- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raider21
aktív tag
válasz l.skywalker #28601 üzenetére
HBO HD, HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax 2 volt eddig elérhető, de az összes szolgáltatónál kb. így volt, kivéve a DIGI -t. [link]
raider21
-
supercow
őstag
válasz Intruder2k5 #28599 üzenetére
Remélem a Gödöllői úton haladnak Vác felé, mert akkor Csörög után ideérnek Máriaudvarra és csak utána be a városba.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
MODERÁTOR
-
l.skywalker
félisten
válasz Intruder2k5 #28606 üzenetére
Aztán be is termették
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #28607 üzenetére
Persze, miután behúzták a kábelt.
-
l.skywalker
félisten
válasz Intruder2k5 #28608 üzenetére
Úgy értem azóta sem sokat hallani róluk. Pedig láttam őket ahogy vitték le az optikát a már meglévő föld alatti csőbe tavaly tavasszal
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #28609 üzenetére
Igen, sajnos eléggé leálltak. Még a Damjanich téren láttam őket túrni, de aztán vége, beljebb én már nem.
-
l.skywalker
félisten
válasz Intruder2k5 #28610 üzenetére
Igen ott volt vége. A trafó háznál (vagy mi az a madár szaros épület)
-
beers
addikt
Tudja valaki, hogy a névátírás (szerződés átvállalás) jár-e költséggel? Kell-e újra hűséget vállalni vagy a meglévő fut tovább?
KöszönömM&N
-
beers
addikt
Köszönöm, akkor holnap beballagok!
Azért kíváncsi leszek, mert már nincs rajta hűség.....
[ Szerkesztve ]
M&N
-
Dohren
tag
Üdv
Invitel, digitális kábel tv, koax.
ma vettem egy LG 65UM7100PLA tv-t. Kivettem az előző LG TV-ből a CA modult és beleraktam az újba, de nem ismerte fel. Próbaképpen a másik TV-ből is kivettem a modult, de azt sem ismerte fel. Jól van behelyezve, de beállításoknál nem is érzékeli. Lehet, hogy nem kompatibilis? Esetleg gyárilag rossz a foglalat?
A hangolás rendben lement, az ingyenes csatornák bejönnek, HD is oké.
Ügyfélszolgálat nulla infó, ha nem megy akkor box, de az 60-90 nap
Valakinek ötlete? Esetleg tud valaki új fajta modulról, ami esetleg működik újabb TV-kben?
Előre is köszönöm az ötleteket!
''Rendszergazda vagyok. Ha beszolt, mentsen. Ha rohogni lat, mar keso...''
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Még tavaly december 8.-án rendeltem meg telefonon még egy kártyát tv-hez, akkor azt mondták hogy 60 napon belül meghozzák. Még mielőtt le telt volna a 60 nap, hívtam őket, akkor már 90 napot mondtak...A 90 nap ma járt le, holnap hívom őket újra. A kérdésem az lenne hogy mit lehetne tennyi ez ügyben? Csak egy nyamvadt kártya kellene, kábelezve be van. Esetleg valami kártérítést kérni tőlük?Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
l.skywalker
félisten
válasz t.kristof #28617 üzenetére
1. Ha 90-en napon belül nem teljesítenek akkor elállhatsz a szerződéstől
2. Ha megkapod a kártyát, kérhetsz kötbértPS: én augusztus 2 óta várok egy második beltérire
-
fradi81
veterán
Hali
Egy hívószám kijelzős telefon invitelnél kiírja hogy ki hív, vagy be kell kapcsolni ezt a 'szolgáltatást'?moto g72, Ninebot d28e
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan "doboz" amivel össze tudom kötni a padláson lévő vékony DSL kábelt és a régi fekete csavart kábelt?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
tmarkee
tag
Sziasztok! Az Invitel hibabejelentője most hogy működik? Egy ADSL előfizetésen nincs net, telefon van, de net nincs. Korábban lehetett e-mail-ben bejelenteni, de most nem találok semmi kontaktot.
