Hirdetés

  • 300 megapixelnyi kamera érkezett a Samsungtól

    ma Az ISOCELL HP9 fő- és zoomkameraként is helytáll, a JN5 és GNJ árérzékeny mobilokba kerülhet.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • shtml

    őstag

    válasz CPT.Pirk #5617 üzenetére

    Ahogy syn7h37ic kolléga is írta, helyesebb megoldás csatornapáronként külön trafót alkalmazni. Ennek meglenne az az előnye is, hogy kisebb lenne az áthallás a halkabb csatornákban a hangosabbakból. Mondjuk a Quad 405-nél talán ez a szimmetrikus tápellátás miatt eleve nem olyan nagy probléma.

    A szigorúan személyes véleményem az, hogy ágyúval lősz verébre, mert már 6 darab Quad 405 is hatalmasat szól. Ha nem használsz megfelelő védelmet, szétdurranthatod a kisebb terhelhetőségű hangdobozokat, ha meg a védelemmel visszafogod őket, akkor használhatsz eleve kisebb teljesítményű integrált végfokot is.

    Én egy sztereó Quadot használnék a két frontsugárzóhoz, mert zenehallgatáskor is ezek szólnak (sima 2.0), a többi csatornát integrált erősítőről hajtanám meg. Ez utóbbiakhoz a NYÁK-ot házilag is el lehet készíteni, a Quadhoz nemigen (én régen magam készítettem kettő Quad 405 NYÁK-ot, hibátlanul működnek is, de jobb nem rájuk nézni).

    A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Új hozzászólás Aktív témák