
válasz taki01 #29055 üzenetére
Jelenleg azért elég olcsó a szolgáltatás, koax-os területen 100Mbit internet, TV csomag + vezetékes telefon, 6500 forintért, szerintem ez nagyon baráti.
Nem hiszem hogy áremelés lenne mostanában, gyakorlatilag ez az egy csomag van, nulla fejlődés, nincs semmilyen kínálat, vagy ezt kéred, vagy semmit.
-
zzola
titán
válasz tothjozsi96 #29056 üzenetére
Lakhelyemen ugyanez a csomag van, koaxon.
Telekom VDSL-en ugyanezt nyújtja kb. ugyanennyiért.
Vodafone 8500-ért ad csomagban nagyobb netet.Most a héten voltak bekötni a netet.
Pali azt mondta, Invitel sorra cserélni fogja koaxot optikára...csak győzzük kivárni.... -
kabelmania27
Topikgazda
válasz trec12 #29046 üzenetére
Ezeken a területen legalább az előfizetőknek van lehetőségük 30Mbitnél gyorsabb netkapcsolatra és dvb-c szolgáltatásra. Sok településen ADSL-en kívül nincs más vezetékes lehetőség.
Kis társaságokat általában valamelyik nagyobb szokta felvásárolni, ahogy nézem ITT is ez történt, mert a csoportba tartozó három cégnek korábban külön tulajdonosai voltak, a H betűs társasághoz kerültek a falu tv területek is.[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
Hány fős a város?
Nálunk 16 ezren laknak, kérdeztem többször a szerelőt, mondta hogy a DIGI-nek nem ez a fontos, hanem a mobilhálózata, azt mondta mostanában semmi se fog változni.Nálunk van Telekom optika, tavaly csak az internetet akartam beköttetni, 4500 forint lett volna a Gigabit, de úgy gondoltam hogy felesleges is az ekkora sávszélesség meg most minek legyen két előfizetésünk, mert hogy Invitelnél nincs olyan hogy internet nélkül kéred..
-
zzola
titán
válasz tothjozsi96 #29059 üzenetére
~6000 fős város Kozármisleny.
Állítólag a T is optikát akar. -
titán
válasz l.skywalker #29045 üzenetére
Azt tudom, hogy miért kellene összes inviteles településre optikát húzni. Más kérdés az üzleti oldala. Nálunk sem történt még semmi, pedig nem is egy kis településről van szó. A belváros egy kis részén van inviteles optika, többi helyen adsl/vdsl, digi fejlesztés sehol. A telekom például fejlesztett egy csomót és sok helyen kiépítette az optikát.
-
taki01
őstag
Nem kell de üzleti szempontból muszáj, mivel ahol DSL van az primer körzet és neki ott kötelező szolgáltatni. Ha meg már kötelező akkor ne a karbantartás és a drága üzemeltetés legyen fő szempont. Hosszú távon mindenképp megéri fejleszteni vagy értékesíteni azokat a területeket ahol nem tervez fejleszteni.
-
Nono0000
tag
Sziasztok!
Nálam egy I-240W-A típus üzemel. Beállítottam a port forwardot az ftp elérhetősége miatt. Szeretném kívülről elérni a Nas-t. DDNS beállítva, ami évek óta működik. (A torrent szervert el tudom érni a nas-on fut)
Sajnos ftp-n képtelenség csatlakozni a nas-hoz. Találkozott már valaki ilyen problémával?
Ja igen a kamerát sem tudom működésre bírni rtsp protokolon keresztül.Kérem a hozzáértőket segíteni szíveskedjenek. Köszönöm!
Csak akkor kérdezz, ha tudom is rá a választ!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Erre valaki?
-
-Shadow-
aktív tag
Dorog, 2020-ban. Az invinetwork is elmehet az... Ez már viccnek is elég rossz.
-
-Shadow-
aktív tag
válasz tothjozsi96 #29071 üzenetére
A papírok szerint Net Max (vdsl) csomagom van, ami 30/6 (5/1) Mbps kéne, hogy legyen. De ezeket az adatokat is a szélessáv.net-en sikerült kiderítenem, mert sem a számlán, sem a weblapjukon nem szerepelnek az elméleti, illetve garantált sávszélességek.