# apt upgrade
-
cincinatus
tag
Az alábbiakról az Invitel elfelejtette tájékoztatni az előfizetőit
"Tájékoztatás előfizetőinknek e-mail szolgáltatásunkkal kapcsolatbanTisztelt Ügyfelünk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az e-mail szolgáltatásunk elöregedett műszaki hátterének cseréjét 2020. március 9.-én és 2020. március 11.-én fogjuk elvégezni. Ezeken a napokon rövidebb ideig tapasztalhat a szolgáltatás működése során kisebb megszakadásokat, illetve 2020. március 11.-én 20:00 óra és másnap 7:00 óra között a postafiókok nem lesznek elérhetőek."(A selfcare.invitel.hu oldalon futottam véletlen bele.)
-
senior tag
válasz cincinatus #28624 üzenetére
Nem lehetett valami sikeres a frissítés, mert egy halom inviteles címre küldött levél áll nálunk a szerveren, némelyik már 2 napja...
Путин, иди нахуй!
-
supercow
őstag
Mai cikk a Világgazdaságban: Totális káosz az Invitelnél.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Martin Eden
tag
Jó volna tudni, hogy melyek az érintett települések, hol kell az Inviteles ügyfeleket/infrastruktúrát kötelezően el/átadni egy 2019-ben alapított, feltehetően 1 személyes cégnek... De legalább megmarad a "verseny". Az előfizetőknek biztosan nagy előnnyel fog járni egy ilyen új tulaj...
Magyarország, GVH, 2020...Az Invitel központjában meg majd közepén ketté fűrészelik a switcheket, hogy te mostantól az TM IT Services KFT-jé vagy, mától ők üzemeltetnek téged?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz Martin Eden #28630 üzenetére
Aki érintett az kb. tudja, hogy ez azokat a településeket jelenti, ahol jelenleg CSAK az Invitel és a Digi szolgáltat és ha megvalósul a felvásárlás, akkor utána csak a Digi lesz azon a területen egyedüliként.
Ez nem érinti azokat a településeket szerintem, ahol most jelenleg is csak az Invitel szolgáltat, lévén a technikai terjeszkedés nem ugyanaz mint az összeolvadás.
De ez településeket jelent, nem pedig település részeket, kerületeket, utcákat.
-
Tewe013
őstag
válasz kabelmania27 #28633 üzenetére
Sajnos nem, ugyanúgy csak 1 channel hasonló értékkel.
-
Tewe013
őstag
válasz kabelmania27 #28635 üzenetére
Így van változatlan a felállás.
-
Tewe013
őstag
válasz kabelmania27 #28637 üzenetére
A sebesség rendben van, a ping néha néha megugrik, de általában okés.
-
C4mp3r
addikt
jelenleg siofokon ilyen a 100/8-as koax, szanalom az egesz. hetkoznap delutantol hasznalhatatlan, hetvegen meg egesz nap. a garantalt letoltesi sebesseg elvileg 50 Mbit
-
C4mp3r
addikt
válasz Lajosnagy17 #28641 üzenetére
szoktam latni digis autot, de semmi info nincs. telekomnak van gigabites nete 1-2 tarsashazban, illetve vidanet ugyanez. azon kivul ha kertes hazban laksz, akkor beszoptad, van a telekomos tyukbel 30mbit korul meg inviteles koax, ami mar a virus elott is szarakodott estenkent/hetvegente most meg jo lathatoan megadta magat teljesen. csokoltatom azokat a hulyeket is, akik most ozonlenek ide a nyaralojukba es persze mivel nagyon sokban nincs net bekotve most rohamozzak a szolgaltatokat
-
l.skywalker
félisten
válasz Lajosnagy17 #28643 üzenetére
Vác egy éve volt benne. Azóta már le is került
-
J.C.G.
aktív tag
Meglepő, utolsó mérésemnél még Invitech volt kiírva szolgáltatónak.
-
curmpli
tag
Létezik, hogy az Inivtel miatt nem tudok torrentezni? A sávszélem meg van, csak a torrentek nem töltenek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Borderlands 3
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest