Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speeedfire

    nagyúr

    válasz Speeedfire #72322 üzenetére

    Ma voltam az extreamaudio-ba és meghallgattam az antal 202-es dobozokat. Erősítőnek egy marantz pm6006, cd-nek pedig egy cd6006 volt bekötve. Pár számot hallgattam meg cd-ről, sajnos a pendrive-ot nem tudtam használni.
    A dobozoknak nagyon nagy tere van, durva volt mintha valami stadionban lennék. Nagyon részletező volt a felbontása, a gitár húr utó rezdései nagyon szépen hallgatóak voltak.
    A cikkek szerint kevés benne a mély, szerintem nem kevés az. Viszont nagyon pontos és tiszta.
    Inkább az mondanám, hogy a közép és a magas jobban dominál. A magas olykor mintha kicsit sok is lenne, de nem túlzóan. Nem tolakodik.
    Eddig ez jobban bejön nekem, mint a quadral. Viszont nem lesz sok raktáron, szóval hamar le kell csapni rá neten. Ha mégsem jönne össze, akkor marad a külföld.
    Sajnos a fentebb ajánlott tannoy nem volt nekik, így azt nem tudom meghallgatni. Az sanszos, hogy csak a hifibarlangban lehetne. Viszont ők csak 5-ig vannak.
    Egyelőre antal vezet, de ki tudja, hogy mit hoz még a hét.
    Azt néztem, hogy a fentebb említett maranzt kb ugyan azt tudja, mint a mostani rotel teljesítményben. Viszont az antalok sokkal érzékenyebbek, mint a mostani dobozaim. Így nem tudom, hogy mennyi kakaót kapnának itthon és hogy elég lenne-e a kellő dinamikázok. A boltban kiállított darab is 1/4 hangerőn volt, itthon is így használom.

    Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

Új hozzászólás Aktív témák