-
-Shadow-
aktív tag
válasz tothjozsi96 #29074 üzenetére
Ez egy fekete lyuk itt, pedig a város közepén lakom gyakorlatilag. Van a Diginek meg a Telekomnak is üvege a városban, konkrétan egy utcával arrébb is, itt egyik sem, csak ez a sz@r.
-
tothjozsi96
addikt
válasz -Shadow- #29075 üzenetére
Régebben mikor nálunk kiépítette a Telekom az üvegszálas technológiát akkor emlékszem hogy aláírások kellett hogy lássák van rá igény. Én pontosan nem tudom hogy volt ez, de a papám szomszédja mondta hogy ők is aláírták ezt.
Szerintem egy kérdést megér ez a dolog a polgármesteri hivatalban, azért ez tényleg tűrhetetlen.
-
MODERÁTOR
-
-Shadow-
aktív tag
válasz Intruder2k5 #29078 üzenetére
Jogos. Meglett a weblapon, egy ÁSZF melléklet sokadik oldalán.
-
user12
őstag
válasz -Shadow- #29069 üzenetére
Szia
Igen ez ismerős.
Anyum is beköttette anno a netet a TV-vel együtt, mert úgy olcsóbb volt és legalább tudunk netezni ha ott vagyunk, de az IPTV el is viszi a sávszél kb 95%-át.
Ezzel még nem is lenne baj, de a fent nevezett TV csak változó minőségű SD, a HD sajnos felejtősRendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
hunace
tag
Sziasztok,
anyósnál Invi ZTE router, ezútán szeretnék neki bekötni egy nagyobb wifi lefedettséggel bíró Tenda routert. A ZTE-t ugye bridge módba tudom kapcsolni az admin felületén vagy be kell hozzá telefonálni az Invihez ? Az IPtv-t ugye ez nem cseszi el ?
Köszi,
hunace -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Másnál is így oldották meg?
Erre a módszerre keresnék valami kultúráltabbat és mobilabbat, ha van.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz cellpeti #29091 üzenetére
Ez DSL internet gondolom, tehát hogyha rj11-es kábel akkor 2db rj11 csatlakozófejet teszel rájuk, közé egy toldót, és kész.
Elméletben működik, nem tudom hogy gyakorlatilag így is jól fog-e működni mert nekünk sose volt ilyen, szóval nem tudom pontosan. Majd valaki megerősít, ha jól mondom.
-
cellpeti
nagyúr
válasz tothjozsi96 #29092 üzenetére
Szia! Nem! Egy RJ11es kábel és egy régi vastag sodort telefonvezeték. Azért nem olyan egyszerű ez
-
tothjozsi96
addikt
válasz cellpeti #29093 üzenetére
Mivel ez annyira egy régi technológia, én nem biztos hogy szórakoznék vele.
De össze is lehetne forrasztani, miután megvagy vele ráhevítesz egy zsugorcsövet és valamennyivel esztétikusabban fog kinézni.Padláson van a kábel?
Akár felteszel egy falon kívüli kötődobozt, abba belehúzod a kötést, de csak ha padláson van, akkor tennék fel kötődobozt. -
cellpeti
nagyúr
-
HeineD
csendes tag
Üdv!
A jelenlegi invitel (digi) analog tv + internet (10/2) előfizetésemet megújítanám.
Kábel internet 100/13-ra, családi tv-vel.Jelenleg 7 tévét nézünk.
Váltás után erre van lehetőségünk:- 3 tv digitális
- 3 tv analogKérdésem:
- Mennyi az elvárható tényleges fel/letöltési sebesség 100/13-as net csomag esetén?
- A 3 db digitális tévé egyidejű használata mellett a netezés nem fog akadozni? (illetve fordítva)Köszi!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Padlason át kötöttem az egyik szobából a másikba a TV-t. Az zavarhatja, ha raktam bele RJ45 toldót? Nincs adás, majd holnap felmegyek megnézem a kötést, mégegyszer
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest